Ortodonti Uzmanı Dr. Gizem Akgün Karslı yorumlar

Ortodonti Uzmanı Dr. Gizem Akgün Karslı yakın TURGUT ÖZAL ARTERIAL, Toros Mahallesi, Çukurova, Adana, Mediterranean Region, 10101

  • Adres: Toros mah. 78178 sk. Yener apt. B blok Kat.1 Daire.2, 01170 Çukurova/Adana, Türkiye
  • Telefon: +90 322 232 42 42
  • Web sitesi: ortodontiadana.com
  • Enlem, Boylam: 37.047844, 35.2979227

Ortodonti Uzmanı Dr. Gizem Akgün Karslı, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Ortodonti Uzmanı Dr. Gizem Akgün Karslı yorumlar

Merhaba öncelikle Gizem hocama, eşine ve işyeri çalışanlarına çok teşekkür ediyorum. Geleneksel diş doktoru korkusu ve ortodonti fobisini yenen, iki buçuk yıl süren … Daha fazla

Adana'da Gizem hanım için tek derim hekimliği ,mütevaziliği,güler yüzlülüğü, hatasıyla iletişimi...vs iyiki diyoruz! Ayrıca yanında çalışanları da es geçemeyeceğim hep aynı motivasyonla karşılıyorlar hepsi işinde profesyonel teşekkürler hepsine tek tek! Birde ter temiz her gittiğimizde her yer mis gibi

2 yıllık bir tedavi süreci geçirdim Gizem Hanım’la,gerek tedavi sürecimden gerek sonuçtan çok memnunum.Kendisi de çalışanları da çok güler yüzlüydü hiçbir sorun yaşanmadı.Çok teşekkür ediyorum her şey için ???? …

2023-09-29 Aslı

Merhaba öncelikle Gizem hocama, eşine ve işyeri çalışanlarına çok teşekkür ediyorum. Geleneksel diş doktoru korkusu ve ortodonti fobisini yenen, iki buçuk yıl süren tedavi dönemim boyunca çok destek oldular. Gizem hanımın tedavi sürecindeki ilgisi, güler yüzlülüğü ve titiz çalışması sayesinde şu an gülücüklerim ve kendimden memnun bir şekilde yaşamaktan dolayı doluyum. Kendisine ve ekibine teşekkür ederim.

2023-09-29 Ayşe

Adana'da Gizem hanım için tek derim hekimliği ,mütevaziliği,güler yüzlülüğü, hatasıyla iletişimi...vs iyiki diyoruz! Ayrıca yanında çalışanları da es geçemeyeceğim hep aynı motivasyonla karşılıyorlar hepsi işinde profesyonel teşekkürler hepsine tek tek! Birde ter temiz her gittiğimizde her yer mis gibi

2023-09-29 Ali

2 yıllık bir tedavi süreci geçirdim Gizem Hanım’la,gerek tedavi sürecimden gerek sonuçtan çok memnunum.Kendisi de çalışanları da çok güler yüzlüydü hiçbir sorun yaşanmadı.Çok teşekkür ediyorum her şey için ????

2023-10-14 Kemal

Ortodonti Uzmanı Dr. Gizem Akgün Karslı Ortodontist ile tedavi sürecim çok başarılı geçti. Kendisi ve ekibi çok profesyonel ve güler yüzlü bir şekilde çalıştılar. Aldığım hizmetten çok memnun kaldım. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

2023-10-19 Zeynep

Gizem hanımın kliniğinde ortodonti tedavisi gördüm. Hizmetinden ve aldığım sonuçlardan çok memnunum. Kendisi çok ilgili ve güler yüzlü bir ortodontist. Çalışanları da çok yardımcı ve profesyonel. Herkese kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-24 Mehmet

Son derece memnun kaldım. Tedavi süreci boyunca açıklayıcı bilgilendirmeler ve ilgili yaklaşımlarla karşılaştım. Her şey uygulama aşamasında da oldukça başarılıydı. Sonuçtan da çok memnunum. Teşekkür ederim.

2023-10-29 Selin

Gizem hasta iletişimi, güler yüzlülüğü ve işindeki profesyonelliği ile tam bir uzman. Kendisine teşekkür ediyorum.

2023-11-03 Ahmet

Gizem Hanım uzman bir ortodontist. Tedavi sürecim boyunca her aşamada bana rehberlik etti ve ilgi gösterdi. Sonuçlardan çok memnun kaldım. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-08 Elif

Dr. Gizem Akgün Karslı ortodontist benim için gerçekten bir kurtarıcı oldu. Güler yüzlü ve ilgili bir hekim. Tedavi sürecimden çok memnun kaldım. Teşekkürler.

2023-11-13 Hasan

Gizem Hanım çok başarılı bir hekim. Tedavi sürecimden ve sonuçlardan çok memnun kaldım. Kendisine teşekkür ediyorum.

2023-11-18 Aysel

Dr. Gizem Akgün Karslı ortodontist ile tavsiye üzerine tanıştık ve tedavimizi gerçekleştirdik. Gerçekten çok memnun kaldık. Kendisi ve ekibi çok profesyonel ve güler yüzlü. Sonuçlardan çok memnunuz. Teşekkürler.

2023-11-23 Hakan

Gizem Hanım çok iyi bir ortodontist. Tedavi sürecinde her aşamada bana yardımcı oldu ve sonuçlar mükemmel oldu. Teşekkür ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Ortodonti Uzmanı Dr. Gizem Akgün Karslı?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?