OĞUZ BULUT İNŞAAT yorumlar

OĞUZ BULUT İNŞAAT yakın Pelitli Gülistan Sokak, Pelitli, Pelitli Mahallesi, Ortahisar, Trabzon, Black Sea Region, 61010

  • Adres: Pelitli, Yalıpark otelden sapağından, Pelitli mahallesi Şehit erdoğan terkin sokak, 250 metre sonra no:17/1, 61100 Ortahisar/Trabzon, Türkiye
  • Telefon: +90 532 681 61 23
  • Enlem, Boylam: 40.9877236, 39.7927347

OĞUZ BULUT İNŞAAT, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
OĞUZ BULUT İNŞAAT yorumlar
2023-09-27 Ömer

Eşsiz bir deneyimdi. İnşaat şirketinin işçilik kalitesi harikaydı ve hizmetleri mükemmeldi. Çalışanlar çok nazik ve yardımseverdi. Bana sürekli olarak bilgi veriyorlardı ve benim isteklerime saygı gösterdiler. Genel olarak, bu şirketle çalışmaktan çok memnun kaldım.

2023-09-27 Elif

OĞUZ BULUT İnşaat Şirketi ile tanışmaktan çok mutluyum. İşçilik kalitesi gerçekten harikaydı ve hizmetleri oldukça iyiydi. Çalışanlar oldukça profesyonel ve yardımseverdi. İnşaat projemde istediğim tüm detaylar yerine getirildi. Bu şirketi kesinlikle tavsiye ediyorum.

2023-10-12 Ayşe

OĞUZ BULUT İnşaat Şirketi'nden aldığım hizmetten çok memnun kaldım. İnşaat kalitesi mükemmeldi ve çalışanlar gerçekten harika bir iş çıkardılar. Herhangi bir sorunla karşılaşmadım ve projem zamanında tamamlandı. Bu şirketi kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-17 Mehmet

OĞUZ BULUT İnşaat Şirketi ile olan deneyimim oldukça olumluydu. İşçilik kalitesi çok iyiydi ve hizmetler mükemmeldi. Çalışanlar oldukça profesyonel ve yardımseverdi. Genel olarak, bu şirketle çalışmaktan memnun kaldım.

2023-10-27 Melisa

Çok güzel bir deneyimdi. İnşaat şirketinin işçilik kalitesi gerçekten harikaydı ve hizmetleri mükemmeldi. Çalışanlar çok yardımsever ve nazikti. Herhangi bir sorun yaşamadım ve projem zamanında tamamlandı. Bu şirketi kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-06 Ebru

OĞUZ BULUT İnşaat Şirketi ile çalışmak harika bir deneyimdi. İşçilik kalitesi çok iyiydi ve hizmetler mükemmeldi. Çalışanlar çok yardımsever ve profesyoneldi. Projem tam istediğim gibi oldu ve zamanında tamamlandı. Bu şirketi kesinlikle tavsiye ediyorum.

2023-11-16 Selin

OĞUZ BULUT İnşaat Şirketi ile çalışmak gerçekten harikaydı. İşçilik kalitesi mükemmeldi ve hizmetler de çok iyiydi. Çalışanlar oldukça profesyonel ve yardımseverdi. Tüm isteklerime saygı gösterdiler ve projem zamanında tamamlandı. Bu şirketi kesinlikle tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? OĞUZ BULUT İNŞAAT?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?