Optik Servis yorumlar

Optik Servis yakın Üçevler, Kocasinan Merkez Mahallesi, Bahçelievler, Istanbul, Marmara Region, 34188

  • Adres: Bahçelievler Merkez, kocasinan merkez mah, Hastane Cd no 21, 34192 Bahçelievler, Türkiye
  • Telefon: +90 212 632 74 70
  • Enlem, Boylam: 41.0092897, 28.8440659

Optik Servis, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Optik Servis yorumlar
2023-09-30 Emre

Optik Servis Optik mağazasına ilk girdiğimde, çalışanlar çok samimi ve yardımseverdi. Ambiyans ve dekorasyon oldukça şık ve moderndi. Ürünlerin kalitesi de oldukça iyiydi. Fiyatlar da makul seviyedeydi. Genel olarak memnun kaldım ve tekrar ziyaret etmeyi düşünüyorum.

2023-09-30 Ayşe

Optik Servis Optik mağazasında yaptığım alışverişten çok memnun kaldım. Çalışanlar çok yardımsever ve profesyoneldi. Ürünlerin kalitesi çok iyiydi ve fiyatları da uygun buldum. Mağaza oldukça temiz ve düzenliydi. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-09-30 Burak

Optik Servis Optik mağazasının hizmetinden çok memnun kaldım. Çalışanlar çok nazik ve profesyoneldi. Mağaza oldukça temiz ve düzenliydi. Ürünlerin kalitesi de oldukça iyi ve fiyatları uygun buldum. Kesinlikle tekrar giderim.

2023-10-15 Elif

Optik Servis Optik mağazasına gittiğimde beklemek zorunda kalınca hoş bir ortamda bekledim. Çalışanlar oldukça yardımseverdi ve hızlı bir hizmet sundular. Ürünlerin kalitesi çok iyiydi ve fiyatları da uygun buldum. Genel olarak olumlu bir deneyimdi.

2023-10-20 Hakan

Optik Servis Optik mağazasının hizmetinden çok memnun kaldım. Personel oldukça yardımseverdi ve ürünlerin kalitesi iyiydi. Fiyatlar da makul seviyedeydi. Mağaza temiz ve düzenliydi. Kesinlikle önemli bir deneyimdi.

2023-10-25 Ayşe

Optik Servis Optik mağazasını ziyaret ettiğimde beklemem gerektiği için randevu almadığım için üzüldüm. Ancak çalışanlar oldukça yardımseverdi ve hızlı bir hizmet sundular. Ürünlerin kalitesi iyiydi ve fiyatları da uygun buldum. Genel olarak olumlu bir deneyimdi.

2023-10-30 Emre

Optik Servis Optik mağazasına gittim ve personel çok yardımsever. Ambiyans ve dekorasyon oldukça modern ve şık. Ürünlerin kalitesi çok iyiydi. Fiyatlar da uygun buldum. Genel olarak memnunum ve tekrar ziyaret etmeyi düşünüyorum.

2023-11-04 Aslı

Optik Servis Optik mağazasında yaptığım alışverişten çok memnun kaldım. Çalışanlar oldukça yardımsever ve profesyoneldi. Ürünlerin kalitesi iyiydi. Fiyatları da uygun buldum. Mağaza temiz ve düzenliydi. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-09 Nil

Optik Servis Optik mağazasının hizmetinden oldukça memnun kaldım. Personel oldukça nazik ve profesyoneldi. Mağaza temiz ve düzenliydi. Ürünlerin kalitesi de iyiydi ve fiyatları da uygun buldum. Kesinlikle tekrar giderim.

2023-11-14 Ali

Optik Servis Optik mağazasına gittiğimde beklemek zorunda kaldım, ancak personel oldukça yardımseverdi. Mağaza temiz ve düzenliydi. Ürünlerin kalitesi de oldukça iyiydi. Fiyatlar da makul seviyedeydi. Genel olarak olumlu bir deneyimdi.

2023-11-19 Betül

Optik Servis Optik mağazasının hizmetinden çok memnun kaldım. Personel oldukça yardımseverdi ve ürünlerin kalitesi iyiydi. Fiyatlar da uygun buldum. Mağaza temiz ve düzenliydi. Kesinlikle önemli bir deneyimdi.

2023-11-24 Can

Optik Servis Optik mağazasını ziyaret ettiğimde randevu almam gerekeceğini bilmiyordum, bu yüzden beklemeyi beklemek zorunda kaldım. Ancak personel oldukça yardımseverdi ve hızlı bir hizmet sundular. Ürünlerin kalitesi iyiydi ve fiyatları da uygun buldum. Genel olarak olumlu bir deneyimdi.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Optik Servis?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?