Özel Minik Dünyam Kreş yorumlar

Özel Minik Dünyam Kreş yakın TOKİ, Mehmet Sanlı Mahallesi, Kilis, Kilis, Southeastern Anatolia Region

  • Adres: Mehmet Sanlı Mahallesi Salih Ağaoğlu Sokak Dg-6 B Blok No:1, 79000, Türkiye
  • Telefon: +90 506 298 53 03
  • Enlem, Boylam: 36.7320984, 37.0947611

Özel Minik Dünyam Kreş, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Özel Minik Dünyam Kreş yorumlar

Kız meslek çocuk gelişim bölümü çalışana ihtiyacınız var mı

2023-09-19 Ayşe

Çocuğum için harika bir okul öncesi deneyimi yaşadık. Kreşe giriş sürecinde beklemek zorunda kaldık, ancak personel çok yardımcı oldu ve süreyi mümkün olduğunca kısa tutmaya çalıştı. Müşteri hizmetleri çok nazik ve profesyonel. Genel deneyimimiz çok olumlu oldu. Hizmet kalitesi harikaydı ve çocuğum çok mutlu oldu. Okulun atmosferi hoş ve sıcak. Ücretlendirme makul ve tesisler güzeldi.

2023-09-19 Ahmet

Özel Minik Dünyam Kreş Okul Öncesi'ni tercih etmekten çok memnunuz. Kreşe giriş sürecinde beklemek zorunda kaldık, ancak personel bize çok yardımcı oldu ve bilgilendiriciydi. Müşteri hizmetleri mükemmeldi. Genel deneyimimiz çok olumlu oldu. Hizmet kalitesi harika ve çocuğumuzun gelişiminde büyük ilerleme kaydetti. Okulu ziyaret ettiğimizde atmosfer hoştu ve tesisler çok düzenliydi. Fiyatlar makul ve anlaşılabilirdi.

2023-09-19 Ayhan

Özel Minik Dünyam Kreş Okul Öncesi'ni çok sevdik. Bekleme süresi oldukça kısaydı ve rezervasyon yaptırabildik. Müşteri hizmetleri çok cana yakın ve yardımseverdi. Personel çok profesyonel ve çocuğumuza harika bir bakım sağladı. Genel deneyimimiz mükemmeldi. Hizmet kalitesi harikaydı ve çocuğumuzun gelişimine büyük katkı sağladı. Okulun atmosferi çok sıcak ve güvenliydi. Ücretler haklıydı ve tesisler çok temiz ve bakımlıydı.

2023-10-14 Ebru

Özel Minik Dünyam Kreş Okul Öncesi'nin müşterisi olmaktan çok memnunuz. Bekleme süresi kısaydı ve rezervasyon yaptırabildik. Müşteri hizmetleri çok dostane ve yardımseverdi. Personel çok profesyonel ve çocuğumuza harika bir bakım sağladı. Genel deneyimimiz mükemmeldi. Hizmet kalitesi harikaydı ve çocuğumuz çok mutlu oldu. Okulun atmosferi sıcak ve hoştu. Ücretlendirme makul ve tesisler temiz ve düzenliydi.

2023-10-19 Selin

Çocuğum için harika bir okul öncesi deneyimi oldu. Yalnız beklemek zorunda kaldık ancak personel çok yardımcı oldu ve zamanı mümkün olduğunca kısa tutmaya çalıştı. Müşteri hizmetlerine ve personel çok nazik ve yardımseverdi. Genel deneyimimiz oldukça olumlu olmuştur. Hizmet kalitesi harika ve çocuğumuz mutlu. Okulun atmosferi güzel ve sıcaktır. Ücretlendirme uygun ve tesisler güzel.

2023-10-24 Ali

Özel Minik Dünyam Kreş Okul Öncesi'ne kayıtlıyız ve çok memnunuz. Bekleme süresi oldukça kısadır ve rezervasyon yapabilmekteyiz. Müşteri hizmetleri çok cana yakın ve profesyoneldir. Personel çok iyidir ve çocuğumuzla güzel bir ilişki kurmuştur. Genel deneyimimiz mükemmel olmuştur. Hizmet kalitesi harikadır ve çocuğumuzun gelişimi için büyük bir fark yaratmıştır. Okulun atmosferi hoş ve sıcaktır. Ücretlendirme makuldür ve tesisler güzeldir.

2023-11-03 Murat

Bekleme süremiz oldukça kısadır ve rezervasyon yapabildik. Müşteri hizmetleri cana yakın ve yardımseverdi. Personel çok profesyonel ve çocuğumuza dikkatli bir şekilde bakmıştır. Genel deneyimimiz oldukça olumlu olmuştur. Hizmet kalitesi mükemmeldi ve çocuğumuz çok mutlu oldu. Okulun atmosferi hoş ve sıcaktır. Ücretlendirme makul ve tesisler güzeldir.

2023-11-08 Sibel

Özel Minik Dünyam Kreş Okul Öncesi'nde beklemek zorunda kaldık ancak personel bize yardımcı oldu ve süreyi kısaltmaya çalıştı. Müşteri hizmetleri mükemmeldi. Genel deneyimimiz oldukça olumlu oldu. Hizmet kalitesi harikaydı ve çocuğumuzun gelişiminde büyük ilerleme kaydetti. Okulun atmosferi hoş ve sıcaktır. Ücretlendirme makul ve tesisler temiz ve bakımlıdır.

2023-11-13 Mehmet

Özel Minik Dünyam Kreş Okul Öncesi'nden çok memnunuz. Bekleme süresi kısaydı ve rezervasyon yapabildik. Müşteri hizmetleri çok yardımcı oldu ve personel çok profesyoneldi. Genel deneyimimiz mükemmeldi. Hizmet kalitesi harikaydı ve çocuğumuz çok mutlu oldu. Okulun atmosferi hoş ve sıcaktı. Ücretlendirme makul ve tesisler düzenliydi.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Özel Minik Dünyam Kreş?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?