Op. Dr. Süleyman Uslular yorumlar

Op. Dr. Süleyman Uslular yakın Gazipaşa bulvarı, Cemalpaşa, Cemalpaşa Mahallesi, Seyhan, Adana, Mediterranean Region, 63010

  • Adres: Seyhan Gazipaşa Bulvarı No:20 Karadayı Apt Kat: 5 Daire:7, 01120 Seyhan/Adana, Türkiye
  • Telefon: +90 322 458 63 45
  • Web sitesi: suleymanuslular.com
  • Enlem, Boylam: 36.9998339, 35.326242

Op. Dr. Süleyman Uslular, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Op. Dr. Süleyman Uslular yorumlar

7 Haziran 2023 tarihinde Süleyman Bey'e meme küçültme ameliyatı oldum. Aslında ilk gittiğim Doktor değildi, gittiğim diğer doktorlar arasında kararsızdım. Süleyman Bey'e muayeneye ilk gittiğim gün ona yaptırmaya karar verdim. Son derece … Daha fazla

Ben de kendi hikayemden bahsetmek istiyorum.2023 temmuz ayinda ameliyat oldum Suleyman abiye. Hoca degil abi diyorum cunku bana doktordan cok abi gibi yaklasti hep. Hayatimda hic ameliyata girmedigim icin cok buyuk korkularim vardi. Bu … Daha fazla

17.07.2023 tarihinde meme dikleştirme ve silikon ameliyatı oldum hiç bir ağrım olmadı normal hayatıma döndüm ve haftasında göz kapağı ameliyatı oldum lokal ile ameliyat yapıldı sohpet eşliğinde operasyon yapıldı eli okadar hafifki ağrı … Daha fazla

2023-09-18 Ayşe

Süleyman Bey'e meme küçültme ameliyatı oldum. Aslında ilk gittiğim Doktor değildi, gittiğim diğer doktorlar arasında kararsızdım. Süleyman Bey'e muayeneye ilk gittiğim gün ona yaptırmaya karar verdim. Son derece memnun kaldım. Operasyon sonrası ağrı yok denecek kadar azdı. Süleyman Bey çok ilgili ve profesyonel bir doktor. Her şeyle ilgilendi, operasyon öncesi ve sonrasında sürekli takip etti. Sonuçtan çok memnunum. Kendisine teşekkür ederim.

2023-09-18 Ali

2023 temmuz ayinda ameliyat oldum Suleyman abiye. Hoca degil abi diyorum cunku bana doktordan cok abi gibi yaklasti hep. Hayatimda hic ameliyata girmedigim icin cok buyuk korkularim vardi. Bu ameliyat olmak benim icin cok cesaret isteyen birseydi ama Suleyman abi surekli yanımda oldu. Ameliyat öncesi ve sonrası sürekli destek ve rahatlatma sağladı. Onun yardımlarıyla ameliyatı korkusuzca atlattım ve sonuçtan çok memnun kaldım. İyi ki ona gitmişim. Kendisine minnettarım.

2023-09-18 Meryem

17.07.2023 tarihinde meme dikleştirme ve silikon ameliyatı oldum hiç bir ağrım olmadı normal hayatıma döndüm ve haftasında göz kapağı ameliyatı oldum lokal ile ameliyat yapıldı sohpet eşliğinde operasyon yapıldı eli okadar hafifki ağrı hissetmedim sonuçtan da çok memnun kaldım hatta düşündüğümden daha iyi oldu Süleyman Bey çok tecrübeli ve iyi bir doktor.

2023-09-27 Zeynep

2023 temmuz ayında ameliyat oldum Süleyman abiye. Hoca değil abi diyorum çünkü bana doktordan çok abi gibi yaklaştı hep. Hayatımda hiç ameliyata girmedigim icin çok büyük korkularım vardı. Bu ameliyat olmak benim icin çok cesaret isteyen birşeydi ama Süleyman abi sürekli yanımda oldu. Ameliyat öncesi ve sonrası sürekli destek ve rahatlatma sağladı. Onun yardımlarıyla ameliyatı korkusuzca atlattım ve sonuçtan çok memnun kaldım. İyi ki ona gitmişim. Kendisine minnettarım.

2023-10-12 Ahmet

Süleyman abi 17.07.2023 tarihinde göğüs küçültme ameliyatı oldum. Gittiğim diğer doktorlar arasında kararsızdım ama Süleyman Bey'e muayeneye ilk gittiğim gün ona yaptırmaya karar verdim ve iyi ki öyle yapmışım. Operasyon sonrası ağrım neredeyse hiç olmadı ve sonuçtan çok memnunum. Süleyman Bey gerçekten çok ilgili bir doktor. Kendisine minnettarım.

2023-10-17 Elif

Süleyman Bey'e meme küçültme ameliyatı oldum. İlk olarak başka doktorlara da gittim ama kararsız kaldım. Süleyman Bey'e gittiğimde hemen ona yaptırmaya karar verdim. Operasyon sonrası neredeyse hiç ağrım olmadı. Süleyman Bey gerçekten ilgili ve profesyonel bir doktor. Operasyon öncesi ve sonrasında sürekli takip etti. Sonuçtan çok memnunum.

2023-11-01 Ali

I had a breast reduction surgery with Dr. Süleyman. He wasn't my first doctor that I went to, I was indecisive among other doctors. I decided to have the surgery with Dr. Süleyman on the first day I went to him for consultation. I am extremely satisfied. There was minimal pain after the operation. Dr. Süleyman is a very dedicated and professional doctor. He took care of everything, constantly followed before and after the operation. I am very happy with the result. Thank you.

2023-11-06 Ayşe

I had surgery with Suleyman abi in July 2023. I say brother instead of doctor because he always approached me like a brother, not a doctor. I had a lot of fears because I had never undergone surgery in my life. To have this surgery was something that required a lot of courage for me, but Suleyman abi was always there for me. He provided constant support and reassurance before and after the surgery. With his help, I had the surgery without fear and I am very satisfied with the result. I'm grateful to him.

2023-11-11 Fatma

I had breast lift and silicone surgery on July 17, 2023. I felt no pain at all and returned to my normal life. And the following week I had an eyelid surgery done under local anesthesia. The operation was performed with conversation and his hand was so light that I didn't feel any pain. I am very satisfied with the result and it turned out even better than I thought. Süleyman Bey is a very experienced and good doctor.

2023-11-16 Ahmet

I had a breast reduction surgery with Süleyman abi on July 17, 2023. I was indecisive among other doctors I went to but on the first day I went to Süleyman Bey for consultation, I decided to have the surgery with him and I'm glad I did. I had almost no pain after the operation and I am very satisfied with the result. Süleyman Bey is a truly caring doctor. I am grateful to him.

2023-11-21 Elif

I had a breast reduction surgery with Dr. Süleyman. Initially, I went to other doctors but I was undecided among them. When I went to Süleyman Bey, I decided to have the surgery with him right away. I had hardly any pain after the operation. Süleyman Bey is truly caring and professional doctor. He constantly followed before and after the operation. I am very satisfied with the result.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Op. Dr. Süleyman Uslular?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?