Emtaş Kazan Radyatör Boyler Sakarya Yetkili Servisi yorumlar

Emtaş Kazan Radyatör Boyler Sakarya Yetkili Servisi yakın Gölkent Mahallesi, Ferizli, Sakarya, Marmara Region, 54280

  • Adres: Gölkent, vatan caddesi No:10, 54100 Ferizli/Sakarya, Türkiye
  • Telefon: +90 537 749 72 69
  • Web sitesi: business.site
  • Enlem, Boylam: 41.0192937, 30.5506842

Emtaş Kazan Radyatör Boyler Sakarya Yetkili Servisi, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Emtaş Kazan Radyatör Boyler Sakarya Yetkili Servisi yorumlar
2023-09-21 Murat

Emtaş Kazan Radyatör Boyler Sakarya'nın yetkili servisi olan firma gerçekten kaliteli bir hizmet sunuyor. İlk izlenim ve atmosfer oldukça profesyonel ve düzenliydi. Ürünlerin kalitesi de oldukça yüksek. Şahsi deneyimim çok olumlu oldu. Ortam ve dekor da son derece güzeldi. Genel olarak deneyimim oldukça memnun ediciydi. Tesisler ve olanaklar da gayet iyi düzeydeydi. Bekleme süresi ve rezervasyonlar da bir sorun yaşamadım. Müşteri hizmetleri ve personel de son derece ilgili ve yardımseverdi.

2023-09-21 Ayşe

Emtaş Kazan Radyatör Boyler Sakarya Yetkili Servisi Isıtma Sistemleri'nden aldığım hizmetten oldukça memnun kaldım. Firma, hizmet karşılığında sunulan değere gerçekten değiyor. Ürünlerin kalitesi oldukça iyi ve fiyatları da uygun. Şahsi deneyimim oldukça olumlu oldu. Ambiyans ve dekor da oldukça hoş. Genel olarak deneyimim çok olumlu geçti. Tesisler ve olanaklar da iyi düzeydeydi. Bekleme süresi ve rezervasyonlar da bir sorun yaşamadım. Müşteri hizmetleri ve personel de son derece yardımsever ve profesyoneldi.

2023-09-21 Ahmet

Emtaş Kazan Radyatör Boyler Sakarya Yetkili Servisi Isıtma Sistemleri'nden aldığım servis oldukça profesyonel ve kaliteliydi. İlk izlenim ve atmosfer oldukça hoştu. Ürünlerin kalitesi de oldukça iyi. Şahsi deneyimim oldukça olumlu geçti. Ortam ve dekor da oldukça güzeldi. Genel olarak deneyimim son derece memnun ediciydi. Tesisler ve olanaklar da iyi düzeydeydi. Bekleme süresi ve rezervasyonlar da bir sorun yaşamadım. Müşteri hizmetleri ve personel de son derece iyiydi.

2023-10-06 Fatma

Emtaş Kazan Radyatör Boyler Sakarya Yetkili Servisi Isıtma Sistemleri'nden aldığım hizmettan oldukça memnun kaldım. Firma, hizmetin değerini sunuyor. Ürünlerin kalitesi oldukça iyi ve fiyatları da uygun. Şahsi deneyimim oldukça olumlu oldu. Ambiyans ve dekor da oldukça hoş. Genel olarak deneyimim çok olumlu geçti. Tesisler ve olanaklar da iyi düzeydeydi. Bekleme süresi ve rezervasyonlar da bir sorun yaşamadım. Müşteri hizmetleri ve personel de çok yardımseverdi.

2023-10-11 Mehmet

Emtaş Kazan Radyatör Boyler Sakarya Yetkili Servisi Isıtma Sistemleri'nden aldığım hizmet oldukça iyiydi. İlk izlenim ve atmosfer son derece profesyonel ve düzenliydi. Ürünlerin kalitesi gerçekten yüksek. Şahsi deneyimim oldukça olumlu oldu. Ortam ve dekor da çok güzeldi. Genel olarak deneyimim oldukça memnun ediciydi. Tesisler ve olanaklar da gayet iyi. Bekleme süresi ve rezervasyonlar da bir sorun yaşamadım. Müşteri hizmetleri ve personel de son derece ilgiliydi.

