Oktay Motor Başakşehir Şubesi yorumlar

Oktay Motor Başakşehir Şubesi yakın Bedrettin Dalan Bulvarı, İkitelli OSB Mahallesi, Başakşehir, Istanbul, Marmara Region, 34490

  • Adres: Ziyagökalp Mahallesi, Bedrettin Dalan Blv İşbatı Ticaret Merkezi No:1 D:50, 34490 Başakşehir/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 212 655 70 70
  • Web sitesi: oktaymotor.com
  • Enlem, Boylam: 41.0695691, 28.8132491

Oktay Motor Başakşehir Şubesi, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Oktay Motor Başakşehir Şubesi yorumlar

Oktay abiyi arayıp motorumla ilgili sıkıntıyı anlattığımda “gel sen çayını içerken arkadaşlar halleder sıkıntı yok “ dedi ve bugun servise geldiğimde tam da dediği gibi oldu.sabah servise geldim motorun vites göstergesi problemi için … Daha fazla

Satış ve satış sonrası hizmetlerinden mutlu olduğum servis. Özellikle Oktay usta o kadar işine rağmen bıkmadan usunmadan cevap veriyor.

2023-09-26 Murat

Oktay abiyi arayıp motorumla ilgili sıkıntıyı anlattığımda 'gel sen çayını içerken arkadaşlar halleder sıkıntı yok' dedi ve bugün servise geldiğimde tam da dediği gibi oldu. Sabah servise geldim motorun vites göstergesi problemi için.

2023-09-26 Ayşe

Satış ve satış sonrası hizmetlerinden mutlu olduğum servis. Özellikle Oktay usta o kadar işine rağmen bıkmadan usanmadan cevap veriyor.

2023-09-28 Nazlı

Oktay abiyi arayıp motorumla ilgili sıkıntıyı anlattığımda 'gel sen çayını içerken arkadaşlar halleder sıkıntı yok' dedi ve bugun servise geldiğimde tam da dediği gibi oldu.sabah servise geldim motorun vites göstergesi problemi için.

2023-09-28 Eren

Satış ve satış sonrası hizmetlerinden mutlu olduğum servis. Özellikle Oktay usta o kadar işine rağmen bıkmadan usunmadan cevap veriyor.

2023-11-12 Burak

Oktay abiyi arayıp motorumla ilgili sıkıntıyı anlattığımda 'gel sen çayını içerken arkadaşlar halleder sıkıntı yok' dedi ve bugun servise geldiğimde tam da dediği gibi oldu. Sabah servise geldim motorun vites göstergesi problemi için.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Oktay Motor Başakşehir Şubesi?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?