Özcan Bakımevi yorumlar

Özcan Bakımevi yakın Boyabat Sokak, Bayraktar Mahallesi, Ankara, Çankaya, Ankara, Central Anatolia Region, 06670

  • Adres: Bayraktar, Bağlar Cad. Ulubey Sok. No:14, 06670 Çankaya/Ankara, Türkiye
  • Telefon: +90 312 445 00 01
  • Enlem, Boylam: 39.90104, 32.8773989

Özcan Bakımevi, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Özcan Bakımevi yorumlar

Yaklaşık bir aydır sayın ablam Sevim hanımı kuruma bakım için başvuru yapıp kabulü yapılmıştır. NURCAN Hanım ve çok değerli çalışma arkadaşlarına canı gönülden teşekkür ederim. Hem sağlık hizmeti hem bakım hizmeti konusunda gözleri arkada … Daha fazla

Gözümüz hiç arkada kalmadan en değer verdiğim büyüklerimiz Babaannem ve Dedemi yaşlılığında, Babamı da geçirdiği ağır kaza sonucu özel bakım gerektirmesi üzerine Özcan bakım evine yatırdık. … Daha fazla

2023-09-23 Nazlı

Yaklaşık bir aydır sayın ablam Sevim hanımı kuruma bakım için başvuru yapıp kabulü yapılmıştır. NURCAN Hanım ve çok değerli çalışma arkadaşlarına canı gönülden teşekkür ederim. Hem sağlık hizmeti hem bakım hizmeti konusunda gözleri arkada kalmadan profesyonel bir şekilde ilgilenmekteler.

2023-09-23 Ayşe

Gözümüz hiç arkada kalmadan en değer verdiğim büyüklerimiz Babaannem ve Dedemi yaşlılığında, Babamı da geçirdiği ağır kaza sonucu özel bakım gerektirmesi üzerine Özcan bakım evine yatırdık. Çok memnunum. Çalışanlar gerçekten kendi yakınları gibi ilgilendiler.

2023-10-08 Fatma

Özcan Bakımevi'ne yaz ayında gittik. Çalışanlar çok yardımcı oldular. Hem ablamın bakımlarıyla ilgilendiler hem de moral verdiler. İhtiyaç duydukları tıbbi hizmetleri zamanında aldılar ve ortam çok temizdi.

2023-10-13 Mehmet

Annem ve babamı Özcan Bakım Evi'ne götürdük ve gerçekten onlarla çok iyi ilgilendiler. Çalışanlar çok sabırlı ve saygılıydılar. Ortam temiz ve hijyenikti. Çok teşekkür ediyorum.

2023-10-18 Sultan

Bir süredir Özcan Bakımevi'nde yaşayan anneme işlerinden dolayı ziyarete gidemiyordum ancak her gittiğimde çalışanların annemle ilgilendiğini ve ona iyi bakıldığını gördüm. Teşekkür ederim.

2023-10-23 Osman

Özcan Bakımevi'nde sağlık hizmetleri aldığımızda çok memnun kaldık. Hemşireler çok profesyoneldi ve iyi bir bakım sundular. Ortam temiz ve rahatlatıcıydı.

2023-10-28 Hülya

Özcan Bakımevi'nde annemin bakımları için birkaç hafta kaldı. Çalışanlar çok yardımcı oldular ve anneme iyi baktılar. Annem kendini çok rahat hissetti ve ben de memnun kaldım.

2023-11-02 Hasan

Özcan Bakımevi'ndeki hizmetten memnun kaldık. Hemşireler ve çalışanlar çok ilgili ve profesyoneldi. Annem orada çok iyi bir şekilde bakıldı ve ihtiyaçlarını karşılamak için ellerinden gelenin en iyisini yaptılar.

2023-11-07 Elif

Özcan Bakımevi'ni arkadaşımdan duymuştum. Annemi oraya götürdük ve gerçekten çok iyi bir hizmet aldık. Çalışanlar çok nazikti ve annemi iyi bir şekilde ilgilendirdiler. Annem orada mutlu ve güvende hissetti.

2023-11-12 Merve

Özcan Bakımevi'nde annemi ziyaret ettiğimde, çalışanların ona iyi baktığını ve ilgili olduklarını gördüm. Annem orada rahat ve güvende hissetti ve ben de buna minnettarım.

2023-11-17 Ali

Özcan Bakımevi'nde babamın bakımını aldık ve gerçekten çok memnun kaldık. Çalışanlar çok nazik ve saygılıydı. Ortam temiz ve düzenliydi. Babam orada iyi bir şekilde bakıldı ve ihtiyaçları karşılandı.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Özcan Bakımevi?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?