Otoban Sürücü Kursu yorumlar

Otoban Sürücü Kursu yakın Mamak Cd., Şafaktepe Mahallesi, Mamak, Ankara, Central Anatolia Region, 06340

  • Adres: Şafaktepe, Mamak Cd. No:85 D:E, 06340 Mamak/Ankara, Türkiye
  • Telefon: +90 312 389 54 64
  • Enlem, Boylam: 39.9359341, 32.8937487

Otoban Sürücü Kursu, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Otoban Sürücü Kursu yorumlar

Gerek deneyimli hocalarıyla gerek çalışan personeliyle kendini kanıtlamış bir yer. Güleryüzlü ve her konuda yardımcı olmaları sizin daha da özgüveninizi arttırmaya yardımcı oluyor. Benim hiç deneyimim olmadığı için direksiyon dersimi Arif … Daha fazla

Tavsiye üzerine kayıt olduğum ve çok memnun kaldığım bir sürücü kursu. Direksiyon derslerimi Arif Hoca'dan aldım. Sabırla herşeyi anlattı ve 14 saatlik ders süremde her hatamı düzeltti. Başta hocam olmak üzere tüm otoban sürücü kursuna bu … Daha fazla

Gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz herkes çok güler yüzlü ve ilgili. Direksiyon derslerimde sabırla bıkmadan bana yardımcı olan öğrenmemi ve sınavda başarılı olmamı benden çok isteyen Emre hocama emeği ve sabrı için çok teşekkür ederim iyi ki varsınız hocam her şey için teşekkür ederim ????????❤️ …

2023-09-24 Günay

Gerek deneyimli hocalarıyla gerek çalışan personeliyle kendini kanıtlamış bir yer. Güleryüzlü ve her konuda yardımcı olmaları sizin daha da özgüveninizi arttırmaya yardımcı oluyor. Benim hiç deneyimim olmadığı için direksiyon dersimi Arif Hoca'dan aldım ve 14 saatlik ders süremde her hatamı düzeltti. Başta hocam olmak üzere tüm otoban sürücü kursuna teşekkür ederim.

2023-09-24 Merve

Tavsiye üzerine kayıt olduğum ve çok memnun kaldığım bir sürücü kursu. Direksiyon derslerimi Arif Hoca'dan aldım. Sabırla herşeyi anlattı ve 14 saatlik ders süremde her hatamı düzeltti. Başta hocam olmak üzere tüm otoban sürücü kursuna teşekkür ederim.

2023-09-24 Ayşe

Gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz herkes çok güler yüzlü ve ilgili. Direksiyon derslerimde sabırla bıkmadan bana yardımcı olan öğrenmemi ve sınavda başarılı olmamı benden çok isteyen Emre hocama emeği ve sabrı için çok teşekkür ederim iyi ki varsınız hocam her şey için teşekkür ederim.

2023-10-09 Ali

Başta benim gibi ilk defa kursa gelen öğrencilere tavsiye ediyorum. Gerçekten gerek hocaları gerek personeliyle mükemmel bir yer. Ben direksiyon derslerini Kaan Hoca'dan aldım ve sonunda ehliyeti aldım. Her şey için teşekkür ederim.

2023-10-14 Zeynep

Çok iyi bir sürücü kursu. İlk derslerimde endişelerim vardı ama hocalarım çok sabırlı ve yardımcı oldular. Sonunda sınavı geçtim ve ehliyetimi aldım. Herkese tavsiye ederim.

2023-10-19 Emre

Otoban sürücü kursuna kaydolmak isteyenlere tavsiye ederim. Çalışanlar ve hocalar çok yardımcı oluyor. Benim direksiyon derslerimi Arif Hoca'dan aldım ve çok memnun kaldım. Sonunda ehliyetimi aldım. Teşekkür ederim.

2023-10-24 Ebru

Sürücü kursu arayanlara öneririm. Çalışanlar çok yardımcı oluyor. Benim direksiyon derslerimi Emre Hoca'dan aldım ve çok memnun kaldım. Her şey için teşekkür ederim.

2023-10-29 Hasan

Sürücü kursu olarak güzel bir yer. Hocalar ve personel çok sıcakkanlı ve yardımcı oluyor. Direksiyon derslerimi Ahmet Hoca'dan aldım ve çok memnun kaldım. Teşekkür ederim.

2023-11-03 Nazlı

Direksiyon derslerimde bana sabırla yardımcı olan Selim Hocama teşekkür ederim. Gerçekten çok güzel bir sürücü kursu. Herkese tavsiye ederim.

2023-11-08 Fatih

Sürücü kursuna ilk defa gelenlere tavsiye ederim. Hocalar çok deneyimli ve yardımcı oluyor. Benim direksiyon derslerimi Kaan Hoca'dan aldım ve çok memnun kaldım. Teşekkür ederim.

2023-11-13 Ceren

Gerçekten mükemmel bir sürücü kursu. Hocalar çok deneyimli ve her konuda yardımcı oluyor. Direksiyon derslerimi Arif Hoca'dan aldım ve çok memnun kaldım. Teşekkür ederim.

2023-11-18 Murat

Çok güzel bir sürücü kursu. Hocalar ve çalışanlar çok ilgili ve yardımcı oluyor. Direksiyon derslerimi Emre Hoca'dan aldım ve çok memnun kaldım. Herkese tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Otoban Sürücü Kursu?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?