Olta Balık Restaurant yorumlar

Olta Balık Restaurant yakın İnişdibi, Akyaka, Ula, Muğla, Aegean Region, 48660

  • Adres: Akyaka, 48650 Ula/Muğla, Türkiye
  • Telefon: +90 252 243 59 09
  • Enlem, Boylam: 37.0560531, 28.3360061

Olta Balık Restaurant, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Olta Balık Restaurant yorumlar

Akyaka’da Azmak nehri kıyısında bir restoran. oturma alanı oldukça keyifli. kendine ait otoparkı ve vale hizmeti mevcut. ay ışığı altında ve Azmakta yüzen ördekleri izleyerek hoş bir yemek ve sohbet ortamı için uygun. fiyatlar ortalama. … Daha fazla

2 çift olarak bugün Olta Balık’ta kahvaltı yapmayı tercih ettik. Azmak Nehrinin sonunda bulunan mekan bu sıcak havalarda tercih edilebilecek en güzel yerlerden en ferah yerlerden biri. Kahvaltıya gelecek olursak biz 3 kişilik serpme … Daha fazla

2023-09-29 Ahmet

Akyaka’da Azmak nehri kıyısında bir restoran. oturma alanı oldukça keyifli. kendine ait otoparkı ve vale hizmeti mevcut. ay ışığı altında ve Azmakta yüzen ördekleri izleyerek hoş bir yemek ve sohbet ortamı için uygun. fiyatlar ortalama.

2023-09-29 Aslı

2 çift olarak bugün Olta Balık’ta kahvaltı yapmayı tercih ettik. Azmak Nehrinin sonunda bulunan mekan bu sıcak havalarda tercih edilebilecek en güzel yerlerden en ferah yerlerden biri. Kahvaltıya gelecek olursak biz 3 kişilik serpme

2023-10-19 Ayşe

Olta Balık Restoranı'nda yemek yaptık ve beğendik. Nehir kenarındaki konumu güzel bir atmosfer yaratıyor. Mezeler lezzetliydi ve fiyatlar makuldu. Personel nazikti ve hizmet iyiydi. Kesinlikle tekrar giderim.

2023-10-24 Mehmet

Restoranda yemek yarı profesyonel etkinlik tarafından organize edildiği için biraz gürültülüydü. Bunun dışında, yiyecekler lezzetliydi ve servis iyiydi. Fiyatlar biraz tuzluydu ama genel olarak iyi bir deneyimdi.

2023-10-29 Gül

Olta Balık Restoranı'nda akşam yemeği yedik ve çok memnun kaldık. Nehir kenarında oturduk ve güzel bir manzara eşliğinde yemek yedik. Yemekler lezzetliydi ve personel çok nazik ve yardımseverdi. Tekrar gitmek isteyeceğim bir mekan.

2023-11-03 Kemal

Ailemle Olta Balık Restoranı'nda akşam yemeği yedik. İyi bir deneyim oldu. Servis hızlı ve dostça oldu. Yemekler lezzetliydi ve porsiyonlar büyüktü. Fiyatlar makuldu. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim.

2023-11-08 Selin

Olta Balık Restoranı'nda cumartesi günü arkadaş grubumla buluştum. Mekanın atmosferi çok hoştu ve nehir kenarında oturduk. Yemekler lezzetliydi ve fiyatlar makuldu. Ancak, servis biraz yavaştı. Yine de, memnun kaldık.

2023-11-13 Ali

Olta Balık Restoranı'nda bir doğum günü partisi düzenledik. Mekanın dekoru çok güzeldi ve personel çok yardımseverdi. Yiyecekler lezzetliydi ve servis çok iyiydi. Fiyatlar biraz yüksekti ama değeriydi.

2023-11-18 Ayhan

Balık Restoranı'nda yemek yedik ve genel olarak memnun kaldık. Nehir kenarında oturmamıza rağmen manzara çok etkileyiciydi. Yemekler lezzetliydi ve personel çok nazikti. Fiyatlar biraz pahalıydı, ama buna değdi.

2023-11-23 Melis

Olta Balık Restoranı'nda akşam yemeği yedik ve çok beğendik. Mezeler nefisti ve balık çok taze ve lezzetliydi. Nescafesini de denedik ve çok beğendik. Mekan nehir kenarında olduğu için çok güzel bir atmosferi vardı. Tekrar giderim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Olta Balık Restaurant?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?