Ziyan Oklar Medikal Ve Endüstriyel Kağıtlar yorumlar

Ziyan Oklar Medikal Ve Endüstriyel Kağıtlar yakın İvedik Organize Sanayi Bölgesi, Serhat Mahallesi, Yenimahalle, Ankara, Central Anatolia Region, 06378

  • Adres: 1345. Sk., 06378 İvedik Osb/Yenimahalle/Ankara, Türkiye
  • Telefon: +90 312 394 72 92
  • Enlem, Boylam: 39.991254, 32.762464

Ziyan Oklar Medikal Ve Endüstriyel Kağıtlar, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Ziyan Oklar Medikal Ve Endüstriyel Kağıtlar yorumlar
2023-09-22 Ayşe

Ziyan Oklar Medikal Ve Endüstriyel Kağıtlar Yayıncı, ilk izlenimimden ve atmosferden çok memnun kaldım. İçeri girdiğimde temizlik ve düzen gözüme çarptı. Personel çok cana yakın ve yardımseverdi. Ürünlerin kalitesi çok iyiydi ve fiyatlar da makuldu. Genel olarak harika bir deneyim yaşadım.

2023-09-22 Cem

Bu yayıncıda kişisel deneyimim oldukça olumlu oldu. Ürünleri denemek için zaman ayırdım ve sonuçtan memnun kaldım. Müşteri hizmeti personeli çok yardımcı oldu ve tüm sorularımı cevapladılar. Tesisler temiz ve rahat bir atmosfere sahipti. Amaca uygun bir dekorasyona sahipler. Bekleme sürem oldukça kısaydı ve yer ayırtma konusunda herhangi bir problem yaşamadım. Ürünlerin kalitesi çok yüksekti ve paranın karşılığını fazlasıyla aldım. Genel olarak, Ziyan Oklar Medikal Ve Endüstriyel Kağıtlar Yayıncı'dan çok memnun kaldım.

2023-09-22 Mehmet

Ziyan Oklar Medikal Ve Endüstriyel Kağıtlar Yayıncı'nın ilk izlenimi ve atmosferi oldukça etkileyiciydi. Personel çok profesyonel ve dostça davrandı. Tesisler çok temiz ve moderndi. Ürünlerin kalitesi mükemmeldi ve fiyatlar oldukça uyguntu. Genel olarak harika bir deneyim yaşadım ve kesinlikle tekrar ziyaret etmeyi düşünüyorum.

2023-10-07 Fatma

Ziyan Oklar Medikal Ve Endüstriyel Kağıtlar Yayıncı'nın ilk izlenimi ve atmosferi oldukça hoştu. Personel nazik ve yardımseverdi. Tesisler temiz ve düzenliydi. Ürünlerin kalitesi oldukça iyiydi ve fiyatlar da makuldu. Bekleme sürem kısaydı ve rezervasyon yapmakta sorun yaşamadım. Genel olarak, Ziyan Oklar Medikal Ve Endüstriyel Kağıtlar Yayıncı'dan memnun kaldım ve başkalarına da tavsiye ederim.

2023-10-12 Ahmet

Bu yayıncıdaki kişisel deneyimim oldukça olumlu oldu. Personel çok dostça ve yardımseverdi. Tesisler temiz ve rahat bir atmosfere sahipti. Ürünlerin kalitesi iyiydi ve fiyatlar da uygundu. Rezervasyon konusunda hiçbir sorun yaşamadım ve beklemek zorunda kalmadan hemen hizmet aldım. Genel olarak, Ziyan Oklar Medikal Ve Endüstriyel Kağıtlar Yayıncı'da harika bir deneyimim oldu.

2023-10-17 Elif

Ziyan Oklar Medikal Ve Endüstriyel Kağıtlar Yayıncı'dan oldukça memnun kaldım. İçeri girdiğimde hoş bir atmosferle karşılaştım. Personel çok dostça ve yardımseverdi. Tesisler temiz ve bakımlıydı. Ürün seçeneği oldukça genişti ve kaliteli ürünler vardı. Fiyatlar da oldukça uygundu. Genel olarak harika bir deneyim yaşadım ve kesinlikle tekrar ziyaret etmeyi düşünüyorum.

2023-10-22 Gülay

Bu yayıncıda kişisel deneyimim oldukça olumlu oldu. Personel çok cana yakın ve yardımseverdi. Tesisler temiz ve düzenliydi. Ürünlerin kalitesi çok iyiydi ve fiyatlar da makuldu. Bekleme süresi oldukça kısaydı ve yer ayırtma konusunda hiçbir sorun yaşamadım. Genel olarak, Ziyan Oklar Medikal Ve Endüstriyel Kağıtlar Yayıncı'dan memnun kaldım ve başkalarına tavsiye ederim.

2023-10-27 Zeynep

Ziyan Oklar Medikal Ve Endüstriyel Kağıtlar Yayıncı'nın ilk izlenimi oldukça etkileyiciydi. Personel çok profesyonel ve yardımseverdi. Tesisler temiz ve moderndi. Ürünlerin kalitesi mükemmeldi ve fiyatlar oldukça uygundu. Genel olarak harika bir deneyim yaşadım ve tekrar ziyaret etmeyi düşünüyorum.

2023-11-01 Murat

Ziyan Oklar Medikal Ve Endüstriyel Kağıtlar Yayıncı'nın ilk izlenimi oldukça güzeldi. Personel çok dostça davrandı ve tüm sorularımı yanıtladılar. Tesisler temiz ve düzenliydi. Ürünlerin kalitesi mükemmeldi ve fiyatlar da uygundu. Bekleme sürem oldukça kısaydı ve rezervasyon yapmakta hiçbir sorun yaşamadım. Genel olarak, Ziyan Oklar Medikal Ve Endüstriyel Kağıtlar Yayıncı'dan oldukça memnun kaldım.

2023-11-06 Ebru

Bu yayıncıdaki kişisel deneyimim oldukça olumlu oldu. Personel çok cana yakın ve yardımseverdi. Tesisler temiz ve bakımlıydı. Ürün seçimi genişti ve kaliteli ürünler vardı. Fiyatlar da uygun ve makuldu. Rezervasyon konusunda herhangi bir sorun yaşamadım ve hemen hizmet aldım. Genel olarak, Ziyan Oklar Medikal Ve Endüstriyel Kağıtlar Yayıncı'da harika bir deneyim yaşadım ve başkalarına da tavsiye ederim.

2023-11-11 Ali

Ziyan Oklar Medikal Ve Endüstriyel Kağıtlar Yayıncı'dan oldukça memnun kaldım. Personel çok dostça ve yardımseverdi. Tesisler temiz ve düzenliydi. Ürünlerin kalitesi çok iyiydi ve fiyatlar da uygundu. Bekleme sürem kısaydı ve yer ayırtma konusunda hiçbir sorun yaşamadım. Genel olarak harika bir deneyim yaşadım ve kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim.

2023-11-16 Esra

Bu yayıncıda kişisel deneyimim oldukça olumlu oldu. Personel çok cana yakın ve yardımseverdi. Tesisler temiz ve düzenliydi. Ürünlerin kalitesi çok iyiydi ve fiyatlar da makuldu. Bekleme süresi oldukça kısaydı ve yer ayırtma konusunda herhangi bir problem yaşamadım. Genel olarak, Ziyan Oklar Medikal Ve Endüstriyel Kağıtlar Yayıncı'dan memnun kaldım ve tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Ziyan Oklar Medikal Ve Endüstriyel Kağıtlar?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?