Op. Dr. Namık Yılmaz, Genel Cerrahi yorumlar

Op. Dr. Namık Yılmaz, Genel Cerrahi yakın 542. sokak, Kuşkavağı Mahallesi, Konyaaltı, Antalya, Mediterranean Region, 07070

  • Adres: Kuşkavağı, Yakamoz Plaza, 542. Sk. No:1 K:2 D:4, 07070 Konyaaltı/Antalya, Türkiye
  • Telefon: +90 850 333 8344
  • Web sitesi: doktortakvimi.com
  • Enlem, Boylam: 36.8699103, 30.6502095

Op. Dr. Namık Yılmaz, Genel Cerrahi, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Op. Dr. Namık Yılmaz, Genel Cerrahi yorumlar

Had a gastric sleeve operation with Dr Namik a few days ago and I am very impressed with the whole process. As soon as I met Dr Namik I was instantly put at ease as he has such a great bedside manner and made me feel really comfortable. You … Daha fazla

Dr Namik and his team we're excellent. We met before surgery and he explained everything. This made me feel so much at ease. He did checks multiple times a day after surgery. You definitely wouldn't receive this level of care in the UK. I am so glad he was recommended. Thank you so much, I can't wait to live a healthier happier life. Daha fazla

If you are considering a gastric sleeve please use Clinic Antalya they are amazing! Dr Namik explains everything so well and the before and after care is unbelievable. Also Jolanda who organises everything from start to finish was brilliant … Daha fazla

2023-09-24 Özlem

Dr. Namik ile birkaç gün önce mide küçültme operasyonu geçirdim ve işlem süresi boyunca çok etkilendim. Dr. Namik ile tanıştığım anda, o kadar rahat hissettim ki, harika bir hasta odaklı doktor olduğunu anladım ve beni gerçekten rahat hissettirdi. Seni çok teşekkür ederiz. Daha sağlıklı ve mutlu bir yaşam sürmek için sabırsızlanıyorum.

2023-09-24 Gökhan

Dr. Namik ve ekibi mükemmeldi. Ameliyattan önce buluştuk ve her şeyi açıkladı. Bu beni o kadar rahatlattı. Ameliyattan sonra günde birkaç kez kontrol yaptı. İngiltere'de kesinlikle bu düzeyde bir bakım alamazsınız. Tavsiye edildiği için çok memnunum. Çok teşekkür ederim, daha sağlıklı ve mutlu bir hayatı yaşamak için sabırsızlanıyorum.

2023-09-24 Seda

Mide küçültme ameliyatı düşünüyorsanız, kesinlikle Clinic Antalya'yı kullanın! Dr. Namik her şeyi çok iyi açıklar ve öncesi ve sonrası bakım inanılmazdır. Ayrıca, her şeyi baştan sona düzenleyen Jolanda harikaydı.

2023-10-09 Fatma

Dr. Namik Yılmaz gerçekten mükemmel bir doktor. Kendisi mide ameliyatımda harika bir iş çıkardı. Ameliyat öncesi ve sonrası süreç boyunca beni iyi bilgilendirdi ve destekledi. Ayrıca, bütün ekibi çok profesyonel ve yardımseverdi. Kliniği kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-14 Ayşe

Op. Dr. Namık Yılmaz'a mide küçültme ameliyatı oldum ve çok memnun kaldım. Doktorumuzun ilgilendiği süre boyunca hiçbir sorun yaşamadık. Bütün ekibin de ilgisi çok iyiydi. İlgili olan herkese şiddetle tavsiye ediyorum.

2023-10-19 Nesrin

Dr. Namık Yılmaz gerçekten çok özenli bir doktordur. Gerek operasyon öncesinde gerekse sonrasında gerekli kontrolleri yapmıştır. Süreç boyunca tüm sorularıma sabırla yanıt vermiştir. Kendisine ve ekibine teşekkür ediyorum.

2023-10-24 Mehmet

Dr. Namik Yılmaz çok iyi bir cerrahdır. Ameliyat öncesi ve sonrası süreci çok iyi yönetir. Kendisi çok profesyonel ve anlayışlı bir doktordur. Sonucundan çok memnun kaldım. Kendisine teşekkür ediyorum.

2023-10-29 Hülya

Dr. Namik Yılmaz gerçekten harika bir cerrah. Benim için mide ameliyatını çok kolay hale getirdi. Bana ameliyat öncesinde ve sonrasında büyük destek verdi. Ayrıca, kliniği de çok hijyeniktir. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

2023-11-03 Deniz

Dr. Namik Yılmaz'a mide küçültme ameliyatı oldum ve sonuçtan çok memnun kaldım. Kendisi ameliyat sürecinde çok profesyonel bir yaklaşım sergiledi ve benimle ilgilendi. Ayrıca, kliniğin hijyen ve konfor standartları da çok yüksektir.

2023-11-08 Hanife

Op. Dr. Namik Yılmaz'ın hastası olarak mide küçültme ameliyatı oldum. Kendisinden çok memnun kaldım. Operasyon öncesi ve sonrası süreçte benimle ilgilendi ve her zaman çok yardımcı oldu. Kendisine teşekkür ederim.

2023-11-13 Berkay

Dr. Namik Yılmaz gerçekten çok başarılı bir cerrah. Kendisi mide ameliyatımda benimle ilgilendi ve tedavi sürecimi son derece profesyonel bir şekilde yönetti. Bana büyük destek oldu ve sonuçtan çok memnunum. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-18 Selim

Op. Dr. Namık Yılmaz ile mide küçültme ameliyatı yaptırdım ve sonuçlardan çok memnunum. Doktorumuz gerçekten profesyoneldi ve ameliyat öncesi ve sonrası süreçte bana büyük destek sağladı. Teşekkürler Doktor!

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Op. Dr. Namık Yılmaz, Genel Cerrahi?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?