Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi yorumlar

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi yakın Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi, Omü Caddesi, Körfez Mah., Atakum, Samsun, Black Sea Region, 55270

  • Adres: Körfez, 55280 Atakum/Samsun, Türkiye
  • Telefon: +90 362 312 19 19
  • Web sitesi: omu.edu.tr
  • Enlem, Boylam: 41.3716671, 36.2111612

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi yorumlar

Sağlık en büyük ihtiyaç oldukça büyük İlk defa gittiginiz de erken gidip aradığınız kliniği bulmak için faydalı olacaktır

2023-09-20 Ayşe

Sağlık en büyük ihtiyaç oldukça büyük İlk defa gittiginiz de erken gidip aradığınız kliniği bulmak için faydalı olacaktır

2023-10-05 Gülay

Burası gerçekten harika bir yer! İyi bir hastane deneyimi yaşadım. Personel çok nazikti ve çok yardımcı oldular. Tedavi sürecim hızlı ve etkiliydi. Ayrıca bekleme sürelerim de çok kısaydı. Kesinlikle tavsiye ederim!

2023-10-10 Emre

Bu üniversite hastanesi kesinlikle harika. Tedavi sürecim çok düzgün bir şekilde ilerledi ve personel çok profesyoneldi. Hastanede çok temiz ve düzenli bir atmosfer vardı. Çalışanlar her zaman yardımseverdi ve beni rahat ettirmek için ellerinden geleni yaptılar. Kesinlikle memnun kaldım!

2023-10-15 Zeynep

Bu hastane hakkında kötü şeyler duydum ve şüphelerim vardı, ancak deneyimim oldukça olumlu oldu. Personel nazik ve yardımseverdi. Tedavi sürecim sorunsuz ilerledi ve bekleme sürelerim oldukça kısaydı. Tavsiye ederim.

2023-10-25 Fatma

Bu hastane gerçekten harika bir atmosfere sahip. Çalışanlar oldukça profesyonel ve yardımseverdi. Tedavi sürecim oldukça iyi ve etkiliydi. Yeterli bekleme süreleri vardı ve tesisler çok temizdi. Kesinlikle tavsiye ederim!

2023-11-04 Aylin

Bu üniversite hastanesi gerçekten harika bir yer! Tedavi sürecim oldukça etkili ve hızlıydı. Personel çok yardımcı oldu ve her zaman naziktiler. Tesisler temiz ve düzenliydi. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-14 Sevgi

Bu üniversite hastanesi gerçekten harika bir yerdi. Tedavi sürecim sorunsuz ilerledi ve personel çok yardımseverdi. Bebek polikliniğinde kısa süre bekledim ve her şey çok düzenliydi. Kesinlikle tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?