Özel Başak Motorlu Taşıt Sürücüleri Kursu yorumlar

Özel Başak Motorlu Taşıt Sürücüleri Kursu yakın 1387 Sokak, Zerdalilik Mahallesi, Antalya, Muratpaşa, Antalya, Mediterranean Region, 07100

  • Adres: Zerdalilik, BAŞAK SÜRÜCÜ KURSU, 1391. Sk. 26/a, 07100 Muratpaşa/Antalya, Türkiye
  • Telefon: +90 242 312 48 84
  • Enlem, Boylam: 36.878524, 30.716891

Özel Başak Motorlu Taşıt Sürücüleri Kursu, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Özel Başak Motorlu Taşıt Sürücüleri Kursu yorumlar

Başak sürücü kursunu kesinlikle tavsiye ediyorum kurstan öncesinde hiç araba kullanmamış birisi olarak 1 ay içerisinde hiç bir ders saati atlanmadan verimli bir çalışma yaptık. Hocalar çok iyi özellikle de direksiyon hocam Ayfer hocaya ne … Daha fazla

Başak sürücü kursunda Özlenen Şener hocam Antalya'da en iyi direksiyon öğretmeni konumunda olup ayrıca;samimiyeti,disiplini,dürüstlüğü ile ün salmış birisi. Kendisiyle sınavı tekte geçmenin mutluluğu içerisindeyim. Hiçbir zaman pes … Daha fazla

Çok güzel ve kolay bir deneyimdi. Kurs dersleri kaliteli ve rahattı. Hocalar da gayet sakindi. Sayelerinde ilk sürücü sınavında geçebildim, oldukça rahat ve kibar insanlardı. Teşekkürlerimi iletiyorum.

2023-09-25 Mehmet

Başak sürücü kursunu kesinlikle tavsiye ediyorum kurstan öncesinde hiç araba kullanmamış birisi olarak 1 ay içerisinde hiç bir ders saati atlanmadan verimli bir çalışma yaptık. Hocalar çok iyi özellikle de direksiyon hocam Ayfer hocaya ne kadar teşekkür etsem azdır.

2023-09-25 Ayşe

Başak sürücü kursunda Özlenen Şener hocam Antalya'da en iyi direksiyon öğretmeni konumunda olup ayrıca;samimiyeti,disiplini,dürüstlüğü ile ün salmış birisi. Kendisiyle sınavı tekte geçmenin mutluluğu içerisindeyim. Hiçbir zaman pes etmedi ve bana her adımda destek oldu.

2023-09-25 Ali

Çok güzel ve kolay bir deneyimdi. Kurs dersleri kaliteli ve rahattı. Hocalar da gayet sakindi. Sayelerinde ilk sürücü sınavında geçebildim, oldukça rahat ve kibar insanlardı. Teşekkürlerimi iletiyorum.

2023-10-15 Osman

Başak sürücü kursu gerçekten mükemmel bir yer. Hocalar çok deneyimli ve sabırlı. Kurs süresince hiçbir ders atlama olmadı ve tüm konular ayrıntılı olarak işlendi. Sınavda da başarıya ulaştım.

2023-10-20 Feride

Kurs dersleri çok kaliteliydi. Hocalar çok yardımcı oldular ve her konuyu iyice anlatıp gösterdiler. Sınavda başarılı oldum ve kurs süresince çok güzel bir deneyim yaşadım.

2023-10-25 Hakan

Başak sürücü kursunda harika bir deneyim yaşadım. Hocalar çok iyi ve ilgiliydi. Tüm konuları anlamamı sağladılar ve sınava hazırlık sürecinde bana yardımcı oldular.

2023-11-04 Hasan

Kurs dersleri çok verimliydi. Hocalar çok bilgili ve sabırlıydı. Her dersi iyice anlattılar ve her konuya detaylı bir şekilde girdik. Sınavda başarılı oldum ve araç kullanmayı öğrenmek için doğru kurs seçtiğime inanıyorum.

2023-11-09 Fadime

Kurs dersleri çok kaliteliydi. Hocalar çok anlayışlı ve yardımseverdi. Tüm konuları iyi bir şekilde öğrettiler ve sınava hazırlık sürecinde bana destek oldular.

2023-11-19 Emine

Kurs dersleri çok eğlenceliydi. Hocalar çok anlayışlı ve dostça bir ortam sağladılar. Sınavda başarılı oldum ve kurs süresince çok güzel bir deneyim yaşadım.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Özel Başak Motorlu Taşıt Sürücüleri Kursu?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?