Op. Dr. Asef Ulutürk, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi yorumlar

Op. Dr. Asef Ulutürk, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi yakın 11, Atatürk Bulvarı, İstasyon, İstasyon Mahallesi, Edirne Merkez, Edirne, Marmara Region, 22030

  • Enlem, Boylam: 41.6531639, 26.5893459

Op. Dr. Asef Ulutürk, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Op. Dr. Asef Ulutürk, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi yorumlar

I had a surgery with Dr Ulutürk . He is a professional, such a great, experienced and friendly plastic surgeon in Edirne/Turkey . His services have been very satisfying to me. He was always available to answer my questions or concerns …

I had nose surgery three months ago and I am very pleased with the results. After the surgery, my nose shape and appearance were exactly as I wanted. The doctor followed me carefully from before to after the surgery and patiently answered all my questions. I was very satisfied. …

I had rhinoplasty 2 months ago, I waited 2 months to write a comment, I was really satisfied, it was exactly what I wanted, thank you very much, Asef Teach …

2023-09-22 Ayşe

Dr Ulutürk ile burun estetiği ameliyatı oldum. O gerçekten profesyonel bir plastik cerrah, deneyimli ve samimi bir doktor. Hizmetleri benim için çok memnuniyet verici oldu. Sorularım veya endişelerim için her zaman ulaşılabilir oldu.

2023-09-22 Mehmet

Üç ay önce burun estetiği ameliyatı oldum ve sonuçlardan çok memnun kaldım. Ameliyattan sonra burun şekli ve görünümü tam istediğim gibiydi. Doktor ameliyattan önce ve sonra beni dikkatle takip etti ve sabırla tüm sorularımı cevapladı. Çok memnun kaldım.

2023-09-22 Ebru

İki ay önce burun estetiği yaptırdım, yorum yapmak için 2 ay bekledim, gerçekten memnun kaldım, tam olarak istediğimdi, çok teşekkür ederim, Asef Hocam.

2023-10-07 Fatma

Dr. Ulutürk ile meme büyütme ameliyatı oldum. Sonuçlardan çok memnun kaldım. Ameliyat öncesi ve sonrası beni takip etti ve tüm sorularımı sabırla cevapladı. Çok memnun kaldım.

2023-10-12 Ahmet

Göz kapağı estetiği ameliyatı oldum. Dr. Ulutürk gerçekten harika bir cerrah. Çok tecrübeli ve güler yüzlü bir doktor. Hizmetleri benim için çok memnuniyet verici oldu. Her zaman sorularıma veya endişelerime yanıt vermeye hazır oldu.

2023-10-17 Meltem

Estetik burun ameliyatı için Dr. Ulutürk'le görüştüm ve işlemi gerçekleştirdim. Ameliyat öncesi ve sonrası çok ilgili ve yardımcı oldu. Sonuçlarda çok memnun kaldım. Kendisine teşekkür ediyorum.

2023-10-22 Kadir

Botoks yaptırdım ve sonuçlardan çok memnun kaldım. Dr. Ulutürk çok profesyonel ve uzman bir plastik cerrah. İlgisi ve hizmetleri beni tatmin etti. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-27 Zeynep

Dr. Ulutürk ile meme küçültme ameliyatı oldum. Sonuçlardan çok memnun kaldım. Ameliyat öncesinde ve sonrasında tüm sorularıma cevap verdi ve beni rahatlattı. Çok memnun kaldım.

2023-11-01 Selim

Karın germe ameliyatı oldum ve sonuçlardan çok memnun kaldım. Dr. Ulutürk çok profesyonel ve deneyimli bir cerrah. Hizmetleri ve ilgisi beni tatmin etti. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-06 Güler

Dudak dolgusu yaptırdım ve sonuçlardan çok memnun kaldım. Dr. Ulutürk çok dikkatli ve uzman bir doktor. İşlem öncesi ve sonrasında tüm sorularıma sabırla cevap verdi. Çok memnun kaldım.

2023-11-11 Ali

Dr. Ulutürk ile meme dikleştirme ameliyatı oldum. Sonuçlardan çok memnun kaldım. Ameliyat öncesi ve sonrası süreçte beni takip etti ve her soruma cevap verdi. Çok memnun kaldım.

2023-11-16 Ayhan

Yüz germe ameliyatı oldum ve sonuçlardan çok memnun kaldım. Dr. Ulutürk çok yetenekli ve tecrübeli bir cerrah. Hizmetleri ve ilgisi beni tatmin etti. Kesinlikle tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Op. Dr. Asef Ulutürk, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?