Nasır Usta Adana Kebapçısı yorumlar

Nasır Usta Adana Kebapçısı yakın 3. Noter, Kolana Ali Emiri'yê, Yenişehir Mahallesi, Yenişehir, Diyarbakır, Southeastern Anatolia Region, 21300

  • Adres: Yenişehir, Ali Emiri Cd., 21100 Yenişehir/Diyarbakır, Türkiye
  • Telefon: +90 412 223 41 43
  • Enlem, Boylam: 37.9157282, 40.2316171

Nasır Usta Adana Kebapçısı, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Nasır Usta Adana Kebapçısı yorumlar

Diyecek söz yok, harika adana kebabı, ikram harika mezeleri ve harika ikram tatlıları var.. ikramlarla doyulur, garsonlar oldukça ilgili, her şey lezzetli küçük halka tatlıları çok iyi, bitince yeniden getiriyorlar, dur demezseniz ikram ve tatlılar sürekli geliyor, çiğ köfte ve mantarı efsane Daha fazla

Tavsiye üzerine geldik, gerçekten çok başarılı lezzetler. Ciğer ve Adana kebap tercih ettik. Tanında bir çok meze getirdiler. Tertemiz ve ilgili bir ortamı var. Ama lezzeti her şeyin önünde adanası oldukça iyi. Beğenememe ihtimaliniz yok. … Daha fazla

Gerçekten mükemmel, tam Adana usulü. Meze desen bol bol ciğeri efsane hiç kokusu yok yumuşacık, salon desen hiç koku yok çok nezih bir mekan. Diyarbakıra dışarıdan gelen herkes kesinlikle buraya gelmeli ayrıca bu kaliteye göre fiyatı çok … Daha fazla

2023-09-21 Ömer

Diyecek söz yok, harika adana kebabı, ikram harika mezeleri ve harika ikram tatlıları var.. ikramlarla doyulur, garsonlar oldukça ilgili, her şey lezzetli küçük halka tatlıları çok iyi, bitince yeniden getiriyorlar, dur demezseniz ikram ve tatlılar sürekli geliyor, çiğ köfte ve mantarı efsane

2023-09-21 Ayşe

Tavsiye üzerine geldik, gerçekten çok başarılı lezzetler. Ciğer ve Adana kebap tercih ettik. Tanında bir çok meze getirdiler. Tertemiz ve ilgili bir ortamı var. Ama lezzeti her şeyin önünde adanası oldukça iyi. Beğenememe ihtimaliniz yok.

2023-09-21 Mehmet

Gerçekten mükemmel, tam Adana usulü. Meze desen bol bol ciğeri efsane hiç kokusu yok yumuşacık, salon desen hiç koku yok çok nezih bir mekan. Diyarbakıra dışarıdan gelen herkes kesinlikle buraya gelmeli ayrıca bu kaliteye göre fiyatı çok

2023-10-06 Ebru

Tadını damağımda hala hissedebiliyorum. Adana kebapları enfesti. Lezzetli mezeleri de vardı, özellikle çiğ köftesi harikaydı. Garsonlar ilgiliydi ve servis hızlıydı. Kesinlikle tekrar gideceğim bir restoran.

2023-10-11 Ahmet

Harika bir yer. Atmosfer çok iyiydi, personel samimi ve yardımseverdi. Ciğer ve Adana kebapları tadı mükemmeldi. Mezeler de çok lezzetli ve çeşitliydi. Kesinlikle tekrar geleceğim.

2023-10-16 Selin

Adana kebabı sevenler için mükemmel bir yer. Adana kebap ve ciğerleri harika, hiçbir koku yok ve çok lezzetliler. Mezeleri de çok çeşitli ve her biri ayrı güzel. Tavsiye ederim.

2023-10-21 Ali

Çok lezzetli Adana kebap ve mezeleri vardı. Servis harikaydı ve garsonlar oldukça ilgiliydi. Mekanın dekorasyonu da çok güzel ve hoştu. Kesinlikle tekrar gideceğim.

2023-10-26 Elif

Bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine gitmiştim ve gerçekten memnun kaldım. Adana kebabı ve ciğeri harikaydı. Ayrıca servis çok hızlı ve personel çok kibardı. Kesinlikle tekrar gideceğim.

2023-10-31 Murat

Adana kebabı ve ciğerleri çok lezzetliydi. Mezeler de çok güzeldi. Servis hızlı ve personel çok ilgiliydi. Mekanın dekorasyonu da çok hoş. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-05 Zeynep

Adana kebapları tadı mükemmeldi. Mezeleri de çok lezzetliydi. Garsonlar çok ilgiliydi ve servis hızlıydı. Kesinlikle tekrar gideceğim bir yer.

2023-11-10 Fatma

Adana kebabı çok lezzetliydi, ciğeri de çok iyiydi. Mezeleri de çok çeşitli ve lezzetliydi. Servis hızlıydı ve personel çok kibardı. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-15 Hasan

Adana kebap ve ciğerleri için buraya gittik ve memnun kaldık. Lezzetliydi ve servis hızlıydı. Mezeleri de farklı ve lezzetliydi. Kesinlikle tekrar geleceğim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Nasır Usta Adana Kebapçısı?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?