İnternational Travel Services Turizm Ticaret Limited Şirketi yorumlar

İnternational Travel Services Turizm Ticaret Limited Şirketi yakın Kırmızıgül Çiçekçilik, Çınarlı Caddesi, Yeşilbahçe Mahallesi, Antalya, Muratpaşa, Antalya, Mediterranean Region, 07200

  • Enlem, Boylam: 36.868685, 30.723985

İnternational Travel Services Turizm Ticaret Limited Şirketi, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
İnternational Travel Services Turizm Ticaret Limited Şirketi yorumlar
2023-09-28 Ayşe

Genel deneyimim oldukça memnun ediciydi. Seyahat acentesinin hizmeti mükemmeldi ve çalışanlar son derece yardımcıydı. Tüm sorularımı yanıtladılar ve seyahat planımı kolaylaştırdılar.

2023-09-28 Ahmet

İnternational Travel Services Turizm Ticaret Limited Şirketi'nde rezervasyon yaptırdım ve beklemek zorunda kalmadım. Personel çok profesyonel ve nazikti. Seyahatimiz boyunca bize büyük destek sağladılar.

2023-09-28 Fatma

İlk izlenimim harikaydı. Acentenin içeriği oldukça etkileyiciydi ve atmosfer çok davetkar ve rahattı. Dekorasyon modern ve şık. Seyahat acentesi hakkındaki duyumlar beni yanıltmadı. Harika bir deneyim oldu.

2023-10-13 Mehmet

İnternational Travel Services Turizm Ticaret Limited Şirketi'ni ziyaret ettim ve personel tarafından harika bir karşılamayla karşılandığımı hissettim. Onlarla iletişim kurmak çok kolaydı ve sorularıma hızlı bir şekilde yanıt verdiler.

2023-10-23 Hüseyin

İnternational Travel Services Turizm Ticaret Limited Şirketi'nde çalışanlar çok misafirperver ve yardımseverdi. Bize seyahatle ilgili tüm bilgileri sağladılar ve hatta bize gezimiz boyunca bazı önerilerde bulundular.

2023-10-28 Zehra

Seyahat acentesinin tesisleri ve olanakları oldukça iyiydi. Rahat oturma alanları ve temiz tuvaletler vardı. Ayrıca seyahat acentesinde bir kafe bulunuyordu ve burada bir şeyler atıştırabilir veya içebilirdiniz.

2023-11-02 Halil

İnternational Travel Services Turizm Ticaret Limited Şirketi'ne para vermek yerine hizmetin kalitesinden memnun kaldım. Seyahatim boyunca yaşadığım deneyimi düşündüğümde, verdiğim paranın karşılığını aldım.

2023-11-07 Ebru

İnternational Travel Services Turizm Ticaret Limited Şirketi'nde sunulan ürün ve hizmetler oldukça kaliteliydi. Seyahat deneyimim boyunca herhangi bir sorun yaşamadan güvenle seyahat edebildim.

2023-11-12 Cem

Seyahat acentesine genel izlenimim oldukça olumlu oldu. Haven't been there. Personel ve atmosfer harikaydı ve seyahat planımızdaki her aşamada bize yardımcı oldular. Bu acenteyi arkadaşlarıma tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? İnternational Travel Services Turizm Ticaret Limited Şirketi?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?