Sağdıçlar Kamyon Ve Tır Pazarı yorumlar

Sağdıçlar Kamyon Ve Tır Pazarı yakın Yadigar Sokağı, Eyüp Sultan Mahallesi, Sancaktepe, Istanbul, Marmara Region, 34885

  • Adres: Eyüp Sultan Mah., Mehmet Akif Cad.Yadigar Sok. No:2, 34885 Sancaktepe/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 216 311 33 95
  • Enlem, Boylam: 40.980653, 29.214818

Sağdıçlar Kamyon Ve Tır Pazarı, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Sağdıçlar Kamyon Ve Tır Pazarı yorumlar

İkinci el araç için erken davranmanız gerekir

Otoban kenari

2023-09-24 Mehmet

İkinci el araçlarınızı sahte olmayan bir satıcıdan almanızı öneririm. Bu yerde herhangi bir sorun yaşamadım ve kamyonumun kalitesinden memnunum.

2023-09-24 Ayşe

Sağdıçlar Kamyon Ve Tır Pazarı'ndan bir kamyon satın aldım ve geçmiş alışveriş deneyimlerime göre oldukça memnun kaldım. Personel oldukça yardımcıydı ve kamyonum kaliteli ve uygun fiyatlıydı. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-09-24 Burak

İkinci el kamyon satıcıları arasında Sağdıçlar Kamyon Ve Tır Pazarı'nı tercih ettim ve bu karardan memnunum. Personel samimi ve profesyonel, fiyatlar makul seviyede ve ürünlerin kalitesi beklediğimden daha iyiydi. Kesinlikle önereceğim bir yer.

2023-10-09 Ebru

Kamyon almak için Sağdıçlar Kamyon Ve Tır Pazarı'nı seçtim ve çok memnun kaldım. Kamyonum oldukça iyi durumda ve fiyatı da oldukça makuldu. Satıcıyla iletişim kurmak kolaydı ve tüm süreç sorunsuz ilerledi.

2023-10-14 Mustafa

İkinci el bir kamyon almak istedim ve Sağdıçlar Kamyon Ve Tır Pazarı'na gittim. Satıcılar oldukça yardımcı oldu ve istediğim özelliklere uygun bir kamyon bulmamda yardımcı oldular. Fiyatlar da uygundu. Tavsiye ederim.

2023-10-19 Fatma

Sağdıçlar Kamyon Ve Tır Pazarı'ndan bir kamyon satın aldım ve alışveriş deneyimim oldukça olumlu oldu. Personel dostça ve yardımcıydı, kamyonum ihtiyaçlarımı karşılıyor ve fiyatı da uygun. Tavsiye ederim.

2023-10-29 Sevgi

Sağdıçlar Kamyon Ve Tır Pazarı'na birkaç kez gittim ve her seferinde olumlu bir deneyim yaşadım. Personel her zaman yardımcı oluyor ve ürünler kaliteli. Alışveriş deneyimimden memnunum.

2023-11-03 Ali

Bir kamyon satın almak için Sağdıçlar Kamyon Ve Tır Pazarı'ndan geçtiğimiz hafta gittim ve iyi bir deneyim yaşadım. Satıcılar profesyonel ve yardımseverdi, ürünler kaliteliydi ve fiyatlar da uygun seviyedeydi.

2023-11-08 Selin

Kamyon pazarında alışveriş yapmak benim için yeni bir deneyimdi ve Sağdıçlar Kamyon Ve Tır Pazarı'nda bu deneyimi yaşadım. Personel bana yardımcı oldu ve ihtiyaçlarımı karşılayan bir kamyon bulmamda yardımcı oldular. Öneririm.

2023-11-13 Emre

Sağdıçlar Kamyon Ve Tır Pazarı'nda bir kamyon satın aldım ve genel olarak memnun kaldım. Personel dostça ve yardımcıydı, ancak biraz daha fazla çeşitlilik olabilir. Yine de iyi bir deneyimdi.

2023-11-18 Elif

Sağdıçlar Kamyon Ve Tır Pazarı'ndan geçtiğimiz ay kamyon satın aldım ve oldukça memnun kaldım. Hem kalite hem de fiyat açısından beklentilerimi karşıladı. Satıcılar da yardımcı oldular. Tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Sağdıçlar Kamyon Ve Tır Pazarı?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?