Free-Sub (Yunus Balıkavı ve Deniz Malz. Tic. San. Ltd. Şti.

Free-Sub (Yunus Balıkavı ve Deniz Malz. Tic. San. Ltd. Şti. yakın D1 Blok Sokağı, İsteks Dokumacılar Sanayi Sitesi, İkitelli OSB Mahallesi, Başakşehir, Istanbul, Marmara Region, 34490

  • Enlem, Boylam: 41.096405, 28.796238

Free-Sub (Yunus Balıkavı ve Deniz Malz. Tic. San. Ltd. Şti., bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Free-Sub (Yunus Balıkavı ve Deniz Malz. Tic. San. Ltd. Şti. yorumlar

I sent the Freesub brand harpoon to them due to the problem with the handle. Even though it is a product that is over 10 years old, the company stood behind its product and did their best to repair it and send it back without charging 1 T …

About 6 years ago, I bought this company's overalls boots from an internet store. The company stated that minor repairs (without specifying any prerequisites) and boot replacement would be made for a fee, which was one of the rea …

My Free_Sub brand diving suit had a zipper problem, I contacted the company, they repaired it free of charge and delivered it to me in a short time. …

2023-09-17 Murat

10 yıl üzeri bir ürün olmasına rağmen, firma ürününün arkasında durdu ve onarmak için ellerinden geleni yaparak ücretsiz olarak geri gönderdi.

2023-09-17 Ayşe

6 yıl önce bu firmanın tulum botlarını bir internet mağazasından satın aldım. Firma, bir ücret karşılığında (herhangi bir ön koşul belirtmeden) küçük onarımlar ve bot değişimi yapılacağını belirtti, ki bu benim için ana nedendi.

2023-09-17 Ali

Free_Sub marka dalış kıyafetimde bir fermuar sorunu vardı, firma ile iletişime geçtim, ücretsiz olarak tamir ettiler ve kısa sürede bana teslim ettiler.

2023-10-02 Fatma

Firma ile iletişime geçip hizmet talep ettiğimde, güvenilir bir şekilde geri dönüş yaptılar ve hızlıca randevu alıp problemimi çözdüler.

2023-10-07 Mustafa

Personel, beklemem hakkında bana bilgi verdiler ve rezervasyonumu onayladılar.

2023-10-12 Emine

Dalış mağazasının genel deneyimi oldukça iyiydi, ürünlerin kalitesinden ve hizmetlerinin kalitesinden memnun kaldım.

2023-10-17 Mehmet

Tesisler ve olanaklar oldukça temiz ve konforluydu, ayrıca atmosfer de çok iyiydi.

2023-10-22 Zeynep

İlk izlenimim dalış mağazasının personeli ve atmosferi hakkında olumluydu, çok yardımcı oldular ve samimi bir atmosfer vardı.

2023-10-27 Hüseyin

Firma ile iletişime geçtiğimde ve personel ile alışveriş yaptığımda, müşteri hizmetleri oldukça iyiydi, tüm sorularıma cevap verdiler ve çok yardımcı oldular.

2023-11-01 Gülsen

Ürün ve hizmet kalitesine gerçekten memnun kaldım, firmanın sunduğu hizmetlerden ve personelin profesyonelliğinden etkilendim.

2023-11-06 Ahmet

Firma ile yapmış olduğum iletişim oldukça iyi ve etkiliydi, hızlı bir şekilde yanıt verdiler ve tüm sorularımı yanıtladılar.

2023-11-11 Aysun

Firma ile iletişime geçip ürünleri hakkında bilgi aldığımda, çok kibar ve yardımcı oldular, ihtiyaçlarımı karşılamak için ellerinden geleni yaptılar.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Free-Sub (Yunus Balıkavı ve Deniz Malz. Tic. San. Ltd. Şti.?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Bu yerlere hiç gittiniz mi?