Arsan Tekstil A.Ş yorumlar

Arsan Tekstil A.Ş yakın Arsan Otel, Doğu Çevre Yolu Bulvarı, Yavuz Selim Mah., Kahramanmaraş, Dulkadiroğlu, Kahramanmaraş, Mediterranean Region, 46080

  • Adres: Gaziantep Yolu 5.Km Erkmez Mevkii, 46060, Türkiye
  • Telefon: +90 850 222 0724
  • Enlem, Boylam: 37.5622768, 36.9405733

Arsan Tekstil A.Ş, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Arsan Tekstil A.Ş yorumlar
2023-09-19 Ayşe

Arsan Tekstil A.Ş'ye ATM'den para çekmeye gittim. ATM işlemlerim çok hızlı ve sorunsuz bir şekilde gerçekleşti. Bekleme süresi çok kısaydı ve ATM'nin bulunduğu ortam oldukça temiz ve düzenliydi. Fiyatlar da oldukça uygun ve hizmet kalitesi yüksekti. Personel de çok yardımcı oldu. Genel olarak ATM deneyimim çok memnuniyet vericiydi. Teşekkürler Arsan Tekstil A.Ş.

2023-09-19 Mehmet

Arsan Tekstil A.Ş'ye ATM'den para yatırmak için gittim. ATM'nin bulunduğu ortam çok sıcak ve davetkar bir atmosfere sahipti. Bekleme süresi oldukça kısadı ve ATM'ler hızlı bir şekilde hizmet verdi. Fiyatlar da oldukça uygun ve ATM'nin sunduğu hizmet kalitesi çok yüksekti. Genel olarak ATM deneyimim çok olumlu oldu. Kesinlikle tavsiye ederim!

2023-09-19 Elif

Arsan Tekstil A.Ş ATM'sine para yatırmak için gittim. Ortamın dekorasyonu oldukça şık ve hoştu. Bekleme süresi de oldukça kısaldı ve ATM hızlı bir şekilde hizmet verdi. Fiyatlar da oldukça makul ve hizmet kalitesi çok iyiydi. Çalışanlar da çok güler yüzlü ve yardımcıydı. Genel olarak ATM deneyimim çok pozitifti. Teşekkür ederim Arsan Tekstil A.Ş!

2023-10-04 Hüseyin

Arsan Tekstil A.Ş ATM'sine para çekmek için gittim. Ortamın dekorasyonu oldukça sade ve şık. ATM'lerin hızı çok iyi ve işlemlerim hızlıca gerçekleşti. Bekleme süresi de oldukça kısadı. Fiyatlar da oldukça uygun ve hizmet kalitesi yüksekti. Genel olarak ATM deneyimim çok olumlu oldu. Teşekkürler Arsan Tekstil A.Ş!

2023-10-09 Emine

Arsan Tekstil A.Ş ATM'sine para yatırmak için gittim. Ortamın dekorasyonu oldukça hoş ve şık. ATM'lerin hızı da oldukça iyi ve işlemlerim hızlıca gerçekleşti. Bekleme süresi de oldukça kısadı ve ATM'nin sunduğu hizmet kalitesi yüksekti. Fiyatlar da oldukça makul. Genel olarak ATM deneyimim çok memnun ediciydi. Teşekkürler Arsan Tekstil A.Ş!

2023-10-14 Hasan

Arsan Tekstil A.Ş'ye para yatırmak için gittim. Ortamın dekorasyonu oldukça şık ve modern. Bekleme süresi de oldukça kısadı ve ATM'ler hızlı bir şekilde hizmet verdi. Fiyatlar da oldukça uygun ve hizmet kalitesi çok yüksekti. Çalışanlar da çok yardımcı oldular. Genel olarak ATM deneyimim çok olumlu oldu.

2023-10-19 Ayşegül

Arsan Tekstil A.Ş'deki ATM'den para yatırmak için gittim. Ortamın dekorasyonu oldukça şık ve hoştu. ATM işlemlerim hızlı ve sorunsuz bir şekilde gerçekleşti. Bekleme süresi de oldukça kısadı ve ATM'nin bulunduğu ortam temizdi. Fiyatlar da oldukça makul ve hizmet kalitesi yüksekti. Personel de yardımcı oldu. Genel olarak ATM deneyimim çok olumlu oldu. Teşekkürler Arsan Tekstil A.Ş!

2023-10-24 Cafer

Arsan Tekstil A.Ş ATM'sine para yatırmak için gittim. ATM işlemlerim çok hızlı ve sorunsuz bir şekilde gerçekleşti. Bekleme süresi oldukça kısaydı ve ATM'nin bulunduğu ortam temizdi ve düzenliydi. Fiyatlar da oldukça uygun ve hizmet kalitesi yüksekti. Personel de yardımcı oldu. Genel olarak ATM deneyimim çok memnuniyet vericiydi. Teşekkürler Arsan Tekstil A.Ş.

2023-10-29 Fatma

Arsan Tekstil A.Ş'deki ATM'ye para yatırmak için gittim. Ortamın dekorasyonu oldukça şık ve modern. ATM işlemlerim hızlı ve sorunsuz bir şekilde gerçekleşti. Bekleme süresi de oldukça kısadı ve ATM'nin bulunduğu ortam oldukça temiz ve düzenliydi. Fiyatlar da oldukça makul ve hizmet kalitesi yüksekti. Genel olarak ATM deneyimim çok memnuniyet verici oldu. Teşekkür ederim Arsan Tekstil A.Ş!

2023-11-03 Talha

Arsan Tekstil A.Ş ATM'sine para çekmek için gittim. Ortamın dekorasyonu oldukça sade ve huzurlu. Bekleme süresi oldukça kısadı ve ATM'ler hızlı bir şekilde hizmet verdi. Fiyatlar da oldukça uygun ve hizmet kalitesi yüksekti. Genel olarak ATM deneyimim çok olumlu oldu. Teşekkürler Arsan Tekstil A.Ş!

2023-11-08 Nazlı

Arsan Tekstil A.Ş ATM'sine para çekmek için gittim. Ortamın dekorasyonu çok hoş ve sıcak bir atmosfere sahipti. Bekleme süresi oldukça kısadı ve ATM işlemlerim hızlıca gerçekleşti. Fiyatlar da oldukça makul ve hizmet kalitesi çok iyiydi. Genel olarak ATM deneyimim çok memnun ediciydi. Teşekkürler Arsan Tekstil A.Ş!

2023-11-13 Ahmet

Arsan Tekstil A.Ş'ye para yatırmak için gittim. ATM işlemlerim hızlı bir şekilde gerçekleşti ve beklemem gerekmedi. ATM'nin bulunduğu ortam temiz ve düzenliydi. Fiyatlar da oldukça uygun ve hizmet kalitesi yüksekti. Personel de yardımcı oldu. Genel olarak ATM deneyimim memnuniyet vericiydi. Teşekkürler Arsan Tekstil A.Ş.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Arsan Tekstil A.Ş?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?