Keskinoğlu yorumlar

Keskinoğlu yakın Ayvacık - Çarşamba yolu, Eyüpsultan Mah., Ayvacık, Samsun, Black Sea Region

  • Enlem, Boylam: 41.008843, 36.631343

Keskinoğlu, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Keskinoğlu yorumlar
2023-09-23 Gül

Keskinoğlu şirketindeki deneyimim harikaydı, tesisler ve olanaklar çok iyiydi ve çalışanlar son derece dostçulardı. Ürünlerin kalitesi çok yüksekti ve hizmet mükemmeldi. Atmosfer şık ve nezihdi. Fiyatlar da oldukça uygun ve beklemek zorunda kalmadım. Çalışanlar son derece yardımcı ve profesyoneldi. Genel olarak harika bir deneyimdi.

2023-09-23 Emre

Keskinoğlu'ndaki hizmeti beğendim, çalışanlar oldukça yardımcıydı ve hızlıca siparişimizi aldılar. Ürünlerin kalitesi oldukça iyiydi ve fiyatlar da makul seviyedeydi. Ortam rahattı ve hoş bir dekorasyona sahipti. Rezervasyonsuz geldik ama beklememiz gerekmeyerek hemen oturabildik. Tavsiye ederim!

2023-09-23 Ayşe

Keskinoğlu şirketinin tesisleri oldukça modern ve temizdi. Personel son derece profesyonel ve güleryüzlüydü. Ürünlerin kalitesi çok iyiydi ve fiyatlar da oldukça uygun. Atmosfer de hoş ve rahattı. Bir daha ziyaret etmeyi düşünebilirim. Ancak, bekleme süresi biraz uzundu.

2023-10-13 Fatma

Keskinoğlu'nda yemek yemek oldukça keyifliydi. Tesisler temiz ve düzenliydi. Çalışanlar güler yüzlü ve yardımcıydı. Ürünlerin kalitesi oldukça iyiydi ve hizmetler harikaydı. Atmosfer ve dekorasyon da beğendiğim tarzdı. Fiyatlar da uygun olmasına rağmen beklemek zorunda kaldım. Genel olarak iyi bir deneyimdi.

2023-10-18 Mustafa

Keskinoğlu'da yemek yemek güzeldi. Tesisler temiz ve moderndi. Personel friendly ve hızlıydı. Ürünlerin kalitesi de iyiydi ve hizmet harikaydı. Atmosfer ve dekorasyon rahattı. Fiyatlar biraz yüksek olmasına rağmen rezervasyon yaptığımız için beklememiz gerekmedi. Tekrar ziyaret edebilirim.

2023-10-28 Mehmet

Keskinoğlu şirketindeki deneyimim harikaydı. Tesisler temiz ve moderndi. Çalışanlar harika bir müşteri hizmeti sağladı. Ürünlerin kalitesi de çok iyiydi. Atmosfer ve dekorasyon rahat ve hoştu. Fiyatlar da makul seviyedeydi ve bekleme süresi kısa oldu. Genel olarak harika bir deneyimdi.

2023-11-02 Gamze

Keskinoğlu şirketi oldukça güzeldi. Personel son derece dostça ve profesyonelce davrandı. Ürünlerin kalitesi harikaydı ve fiyatlar da uygun seviyedeydi. Atmosfer ve dekorasyon şık ve rahattı. Bekleme süresi yoktu ve rezervasyonsuz da rahatça yer bulabildim. Kesinlikle tekrar giderim.

2023-11-12 Hakan

Keskinoğlu şirketindeki deneyimim oldukça iyiydi. Tesisler temiz ve moderndi. Personel dostça ve yardımcıydı. Ürünlerin kalitesi de iyiydi ve fiyatlar uygun seviyedeydi. Atmosfer ve dekorasyon da hoştu. Bekleme süresi kısa oldu ve rezervasyonsuz oturabildik. Kesinlikle tekrar ziyaret ederim.

2023-11-17 Sedef

Keskinoğlu şirketindeki deneyimim oldukça iyi oldu. Tesisler temiz ve rahattı. Personel çok yardımcı ve güleryüzlüydü. Ürünlerin kalitesi de çok iyiydi ve fiyatlar makul seviyedeydi. Atmosfer ve dekorasyon hoştu. Bekleme süresi kısa oldu ve rezervasyonsuz oturabildik. Tekrar ziyaret ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Keskinoğlu?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?