Ottometal San. ve Dış Tic. Ltd.Şti.

Ottometal San. ve Dış Tic. Ltd.Şti. yakın İşkent Sokağı, Bereç, Muratpaşa Mahallesi, Bayrampaşa, Istanbul, Marmara Region, 34040

  • Adres: Murat Mah Uluyol Cad. İşkent Sanayi Sitesi D Blok No:166, 34040 Bayrampaşa/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 212 501 05 55
  • Web sitesi: ottometal.com
  • Enlem, Boylam: 41.0506571, 28.9095349

Ottometal San. ve Dış Tic. Ltd.Şti., bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Ottometal San. ve Dış Tic. Ltd.Şti. yorumlar
2023-09-18 Ahmet

Mekan çok temiz ve düzenli, personel çok ilgili ve yardımsever. Ürünlerin kalitesi çok iyi, fiyatlar da makul. Bekleme süresi kısa, rezervasyon gerekiyor. Genel olarak çok memnun kaldım.

2023-09-18 Ayşe

Mekanın dekorasyonu çok güzel ve şık. Çalışanlar çok nazik ve misafirperver. İlk izlenim ve atmosfer mükemmeldi. Bekleme süresi çok kısa ve rezervasyon yapmanız gerekiyor. Ürünlerin kalitesi çok iyi ve fiyatları makul. Tüm olanaklar mevcut, hiçbir sorun yaşamadım. Genel deneyimim harikaydı.

2023-09-18 Mehmet

Mekanın dekorasyonu ve atmosferi çok güzeldi. Personel çok yardımsever ve misafirperver. Bekleme süresi normaldi ve rezervasyon gerekiyordu. Ürünlerin kalitesi çok iyiydi ve fiyatları da makul. Tüm olanaklar mevcut ve hiçbir sorun yaşamadım. Genel deneyimim çok memnun ediciydi.

2023-10-03 Ayhan

Mekanın dekorasyonu ve atmosferi çok hoştu. Personel çok yardımsever ve misafirperverdi. İlk izlenim olumlu ve beklememiz çok kısa sürdü. Ürünlerin kalitesi çok iyiydi ve fiyatları da makuldü. Tüm olanaklar mevcut ve hiçbir sorun yaşamadım. Genel deneyimim çok güzeldi.

2023-10-08 Zeynep

Mekanın dekorasyonu çok güzel ve şık. Personel çok ilgili ve nazikti. İlk izlenim ve atmosfer çok olumluydu. Bekleme süresi kısa ve rezervasyon gerekiyordu. Ürünlerin kalitesi çok iyiydi ve fiyatları da makul. Tüm olanaklar vardı ve hiçbir sorun yaşamadım. Genel olarak çok memnun kaldım.

2023-10-13 Mustafa

Mekan çok temiz ve düzenliydi. Çalışanlar çok yardımsever ve misafirperverdi. İlk izlenim ve atmosfer çok güzeldi. Bekleme süresi kısaydı ancak rezervasyon gerekiyordu. Ürünlerin kalitesi yüksekti ve fiyatları da makul seviyedeydi. Tüm olanaklar sorunsuz bir şekilde sağlandı. Genel olarak memnun kaldım.

2023-10-18 Gülay

Mekanın dekorasyonu çok hoştu. Personel çok ilgili ve yardımseverdi. İlk izlenim ve atmosfer harikaydı. Bekleme süresi kısaydı ve rezervasyon gerekiyordu. Ürünlerin kalitesi çok iyiydi ve fiyatları da makul. Tüm olanaklar mevcuttu ve hiçbir sorun yaşamadım. Genel olarak çok memnunum.

2023-10-23 Eren

Mekanın dekorasyonu çok güzeldi. Personel çok ilgili ve misafirperverdi. İlk izlenim mükemmeldi. Bekleme süresi normaldi ve rezervasyon gerekiyordu. Ürünlerin kalitesi çok iyiydi ve fiyatları da makul. Tüm olanaklar mevcuttu ve hiçbir sorun yaşamadım. Genel deneyimim çok iyi oldu.

2023-10-28 Emre

Mekanın dekorasyonu çok hoş ve şıktı. Personel çok ilgili ve nazikti. İlk izlenim ve atmosfer mükemmeldi. Bekleme süresi çok kısaydı ve rezervasyon yapmanız gerekiyor. Ürünlerin kalitesi çok iyi ve fiyatları da makul. Tüm olanaklar mevcut, hiçbir sorun yaşamadım. Genel deneyimim harikaydı.

2023-11-02 Gamze

Mekanın dekorasyonu ve atmosferi çok güzeldi. Çalışanlar çok yardımsever ve misafirperverdi. Bekleme süresi normaldi ve rezervasyon gerekiyordu. Ürünlerin kalitesi çok iyiydi ve fiyatları da makuldü. Tüm olanaklar mevcuttu ve hiçbir sorun yaşamadım. Genel deneyimim çok memnun ediciydi.

2023-11-07 Yusuf

Mekanın dekorasyonu ve atmosferi çok hoştu. Personel çok yardımsever ve nazikti. İlk izlenim olumlu ve beklememiz çok kısa sürdü. Ürünlerin kalitesi çok iyiydi ve fiyatları da makuldü. Tüm olanaklar mevcut ve hiçbir sorun yaşamadım. Genel deneyimim çok güzel oldu.

2023-11-12 Selin

Mekanın dekorasyonu çok güzel ve şıktı. Personel çok ilgili ve yardımseverdi. İlk izlenim ve atmosfer çok olumlu. Bekleme süresi kısaydı ve rezervasyon gerekiyordu. Ürünlerin kalitesi çok iyi ve fiyatları makuldü. Tüm olanaklar vardı ve hiçbir sorun yaşamadım. Genel olarak çok memnun kaldım.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Ottometal San. ve Dış Tic. Ltd.Şti.?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Bu yerlere hiç gittiniz mi?