2023-10-16 Zeynep

Emtaş Kazan Radyatör Boyler Sakarya Yetkili Servisi Isıtma Sistemleri'nden aldığım hizmetten oldukça memnun kaldım. Firma, hizmetin değerini sunuyor. Ürünlerin kalitesi oldukça iyi ve fiyatları da uygun. Şahsi deneyimim oldukça olumlu oldu. Ambiyans ve dekor da oldukça hoş. Genel olarak deneyimim çok olumlu geçti. Tesisler ve olanaklar da iyi düzeydeydi. Bekleme süresi ve rezervasyonlar da bir sorun yaşamadım. Müşteri hizmetleri ve personel de son derece yardımseverdi.

2023-10-21 Cem

Emtaş Kazan Radyatör Boyler Sakarya Yetkili Servisi Isıtma Sistemleri oldukça iyi bir hizmet sunuyor. İlk izlenim ve atmosfer gerçekten iyi düzeydeydi. Ürünlerin kalitesi oldukça yüksek. Şahsi deneyimim oldukça olumlu oldu. Ortam ve dekor da hoştu. Genel olarak deneyimim oldukça memnun ediciydi. Tesisler ve olanaklar da gayet iyi. Bekleme süresi ve rezervasyonlar da bir sorun yaşamadım. Müşteri hizmetleri ve personel de yardımsever ve ilgiliydi.

2023-10-26 Seda

Emtaş Kazan Radyatör Boyler Sakarya Yetkili Servisi Isıtma Sistemleri'nden aldığım hizmetten oldukça memnun kaldım. Firma gerçekten hizmetin değerini sunuyor. Ürünlerin kalitesi oldukça iyi ve fiyatları da uygun. Şahsi deneyimim oldukça olumlu oldu. Ambiyans ve dekor da oldukça hoş. Genel olarak deneyimim çok olumlu geçti. Tesisler ve olanaklar da iyi düzeydeydi. Bekleme süresi ve rezervasyonlar da bir sorun yaşamadım. Müşteri hizmetleri ve personel de çok yardımseverdi.

2023-10-31 Ali

Emtaş Kazan Radyatör Boyler Sakarya Yetkili Servisi Isıtma Sistemleri'nden aldığım hizmet gayet iyiydi. İlk izlenim ve atmosfer oldukça düzenliydi. Ürünlerin kalitesi de oldukça iyi. Şahsi deneyimim çok olumlu oldu. Ortam ve dekor da oldukça güzeldi. Genel olarak deneyimim çok memnun ediciydi. Tesisler ve olanaklar da iyi düzeydeydi. Bekleme süresi ve rezervasyonlar da bir sorun yaşamadım. Müşteri hizmetleri ve personel de son derece ilgiliydi.

2023-11-05 Gül

Emtaş Kazan Radyatör Boyler Sakarya Yetkili Servisi Isıtma Sistemleri oldukça iyi bir hizmet sunuyor. İlk izlenim ve atmosfer gerçekten çok iyi. Ürünlerin kalitesi de oldukça yüksek. Şahsi deneyimim oldukça olumlu oldu. Ortam ve dekor da çok güzeldi. Genel olarak deneyimim oldukça memnun ediciydi. Tesisler ve olanaklar da iyi düzeydeydi. Bekleme süresi ve rezervasyonlar da bir sorun yaşamadım. Müşteri hizmetleri ve personel de son derece iyiydi.

2023-11-10 Hasan

Emtaş Kazan Radyatör Boyler Sakarya Yetkili Servisi Isıtma Sistemleri'nden aldığım hizmetten oldukça memnun kaldım. Firma gerçekten hizmetin değerini sunuyor. Ürünlerin kalitesi de oldukça iyi ve fiyatları da uygun. Şahsi deneyimim oldukça olumlu oldu. Ambiyans ve dekor da oldukça hoş. Genel olarak deneyimim çok olumlu geçti. Tesisler ve olanaklar da iyi düzeydeydi. Bekleme süresi ve rezervasyonlar da bir sorun yaşamadım. Müşteri hizmetleri ve personel de çok yardımseverdi.

2023-11-15 Sevgi

Emtaş Kazan Radyatör Boyler Sakarya Yetkili Servisi Isıtma Sistemleri'nden aldığım hizmet oldukça iyi. İlk izlenim ve atmosfer gayet düzgün ve profesyonel. Ürünlerin kalitesi de yüksek. Şahsi deneyimim oldukça olumlu oldu. Ortam ve dekor da oldukça güzeldi. Genel olarak deneyimim oldukça memnun ediciydi. Tesisler ve olanaklar da iyi düzeydeydi. Bekleme süresi ve rezervasyonlar da bir sorun yaşamadım. Müşteri hizmetleri ve personel de oldukça yardımseverdi.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Emtaş Kazan Radyatör Boyler Sakarya Yetkili Servisi?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?