Beyin Sporları Kulübü (Türkiye Satranç Federasyonu) yorumlar

Beyin Sporları Kulübü (Türkiye Satranç Federasyonu) yakın Osmanlı, İzzettin Çalışlar Caddesi, Çalışlar, Bahçelievler Mahallesi, Bahçelievler, Istanbul, Marmara Region, 34180

  • Enlem, Boylam: 41.0036483, 28.8713087

Beyin Sporları Kulübü (Türkiye Satranç Federasyonu), bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Beyin Sporları Kulübü (Türkiye Satranç Federasyonu) yorumlar

Very good place for speed reading, mind games like chess etc.

Even though she doesn't like chess very much, it is a place where my daughter goes running and she is dying to spend time in the garden after class. First of all, we would like to thank our dear teacher Eyüp for creating such a wonderful e …

Although our way is far away, my son loves to go every week because he loves it, so glad to …

2023-09-23 Ayşe

Speed reading konusunda çok iyi bir yer. Satranç gibi zeka oyunları için harika bir yer.

2023-09-23 Mehmet

Kızım satrancı pek sevmesede koşmaya gidiyor ve ders sonrası bahçede zaman geçirmek için ölüyor.Öncelikle bu güzel etkinliği yaratan sevgili hocamız Eyüp'e teşekkür ederiz.

2023-09-23 Fatma

Yolumuz uzun olmasına rağmen çocuğum gitmek için her hafta can atıyor çünkü çok seviyor, ne mutlu...

2023-10-08 Ahmet

İyi bir eğitimci ve kurumu olduğunu düşünmekteyim

2023-10-13 Mustafa

Beyin Sporları Kulübü gerçekten harika bir yer. Çok eğlenceli ve öğretici hobi etkinlikleri düzenliyorlar. Çocuğum okul dışında vakit geçirebileceği bir sürü aktivite buluyor. Özellikle satranç turnuvaları çok güzel organize ediliyor. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

2023-10-18 Esra

Çok güzel bir ortam var, çocuklar için farklı etkinlikler düzenliyorlar. Oğlum çok eğlenerek zaman geçiriyor. Öğretmenler de çok ilgili ve saygılılar. Tavsiye ederim.

2023-10-23 Zeynep

Çocuklar için harika bir yer. Hem öğretici hem de eğlenceli etkinlikler düzenleniyor. Öğretmenler ilgili ve deneyimli. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-28 Merve

Hem çocukların yaratıcılığını geliştiren hem de eğlenceli vakit geçirmelerini sağlayan bir kulüp. Çocuğum çok memnun ve mutlu.

2023-11-02 Onur

Kızım için harika bir yer. Hem eğlenceli hem de öğretici etkinlikler düzenleniyor. Öğretmenler çok ilgili ve sabırlılar. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-07 Selin

Beyin Sporları Kulübü, çocukların hem zihinsel hem de fiziksel olarak gelişimine katkı sağlayan harika bir yer. Satranç gibi zeka oyunlarıyla çocukların düşünme becerileri ve stratejik düşünme yetenekleri gelişiyor. Öğretmenler ise çok iyi eğitim veriyor ve çocuklarla ilgileniyor. Çok memnunuz.

2023-11-12 Hasan

Beyin Sporları Kulübü, çocuklar için harika bir yer. Hem eğlenceli hem de öğretici etkinlikler düzenliyorlar. Öğretmenler de çok ilgili ve deneyimli. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-17 Songül

Çocuğum Beyin Sporları Kulübü'nde satranç oyunu oynuyor ve gerçekten çok keyifli zaman geçiriyor. Öğretmenler ilgili ve eğitici. Kesinlikle tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Beyin Sporları Kulübü (Türkiye Satranç Federasyonu)?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?