Ufuk İş Elbiseleri Toptan & Perakende Satış yorumlar

Ufuk İş Elbiseleri Toptan & Perakende Satış yakın Ahimesut Bulvarı, Andiçen Mah., Andiçen Mahallesi, Sincan, Ankara, Central Anatolia Region, 06930

  • Adres: Tandoğan, Ahi Mesut Blv No:336, 06930 Sincan/Ankara, Türkiye
  • Telefon: +90 312 271 18 17
  • Enlem, Boylam: 39.953372, 32.576259

Ufuk İş Elbiseleri Toptan & Perakende Satış, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Ufuk İş Elbiseleri Toptan & Perakende Satış yorumlar
2023-09-20 Gülay

Ufuk İş Elbiseleri Toptan & Perakende Satış İş Kıyafetleri Mağazası'ndan iş kıyafetlerimi aldım ve çok memnun kaldım. İşlem sırasında bekleme süresi oldukça kısaydı ve personel çok yardımcı oldu. Ürünlerin kalitesi de gayet iyiydi. Ayrıca mağazanın atmosferi ve dekorasyonu da hoşuma gitti. İş kıyafetlerim için uygun fiyatlar bulabildim ve değerli buldum. Genel olarak harika bir deneyimdi.

2023-09-20 Emre

Ufuk İş Elbiseleri Mağazası'ndan iş kıyafeti satın aldım ve beklediğimden daha iyi bir hizmet aldım. Çalışanlar çok profesyonel ve yardımseverdi. Ürünlerin kalitesi de gerçekten başarılıydı. Mağazanın atmosferi oldukça güzeldi ve dekorasyon da hoşuma gitti. Fiyatlar da makul seviyedeydi ve iyi bir değere sahipti. Tavsiye ederim.

2023-09-20 Fatma

Ufuk İş Elbiseleri Toptan & Perakende Satış İş Kıyafetleri Mağazası'na gittiğimde hizmetten oldukça memnun kaldım. Çalışanlar çok nazik ve yardımseverdi. Ürünlerin kalitesi de oldukça iyiydi ve fiyatlar makul seviyedeydi. Mağazanın atmosferi de hoştu ve dekorasyon da güzeldi. Genel olarak harika bir deneyimdi.

2023-10-05 Mehmet

Ufuk İş Elbiseleri Mağazası'ndan iş kıyafeti aldım ve hizmetten oldukça memnun kaldım. Çalışanlar son derece yardımcı oldular ve ürünlerin kalitesi gerçekten iyiydi. Mağazanın atmosferi de hoştu ve dekorasyon da beğenimi kazandı. Fiyatlar da uygun seviyedeydi ve iyi bir değere sahipti. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-10 Ayşe

Ufuk İş Elbiseleri Toptan & Perakende Satış İş Kıyafetleri Mağazası'ndan iş kıyafetlerimi aldım ve çok memnun kaldım. Bekleme süresi oldukça kısaydı ve personel çok yardımcı oldu. Ürünlerin kalitesi de gerçekten iyiydi. Mağazanın atmosferi ve dekorasyonu da hoştu. Fiyatlar da makul seviyedeydi ve iyi bir değerdi. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-15 Cem

Ufuk İş Elbiseleri Mağazası'ndan iş kıyafeti satın aldım ve oldukça memnun kaldım. Bekleme süresi kısaydı ve çalışanlar oldukça yardımcıydı. Ürünlerin kalitesi de gerçekten iyiydi. Mağazanın atmosferi hoştu ve dekorasyon da güzeldi. Fiyatlar da uygun seviyedeydi. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-20 Esra

Ufuk İş Elbiseleri Mağazası'ndan iş kıyafeti satın aldım ve çok memnun kaldım. Bekleme süresi oldukça kısaydı ve personel çok yardımcıydı. Ürünlerin kalitesi de gerçekten iyiydi. Mağazanın atmosferi hoştu ve dekorasyon da güzeldi. Fiyatlar da uygun seviyedeydi ve iyi bir değerdi. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-25 Ali

Ufuk İş Elbiseleri Toptan & Perakende Satış İş Kıyafetleri Mağazası'ndan iş kıyafetlerimi aldım ve oldukça memnun kaldım. Bekleme süresi oldukça kısaydı ve personel çok yardımcı oldu. Ürünlerin kalitesi de gerçekten başarılıydı. Mağazanın atmosferi hoştu ve dekorasyon da güzeldi. Fiyatlar da makul seviyedeydi ve değerliydi. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-30 Hatice

Ufuk İş Elbiseleri Mağazası'ndan iş kıyafeti aldım ve hizmetten oldukça memnun kaldım. Çalışanlar çok nazik ve yardımseverdi. Ürünlerin kalitesi de oldukça iyiydi ve fiyatlar makul seviyedeydi. Mağazanın atmosferi de hoştu ve dekorasyon da güzeldi. Genel olarak harika bir deneyimdi.

2023-11-04 Hakan

Ufuk İş Elbiseleri Toptan & Perakende Satış İş Kıyafetleri Mağazası'na iş kıyafeti almaya gittim ve oldukça memnun kaldım. Bekleme süresi oldukça kısaydı ve personel çok yardımcı oldu. Ürünlerin kalitesi de gayet iyiydi. Ayrıca mağazanın atmosferi ve dekorasyonu da hoşuma gitti. Fiyatlar da uygun seviyedeydi. Tavsiye ederim.

2023-11-09 Merve

Ufuk İş Elbiseleri Mağazası'ndan iş kıyafeti aldım ve beklediğimden daha iyi bir deneyim yaşadım. Çalışanlar çok profesyonel ve yardımseverdi. Ürünlerin kalitesi de gerçekten başarılıydı. Mağazanın atmosferi hoştu ve dekorasyon da güzeldi. Fiyatlar da makul seviyedeydi ve değerliydi. Tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Ufuk İş Elbiseleri Toptan & Perakende Satış?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?