Op.Dr. Eda Tunç Şimşek yorumlar

Op.Dr. Eda Tunç Şimşek yakın Metin Kasapoğlu Caddesi, Şirinyalı Mahallesi, Antalya, Muratpaşa, Antalya, Mediterranean Region, 07160

  • Adres: Şirinyalı, İsmet Gökşen Cd. Levent apt D:81/7, 07160 Muratpaşa/Antalya, Türkiye
  • Telefon: +90 242 311 10 50
  • Web sitesi: dredatuncsimsek.com
  • Enlem, Boylam: 36.8589581, 30.7398069

Op.Dr. Eda Tunç Şimşek, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Op.Dr. Eda Tunç Şimşek yorumlar

Zorlu bir gebeliğin başından sonuna kadar her zaman yanımızda olan ve bebeğimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza almamızı sağlayan güler yüzlü, bilgili ve ilgili harika bir doktor. Ne kadar teşekkür etsek azdır.

İkiz gebeliğimde 9 ay boyunca en mükemmel şekilde takibinm yaparak doğumumu gerceklestirmistir. 9 aylik süreçteki emekleri ve ilgisinden dolayı minnettarız. … Daha fazla

Eda hanım harika bir doktor riskli gebeliğin vardi sonuna kadar titizlikle beni takip etti ve sağlıkla kucağıma aldım bebegimi isinin ehli bir doktor hic düşünmeden kendinizi ve bebeğinizi emanet edebilirsiniz hem psikolojik hem bilgisi ile … Daha fazla

2023-09-21 Ayşe

Zorlu bir gebeliğin başından sonuna kadar her zaman yanımızda olan ve bebeğimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza almamızı sağlayan güler yüzlü, bilgili ve ilgili harika bir doktor. Ne kadar teşekkür etsek azdır.

2023-09-21 Ferda

İkiz gebeliğimde 9 ay boyunca en mükemmel şekilde takibinm yaparak doğumumu gerceklestirmistir. 9 aylik süreçteki emekleri ve ilgisinden dolayı minnettarız.

2023-09-21 Deniz

Eda hanım harika bir doktor riskli gebeliğin vardi sonuna kadar titizlikle beni takip etti ve sağlıkla kucağıma aldım bebegimi isinin ehli bir doktor hic düşünmeden kendinizi ve bebeğinizi emanet edebilirsiniz hem psikolojik hem bilgisi ile

2023-10-20 Aylin

Op.Dr. Eda Tunç Şimşek, zorlu bir gebeliğimiz boyunca her zaman yanımızda oldu ve bebeğimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza almamızı sağladı. Harika bir doktor, ne kadar teşekkür etsek azdır.

2023-10-20 Murat

İkiz gebeliğimde 9 ay boyunca Op.Dr. Eda Tunç Şimşek tarafından en mükemmel şekilde takip edildim ve doğumumu gerçekleştirdi. Kendisine minnettarız.

2023-10-20 Esra

Eda hanım, riskli bir gebelik sürecinde sonuna kadar titizlikle beni takip etti ve sağlıkla bebeğimi kucağıma aldım. İşinin ehli bir doktor, kendinizi ve bebeğinizi gönül rahatlığıyla emanet edebilirsiniz.

2023-11-04 Ahmet

Op.Dr. Eda Tunç Şimşek, zorlu bir gebelik sürecinde bize her zaman destek oldu ve bebeğimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza almamızı sağladı. Harika bir doktor, teşekkürler.

2023-11-09 Özlem

İki çocuklu bir anne olarak Op.Dr. Eda Tunç Şimşek'i seçtim ve hiç pişman olmadım. İkinci kez gebelik sürecimi de mükemmel bir şekilde yönetti ve sağlıkla bebeğimi kucağıma aldım. Minnettarım.

2023-11-14 Cemal

Eda hanım, uzmanlık alanında gerçekten çok bilgili ve ilgili bir doktor. Sağlık sürecimi en iyi şekilde yönetti ve sağlıkla bebeğimi kucağıma aldım. Çok teşekkür ederim.

2023-11-19 Gizem

Op.Dr. Eda Tunç Şimşek, zorlu bir gebelik döneminde her zaman yanımızda oldu ve bize destek verdi. Bebeğimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza aldık, kendisine minnettarız.

2023-11-24 Fatma

İkiz gebeliğimde Op.Dr. Eda Tunç Şimşek tarafından mükemmel bir şekilde takip edildim ve mükemmel bir doğum gerçekleştirdim. 9 aylık süreçteki emeklerinden dolayı teşekkürler.

2023-11-29 Ali

Eda hanım, riskli bir gebelik sürecinde beni hiç yalnız bırakmadı ve her zaman titizlikle takip etti. Sağlıkla bebeğimi kucağıma aldım, kendisine minnettarım.

2023-12-04 Fatih

Op.Dr. Eda Tunç Şimşek, zorlu bir gebelik sürecinde her zaman destek oldu ve sağlıklı bir şekilde doğumumu gerçekleştirdim. Çok harika bir doktor, teşekkürler.

2023-12-09 Serap

İkiz gebeliğimde Op.Dr. Eda Tunç Şimşek tarafından mükemmel bir şekilde takip edildim ve sağlıkla doğumumu gerçekleştirdim. Kendisine minnettarım.

2023-12-14 Mehmet

Eda hanım, riskli bir gebelik sürecinde beni hiç yalnız bırakmadı ve sonuna kadar titizlikle takip etti. Sağlıkla bebeğimi kucağıma aldım, kendisine çok teşekkür ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Op.Dr. Eda Tunç Şimşek?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?