Servet Plastik yorumlar

Servet Plastik yakın Doğu Sanayi, Kayabaşı Mahallesi, Kocasinan, Kayseri, Central Anatolia Region, 38030

  • Adres: Kayabaşı, 88. Sk. No:5, 38110 Kocasinan/Kayseri, Türkiye
  • Telefon: +90 352 240 14 14
  • Enlem, Boylam: 38.747417, 35.53253

Servet Plastik, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Servet Plastik yorumlar
2023-10-23 Ayşe

Bu şirketten mobilya alışverişi yaptım ve çok memnun kaldım. Ürünlerin kalitesi muhteşem. Müşteri hizmetleri de son derece yardımcı ve nazik. Fiyatlar da oldukça makul. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-23 Mehmet

Servet Plastik İmalat Şirketi'nden aldığım ürünleri çok beğendim. Kaliteli ve dayanıklı plastikler kullanılıyor. Fiyatları da uygun. Siparişim hızlı bir şekilde teslim edildi. Bir sonraki alışverişimde yine bu şirketi tercih edeceğim.

2023-11-07 Fatma

Bu şirketle çalışmak harikaydı. Müşteri hizmetleri mükemmel. Sorularımı yanıtladılar ve siparişim hızlı bir şekilde teslim edildi. Ürünlerin kalitesi de çok iyiydi. Tekrar alışveriş yapmak için sabırsızlanıyorum.

2023-11-12 Ali

Servet Plastik İmalat Şirketi'nden aldığım ürünlerden çok memnun kaldım. Kaliteli ve dayanıklı plastikler kullanılıyor. Fiyatlar da oldukça makul. Müşteri hizmetleri de yanıtları hızlı ve yardımcı oluyor. Şirketin ambiyansı da çok güzel. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-17 Aysun

Servet Plastik İmalat Şirketi'nde beklediğimden daha iyi bir deneyim yaşadım. Ürünlerin kalitesi çok yüksek ve dayanıklı. Fiyatlar da oldukça uygun. Müşteri hizmetleri çalışanları son derece yardımcı ve düşünceli. Şirketin atmosferi de harikaydı. Kesinlikle tekrar geleceğim.

2023-11-27 Hande

Servet Plastik İmalat Şirketi'nin ürünleri çok kaliteli. Plastikler dayanıklı ve kırılgan değil. Fiyatları da oldukça uygun. Müşteri hizmetleri de çok yardımcı ve iletişim kurmak kolay. Bekleme süresi de oldukça kısa. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-12-07 Gül

Servet Plastik İmalat Şirketi'nden aldığım ürünlerin kalitesi çok iyiydi. Plastikler dayanıklı ve şık. Müşteri hizmetleri de çok yardımcı ve nazik. Fiyatlar da oldukça uygun. Bu şirketi herkese tavsiye ederim.

2023-12-12 Kemal

Bu şirketten aldığım ürünlerden çok memnun kaldım. Kaliteli ve dayanıklı plastikler kullanılıyor. Fiyatlar da oldukça uygun. Müşteri hizmetleri çalışanları çok yardımcı ve hızlı. Bu şirketi kesinlikle tavsiye ederim. Tekrar alışveriş yapmak için sabırsızlanıyorum.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Servet Plastik?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?