Öz Yağmur Konut Yapı Kooperatifi yorumlar

Öz Yağmur Konut Yapı Kooperatifi yakın İlkiz Sokak, Korkutreis Mahallesi, Ankara, Çankaya, Ankara, Central Anatolia Region, 06430

  • Adres: Korkutreis, İlkiz Sk. 4/15, 06430 Sıhhiye - Çankaya/Çankaya/Ankara, Türkiye
  • Telefon: +90 312 232 10 45
  • Enlem, Boylam: 39.9276209, 32.8541509

Öz Yağmur Konut Yapı Kooperatifi, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Öz Yağmur Konut Yapı Kooperatifi yorumlar
2023-09-25 Ayşe

Öz Yağmur Konut Yapı Kooperatifi Yapı Kooperatifi'nden daire satın aldım ve oldukça memnun kaldım. Daire kaliteli malzemelerle inşa edilmiş ve kullanışlı bir tasarıma sahip. Ayrıca, yapı kooperatifinin hizmetleri oldukça profesyonel ve yardımsever. Şu ana kadar hiçbir sorun yaşamadım ve genel deneyimim mükemmel

2023-09-25 Mehmet

Yapı kooperatifi tarafından sunulan hizmetler oldukça kaliteli ve uygun fiyatlı. Daireyi teslim alırken herhangi bir sorun yaşamadım ve çalışanlar son derece yardımcıydı. Ayrıca, yapı kooperatifi ortakları arasında güvenilir bir şekilde organize ediliyor. Genel olarak, Öz Yağmur Konut Yapı Kooperatifi Yapı Kooperatifi'nden memnun kaldım.

2023-09-25 Fatma

Yapı kooperatifinden ev satın aldım ve beklediğimden daha iyi bir deneyim yaşadım. Daire çok temiz ve düzenliydi, ayrıca yapılan tüm işlerde profesyonel yaklaşım gördüm. Çalışanlar her zaman yardımcı olmak için hazırdı ve herhangi bir sorun yaşamadım. Yapı kooperatifi ortaklarını şiddetle öneriyorum.

2023-10-15 Cem

Öz Yağmur Konut Yapı Kooperatifi Yapı Kooperatifi'nden daire satın aldım ve genel olarak memnun kaldım. Dairenin kalitesi iyiydi ve çalışanlar profesyoneldi. Ancak, teslimat süresi biraz uzun sürdü ve rezervasyon için biraz zorlandım. Bunun dışında, deneyimim olumlu ve yapı kooperatifinin hizmetlerini tavsiye ederim.

2023-10-25 Ahmet

Öz Yağmur Konut Yapı Kooperatifi Yapı Kooperatifi'ndeki hizmetler oldukça iyi. Çalışanlar son derece yardımcı ve düşünceli. Dairenin kalitesi de oldukça iyi ve herhangi bir sorun yaşamadım. Genel deneyimim oldukça olumlu oldu ve yapı kooperatifini gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

2023-11-09 Ebru

Yapı kooperatifi tarafından sunulan hizmetler oldukça kaliteli ve profesyonel. Dairem teslim edildiğinde her şey mükemmel durumdaydı ve çalışanlar son derece yardımcı oldular. Yapı kooperatifi ortakları arasındaki işbirliği de oldukça etkileyici. Genel olarak, deneyimim mükemmeldi ve bu yapı kooperatifini şiddetle tavsiye ederim.

2023-11-14 Emre

Öz Yağmur Konut Yapı Kooperatifi Yapı Kooperatifi'nden daire satın aldım ve oldukça mutlu oldum. Dairenin kalitesi oldukça iyi ve herhangi bir sorun yaşamadım. Ayrıca, yapı kooperatifi çalışanları son derece yardımcı ve profesyoneller. Deneyimim oldukça olumlu ve bu yapı kooperatifini öneririm.

2023-11-19 Gizem

Yapı kooperatifi hizmetlerinden oldukça memnun kaldım. Dairem zamanında teslim edildi ve çalışanlar her zaman yardımcı oldular. Ayrıca, yapı kooperatifi ortaklarının organize edilmesi oldukça iyi. Genel deneyimim oldukça olumlu oldu ve bu yapı kooperatifini tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Öz Yağmur Konut Yapı Kooperatifi?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?