Diş Hekimi Ali SVİDAN yorumlar

Diş Hekimi Ali SVİDAN yakın 16, Fatih Caddesi, Tepebaşı Mahallesi, Keçiören, Ankara, Central Anatolia Region, 06310

  • Adres: Tepebaşı, Fatih Cd. no:123/3, 06290 Keçiören/Ankara, Türkiye
  • Telefon: +90 555 483 38 74
  • Enlem, Boylam: 39.986674, 32.864447

Diş Hekimi Ali SVİDAN, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Diş Hekimi Ali SVİDAN yorumlar

Merhabalar, dişçi arayışındaydım internetten Ali hocayı bularak eşimle birlikte gittik. Diş korkusu olan bir insan olarak şunu soyleyebilirim ki 10 dolgu ve 2 adet çekim yaptırdım, yaptıracağınız her işlem için Ali hocaya kesinlikle … Daha fazla

İnternet üzerinden bir dişçi arıyorsanız tam olarak doğru yerdesiniz. Şu zamana kadar diş korkum yüzünden dişçiye gitmedim ama korkumu Ali hocam sayesinde yendim 7 dolgu, 5 kaplama, 2 çekim yaptırdım ve hepsinden memnun kaldım. Çok temiz, titiz ve işinin ehli biri.

Buradaki yorumlara bakarak tercih ettim iyi ki gelmişim Ali bey işinde çok iyi çok titiz çalışıyor.Diş çekimi, dolgu, ımplant tedavilerimi çok profesyonel şekilde gerçekleştirdi her aşamada bilgi verdi rahatlattı . Ayrıca muayenehane çok … Daha fazla

2023-09-28 Kadir

Merhabalar, dişçi arayışındaydım internetten Ali hocayı bularak eşimle birlikte gittik. Diş korkusu olan bir insan olarak şunu soyleyebilirim ki 10 dolgu ve 2 adet çekim yaptırdım, yaptıracağınız her işlem için Ali hocaya kesinlikle ...

2023-09-28 Ebru

İnternet üzerinden bir dişçi arıyorsanız tam olarak doğru yerdesiniz. Şu zamana kadar diş korkum yüzünden dişçiye gitmedim ama korkumu Ali hocam sayesinde yendim 7 dolgu, 5 kaplama, 2 çekim yaptırdım ve hepsinden memnun kaldım. Çok temiz, titiz ve işinin ehli biri.

2023-09-28 Murat

Buradaki yorumlara bakarak tercih ettim iyi ki gelmişim Ali bey işinde çok iyi çok titiz çalışıyor.Diş çekimi, dolgu, implant tedavilerimi çok profesyonel şekilde gerçekleştirdi her aşamada bilgi verdi rahatlattı . Ayrıca muayenehane çok ...

2023-10-13 Ayşe

Mükemmel bir deneyimdi. İlerlemiş diş hekimi korkum vardı ama Ali beyin profesyonel ve sakin yaklaşımıyla kendimi güvende hissettim. Tedavi sürecinde her adımda açıklama yaptı, bu da benim için çok önemliydi. Sonuçtan çok memnun kaldım.

2023-10-18 Cem

Ali hocayla çalışmak harikaydı. Çok iyiydi ve tüm süreç boyunca benimle ilgilendi. Benim için en iyi tedavi planını geliştirmek için zaman ayırdı ve sonucun iyileşmesinden emin oldu. Herkese Ali hocayı tavsiye ederim!

2023-10-23 Nil

Ali bey işinde gerçekten profesyonel. Çok duyarlı ve nazik bir yaklaşımı var. Beni rahatlatan ve tedavi sürecini anlamamı sağlayan tüm sorularıma açıklık getirdi. Kendisine teşekkür ederim, kesinlikle harika bir diş hekimi.

2023-10-28 Faruk

Ali bey gerçekten harika bir diş hekimi. Tedavi sürecinde çok dikkatli ve hassas davrandı. Benim için en uygun tedavi planını geliştirmek için zaman ayırdı ve sonuçları kontrol etmek için sürekli olarak iletişimde kaldı. Kesinlikle tavsiye ederim!

2023-11-02 Deniz

Ali hocayla tedavi sürecinden sonra çok memnun kaldım. Çok profesyonel bir şekilde çalışıyor ve iyi sonuçlar elde etmemi sağladı. Ayrıca muayenehanesi temiz ve moderndi. Kesinlikle tavsiye ederim!

2023-11-07 Seda

Ali bey gerçekten harika bir diş hekimi. Tedavi sırasında çok rahat oldum ve sonuçtan çok memnun kaldım. Kendisine ve ekibine teşekkür ederim!

2023-11-12 Emre

Ali hocadan aldığım hizmetten gerçekten çok memnun kaldım. İşinin ehli, profesyonel ve iyi bir iletişimi var. Diş tedavimde beni rahatlattı ve sonuçtan çok memnun kaldım. Herkese tavsiye ederim!

2023-11-17 Aysun

Ali bey gerçekten harika bir diş hekimi. Çok dikkatli ve titiz çalışıyor. Tedavi sürecinde her adımda açıklama yaptı ve sonuçları kontrol etmek için sürekli olarak iletişimde kaldı. Kendisine ve ekibine teşekkür ederim, harika bir deneyimdi!

2023-11-22 Hasan

Muhteşem bir deneyimdi. Ali hocanın uzmanlığına ve profesyonelliğine hayran kaldım. Tedavi süreci boyunca her adımda beni bilgilendirdi ve sonuçtan çok memnun kaldım. Kendisine teşekkür ederim!

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Diş Hekimi Ali SVİDAN?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?