ONAK İKLİMLENDİRME yorumlar

ONAK İKLİMLENDİRME yakın 24013. Sokak, Gazi Mahallesi, Şehitkamil, Gaziantep, Southeastern Anatolia Region, 27200

  • Adres: Gazi, 24013. Sk. No:2, 27060 Şehitkamil/Gaziantep, Türkiye
  • Telefon: +90 342 339 40 00
  • Enlem, Boylam: 37.0666998, 37.352896

ONAK İKLİMLENDİRME, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
ONAK İKLİMLENDİRME yorumlar
2023-09-21 Ayşe

Bu şirket ile ilgili daha önce birçok olumlu şeyler duymuştum ve bu yüzden onlardan klima satın alma konusunda karar verdim. İlk izlenimim oldukça olumlu oldu, personel oldukça yardımcı oldu ve tüm sorularımı cevapladı. Tesis ve olanaklar çok temiz ve düzenliydi. Klima sistemi de ihtiyaçlarımı tam anlamıyla karşılıyor ve oldukça sessiz çalışıyor. Genel olarak, ONAK İKLİMLENDİRME'ye verdiğim para karşılığını aldığıma inanıyorum.

2023-09-21 Mehmet

ONAK İKLİMLENDİRME'den klima satın aldım ve bu deneyimimle çok memnun kaldım. Personel çok yardımsever ve profesyonel. Tesisler yeni ve temizdi. Klima sistemi mükemmel çalışıyor ve ihtiyaçlarımı karşılıyor. Satın alma deneyimi benim için sorunsuz geçti ve para karşılığında çok değerli bir ürün aldım. ONAK İKLİMLENDİRME'yi kesinlikle tavsiye ederim.

2023-09-21 Fatma

Klima sistemi satın almam gerekiyordu ve ONAK İKLİMLENDİRME'den bir tane aldım. İlk olarak tesise gittiğimde, personel çok misafirperver ve yardımseverdi. Tesisler temiz ve moderndi. Satın alma deneyimi oldukça kolaydı ve benim ihtiyaçlarımı karşılayan bir klima sistemi seçmemde bana yardımcı oldular. Klima sistemi şimdiye kadar mükemmel çalışıyor ve benim için gereken tüm özelliklere sahip. ONAK İKLİMLENDİRME'yi kesinlikle tavsiye ediyorum.

2023-10-06 Ahmet

ONAK İKLİMLENDİRME'den bir klima satın aldım ve bu şirketle olan deneyimim oldukça olumluydu. Personel dostça ve yardımcıydı. Tesis temiz ve düzenliydi. Satın alma süreci kolay ve sorunsuzdu. Klima sistemi şimdiye kadar beklediğimden bile daha iyi performans gösteriyor. ONAK İKLİMLENDİRME'ye paranızın karşılığını alacağınıza emin olabilirsiniz.

2023-10-11 Derya

ONAK İKLİMLENDİRME'den bir klima sistemi aldım ve bu deneyimimle oldukça memnun kaldım. Personel çok profesyonel ve yardımcı oldu. Tesisin atmosferi oldukça rahattı. Klima sistemi gereksinimlerimi karşılıyor ve sessiz çalışıyor. Satın alma deneyimi sorunsuzdu ve değerli bir ürün aldım. ONAK İKLİMLENDİRME'yi herkese tavsiye ederim.

2023-10-16 Ali

ONAK İKLİMLENDİRME'den klima satın aldım ve oldukça memnun kaldım. Personel çok yardımcı oldu ve tesisler temizdi. Klima sistemi beklediğimden daha iyi performans gösteriyor ve sessiz çalışıyor. Satın alma süreci oldukça kolaydı ve ONAK İKLİMLENDİRME'den aldığım ürün için para ödemeye değdi. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-21 Ayhan

ONAK İKLİMLENDİRME'den klima satın aldım ve oldukça memnun kaldım. Personel son derece nazikti ve tesis temizdi. Satın alma deneyimi sorunsuz ve hızlıydı. Klima sistemi mükemmel çalışıyor ve ihtiyaçlarımı karşılıyor. ONAK İKLİMLENDİRME'yi herkese tavsiye ederim.

2023-10-26 Özlem

ONAK İKLİMLENDİRME'den klima satın aldım ve oldukça memnun kaldım. Personel son derece profesyonel ve yardımcı oldu. Tesis oldukça temizdi ve modern bir atmosfere sahipti. Satın alma süreci kolaydı ve klima sistemi gereksinimlerimi eksiksiz karşılıyor. ONAK İKLİMLENDİRME'yi tavsiye ederim.

2023-10-31 Serkan

ONAK İKLİMLENDİRME ile olan deneyimim kesinlikle olumlu oldu. Personel yardımcı ve profesyonel. Tesisler temiz ve moderndi. Satın alma süreci oldukça kolaydı ve para karşılığında değerli bir ürün aldım. Klima sistemi beklediğimden daha iyi performans gösteriyor. ONAK İKLİMLENDİRME'yi herkese öneririm.

2023-11-05 Emine

ONAK İKLİMLENDİRME'den klima satın aldım ve oldukça memnun kaldım. Personel dostça ve yardımcı oldu. Tesis temiz ve düzenliydi. Klima sistemi beklediğimden daha iyi performans gösteriyor ve sessiz çalışıyor. Satın alma süreci kolaydı ve ONAK İKLİMLENDİRME'yi herkese tavsiye ederim.

2023-11-10 Cem

ONAK İKLİMLENDİRME'den klima satın aldım ve oldukça memnun kaldım. Personel çok yardımcı oldu ve tesis temizdi. Klima sistemi ihtiyaçlarımı karşılıyor ve işleri sessizce hallediyor. Satın alma süreci kolay ve hızlıydı ve ONAK İKLİMLENDİRME'ye verdiğim para karşılığını aldığımı düşünüyorum.

2023-11-15 İbrahim

ONAK İKLİMLENDİRME'den klima satın aldım ve oldukça memnun kaldım. Personel yardımcı ve profesyonel. Tesisler temiz ve düzenliydi. Satın alma süreci kolaydı ve klima sistemi gereksinimlerimi eksiksiz karşılıyor. ONAK İKLİMLENDİRME'yi herkese tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? ONAK İKLİMLENDİRME?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?