Omya Madencilik Kırşehir Fabrikası yorumlar

Omya Madencilik Kırşehir Fabrikası yakın Balâ yolu, Akpınar, Kırşehir, Central Anatolia Region

  • Adres: Kırşehir-Ankara Yolu, Kaman Yol Ayrımı 2.km, 40320 Merkez/Kırşehir, Türkiye
  • Telefon: +90 532 500 46 25
  • Enlem, Boylam: 39.3262214, 34.0163307

Omya Madencilik Kırşehir Fabrikası, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Omya Madencilik Kırşehir Fabrikası yorumlar
2023-09-22 Ayşe

İlk izlenimlerim harikaydı. Fabrika oldukça temiz ve düzenliydi. Çalışanların tümü çok dostça ve yardımseverdi. Rezervasyon yapmadığım için biraz beklemem gerekti ama kesinlikle değdi. Tesisler oldukça modern ve rahattı. Ürünlerin kalitesi de harikaydı. Fiyatlar da oldukça makuldu. Genel olarak harika bir deneyim yaşadım.

2023-09-22 Fatma

Fabrikanın atmosferi oldukça etkileyiciydi. Beklemek zorunda kalmadım, hızlı bir hizmet aldım. Personel çok cana yakın ve yardımseverdi. Tesisler oldukça temiz ve moderndi. Ürünlerin kalitesi ise harikaydı. Fiyatlar biraz yüksekti, ama kesinlikle değerdi. Genel olarak harika bir deneyim yaşadım.

2023-10-07 Ahmet

Fabrika oldukça kalabalıktı ve beklemem gerekti. Personel cana yakın ve yardımseverdi. Ancak tesisler biraz bakımsızdı. Ürünlerin kalitesi ise iyiydi. Fiyatlar da makuldü. Genel olarak hoş bir deneyim yaşadım.

2023-10-17 Murat

İlk izlenimlerim oldukça olumluydu. Resepsiyonda biraz beklemem gerekti ama personel güler yüzlü ve yardımseverdi. Tesisler temiz ve moderndi. Ürünlerin kalitesi de iyiydi. Fiyatlar biraz yüksekti, ama kesinlikle değerdi. Genel olarak iyi bir deneyim yaşadım.

2023-10-27 Emre

Fabrikanın atmosferi oldukça hoştu. Beklemek zorunda kalmadım ve hızlı bir şekilde hizmet aldım. Personel cana yakın ve yardımseverdi. Tesisler temiz ve moderndi. Ürünlerin kalitesi mükemmeldi. Fiyatlar da oldukça uygun. Genel olarak harika bir deneyim yaşadım.

2023-11-06 Ebru

İlk izlenimlerim oldukça olumluydu. Fabrika oldukça temiz ve düzenliydi. Personel çok cana yakın ve yardımseverdi. Rezervasyon yapmadığım için biraz beklemem gerekti ama kesinlikle değdi. Tesisler rahat ve moderndi. Ürünlerin kalitesi de harikaydı. Fiyatlar da oldukça makuldu. Genel olarak harika bir deneyim yaşadım.

2023-11-11 Mehmet

Fabrika oldukça kalabalıktı ve beklemem gerekti. Personel cana yakın ve yardımseverdi. Tesisler biraz bakımsızdı. Ürünlerin kalitesi ise iyi değildi. Fiyatlar da makuldü. Genel olarak hoş bir deneyim yaşadım.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Omya Madencilik Kırşehir Fabrikası?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?