Detay Koltuk Yıkama Ankara yorumlar

Detay Koltuk Yıkama Ankara yakın Bağlarbaşı Caddesi, Abidinpaşa Mahallesi, Mamak, Ankara, Central Anatolia Region, 06620

  • Adres: Abidinpaşa, Bağlarbaşı Cd. No:14/A, 06620 Mamak/Ankara, Türkiye
  • Telefon: +90 532 768 79 50
  • Web sitesi: business.site
  • Enlem, Boylam: 39.9254846, 32.884808

Detay Koltuk Yıkama Ankara, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Detay Koltuk Yıkama Ankara yorumlar

Tesadüfen bulduğum bir işletme ararken tereddüt ettim ama muhteşem profesyonel makinası ile 1 saat içinde geldiler ve koltuklar pırıl oldu . Hızlı ve güvenilir bir firma fiyat performansı da yapılan işe göre gayet uygun ,yorgan yatak yıkamasıda mevcutmuş.

Gayet profesyonel ve hızlı şekilde koltuk ve yatak yıkama işlerimizi hallettiler sağolsunlar. Düzenli olarak kendilerinden hizmet almayı planlıyoruz. Koltuklar tertemiz oluyor sayelerinde. Özellikle evcil hayvanı olan evlere öneririm.

Koltuklarımı ve yatağımı yıkattım evcil hayvanımız yatağı baya batırmıştı ona ragmen çok uğrastılar çok memnun kaldım fiyatlarıda gayet makul kesinlikle tavsiye ederim ???? …

2023-09-29 Ayşe

Tesadüfen bulduğum bir işletme ararken tereddüt ettim ama muhteşem profesyonel makinası ile 1 saat içinde geldiler ve koltuklar pırıl oldu. Hızlı ve güvenilir bir firma fiyat performansı da yapılan işe göre gayet uygun ,yorgan yatak yıkaması da mevcutmuş.

2023-09-29 Mustafa

Gayet profesyonel ve hızlı şekilde koltuk ve yatak yıkama işlerimizi hallettiler sağolsunlar. Düzenli olarak kendilerinden hizmet almayı planlıyoruz. Koltuklar tertemiz oluyor sayelerinde. Özellikle evcil hayvanı olan evlere öneririm.

2023-09-29 Feride

Koltuklarımı ve yatağımı yıkattım evcil hayvanımız yatağı baya batırmıştı ona rağmen çok uğraştılar çok memnun kaldım fiyatları da gayet makul kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-14 Yusuf

Koltuklara derinlemesine temizlik yapılıyor. Fiyatları uygun. İşlerinin sorumluluğunu bilerek yapıyorlar. Güvenilir ve kaliteli bir hizmet sunuyorlar. Tavsiye ederim.

2023-10-19 Zeynep

Eşyalarımızı yıkattığımız yerler arasında en iyisi. Hem hızlılar hem de titizler. Fiyat performansı da çok iyi. Teşekkür ederim.

2023-10-24 Ahmet

Fiyatlarına göre gayet iyi bir temizlik hizmeti sunuyorlar. Hızlılar ve işlerini düzgün yapmaya özen gösteriyorlar. Memnun kaldım.

2023-10-29 Merve

Düzenli olarak hizmet alıyoruz ve her seferinde memnun kalıyoruz. Koltuklarımız tertemiz oluyor. Çalışanlar da saygılı ve profesyonel. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-03 Kadir

Çok iyi bir hizmet aldım. Koltuklarımı temizlediler ve güzel bir şekilde teslim ettiler. Fiyatı da makul. Teşekkür ederim.

2023-11-08 Emine

Döşeme temizliği için güvenilir bir adres. Koltuklarımız eskisinden daha temiz ve mis gibi oldu. Çalışanlar da çok nazik. Tavsiye ederim.

2023-11-13 Yasin

Koltuklarımızda olduğunu hiç farketmediğimiz lekeler vardı. Detay Koltuk Yıkama sayesinde lekeler tamamen çıktı ve koltuklarımız tertemiz oldu. Çok teşekkür ederim.

2023-11-18 Hatice

Daha önce farklı bir yerde yıkatmıştım ancak sonuçtan memnun kalmamıştım. Detay Koltuk Yıkama'ya denemek için gittim ve sonuç harikaydı. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-23 Ertan

Koltukların temizliği çok iyi yapıldı. Fiyat performansı da beklentileri karşıladı. İşlerini titizlikle yaptıkları için teşekkür ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Detay Koltuk Yıkama Ankara?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?