Özel Damla Bilim ve Teknoloji Koleji yorumlar

Özel Damla Bilim ve Teknoloji Koleji yakın Şehitkamil, Gaziantep, Southeastern Anatolia Region

  • Adres: Aydınlar Mahallesi, Şehit Ömer Halisdemir Bulvarı No:18/1, 27500 Şehitkamil/Gaziantep, Türkiye
  • Telefon: +90 505 088 47 56
  • Enlem, Boylam: 37.203126, 37.3399768

Özel Damla Bilim ve Teknoloji Koleji, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Özel Damla Bilim ve Teknoloji Koleji yorumlar

Harika

2023-09-22 Ayse

Özel Damla Bilim ve Teknoloji Koleji Lise harika bir okul. Hem eğitim kalitesi hem de öğretmenlerin ilgisi çok iyi. Öğrenciler çok aktif ve katılımcılar. Okulun tesisleri de son derece modern ve donanımlı. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-09-22 Ahmet

Özel Damla Bilim ve Teknoloji Koleji Lise'nin eğitim kalitesi ve öğretmenlerin ilgisi harika. Okulun atmosferi ve tesisleri de çok güzel. Yemekhane ve kütüphane gibi olanaklar da çok iyi. Olumsuz bir şey söyleyemem. Öğrencileri çok başarılı ve disiplinli. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-09-22 Fatma

Özel Damla Bilim ve Teknoloji Koleji Lise çok güzel bir okul. Öğretmenlerin ilgisi ve ders kalitesi gerçekten harika. Okulda yabancı dil eğitimi de çok iyi. Tesisler modern ve düzenli. Öğrencilerin başarısı da dikkat çekici. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-07 Mehmet

Özel Damla Bilim ve Teknoloji Koleji Lise'yi çok beğendim. Eğitim kalitesi yüksek ve öğretmenlerin ilgisi mükemmel. Okulun imkanları da çok iyi. Yemekhane ve kütüphane gibi olanaklar mevcut. Öğrencilerin başarılı olmasında etkili bir okul. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-12 Ayşe

Özel Damla Bilim ve Teknoloji Koleji Lise'nin eğitim kalitesi çok iyi. Öğretmenlerin ilgisi ve desteği eksiksiz. Okulun tesisleri modern ve yenilikçi. Öğrencilerin başarısı da dikkat çekici. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-17 Ahmet

Özel Damla Bilim ve Teknoloji Koleji Lise'nin eğitim kalitesi çok yüksek. Öğretmenlerin ilgisi ve desteği harika. Okulun tesisi ve olanakları modern ve iyi düşünülmüş. Öğrencilerin başarısı göz kamaştırıcı. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-22 Fatma

Özel Damla Bilim ve Teknoloji Koleji Lise harika bir okul. Öğretmenlerin samimiyeti ve ilgisi çok güzel. Okulun tesisleri modern ve iyi donanımlı. Öğrenciler aktif ve katılımcı. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-27 Mehmet

Özel Damla Bilim ve Teknoloji Koleji Lise'nin eğitim kalitesi çok yüksek. Öğretmenler çok ilgili ve destekleyici. Okulun imkanları da çok iyi. Öğrencilerin başarısı da göz kamaştırıcı. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-01 Ayşe

Özel Damla Bilim ve Teknoloji Koleji Lise'de eğitim kalitesi çok yüksek. Öğretmenlerin ilgisi ve desteği harika. Okulun tesisleri de çok modern ve iyi donanımlı. Öğrencilerin başarısı da takdir edilesi. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-06 Ahmet

Özel Damla Bilim ve Teknoloji Koleji Lise harika bir okul. Eğitim kalitesi yüksek ve öğretmenlerin ilgisi çok güzel. Okulun tesislerinin ve olanaklarının yeterli olduğunu düşünüyorum. Öğrencilerin başarısı da göz kamaştırıcı. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-11 Fatma

Özel Damla Bilim ve Teknoloji Koleji Lise'nin eğitim kalitesi mükemmel. Öğretmenlerin ilgisi ve desteği eksiksiz. Okulun tesisleri de modern ve güzel. Öğrencilerin başarısı da takdire şayan. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-16 Mehmet

Özel Damla Bilim ve Teknoloji Koleji Lise harika bir okul. Eğitim kalitesi yüksek ve öğretmenler çok ilgili. Okulun imkanları da yeterli. Öğrencilerin başarısı da göz kamaştırıcı. Kesinlikle tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Özel Damla Bilim ve Teknoloji Koleji?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?