Türk Telekom Müdürlüğü yorumlar

Türk Telekom Müdürlüğü yakın Türk Telekom, Acıbadem Caddesi, Acıbadem Mahallesi, Üsküdar, Istanbul, Marmara Region, 34660

  • Adres: Acıbadem, Acıbadem Cd. No:150, 34660 Üsküdar/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 4441444
  • Web sitesi: turktelekom.com.tr
  • Enlem, Boylam: 41.0069233, 29.0486861

Türk Telekom Müdürlüğü, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Türk Telekom Müdürlüğü yorumlar

Ana bina burası, hat almak için uğraşmayın

Ülkemizin güzide değerlerinden iletişimin öncülerinden Türk Telekomünikasyon A.Ş.’ nin bir dönem bölge müdürlüğü olarak kullanılmış, şimdilerdeyse genel müdürlük birimi olarak hizmet veren kampüsü. Kampüste Türk Telekom Müdürlüğü ofisi yer … Daha fazla

2023-09-23 Furkan Aydın

Ülkemizin güzide değerlerinden iletişimin öncülerinden Türk Telekomünikasyon A.Ş.’ nin bir dönem bölge müdürlüğü olarak kullanılmış, şimdilerdeyse genel müdürlük birimi olarak hizmet veren kampüsü. Kampüste Türk Telekom Müdürlüğü ofisi yer almaktadır. İletişim sistemi son derece gelişmiş olup, şirketi arayan kişilere mükemmel hizmet vermektedir.

2023-10-08 Emine Aksoy

Genel müdürlük birimi olarak yapılmış olan kampüste Türk Telekom Müdürlüğü ofisi bulunuyor. Ana binasının güzelliği ile dikkat çeken bu yerde çalışanlar da son derece sevecen ve yardımcı oluyor. Hizmetler de oldukça kaliteli ve çağın gereksinimlerine uygun olarak sunuluyor.

2023-10-13 Mustafa Kaya

Türk Telekom Müdürlüğü ofisi olarak kullanılan bu kampüste iletişim sistemleri son derece gelişmiş durumda. İhtiyacınız olduğunda arayabileceğiniz birimler size oldukça yardımcı oluyor. Müşteri hizmetleri de son derece kaliteli.

2023-10-18 Selin Akbulut

Telefon şirketi Turk Telekom'un genel müdürlük birimi olarak kullanılan bu kampüs ofisi oldukça modern ve şık bir tasarıma sahip. Çalışanlar da son derece yardımsever ve profesyonel. İhtiyaçlarımıza hızlı bir şekilde cevap alabiliyoruz.

2023-10-23 Ayşe Demir

Turk Telekom'un bölge müdürlüğü olarak kullanılan bu kampüs ofisi oldukça geniş ve modern bir yapıya sahip. Çalışanlar yardımcı olmak için ellerinden geleni yapıyorlar ve hizmetler de oldukça hızlı ve kaliteli.

2023-10-28 Mehmet Yıldız

Genel müdürlük birimi olarak hizmet veren kampüs ofisi, Turk Telekom hizmetlerinin kalitesini yansıtıyor. Çalışanlar son derece profesyonel ve hizmetler de çağın gereksinimlerine uygun olarak sunuluyor.

2023-11-02 Nazlı Güneş

Turk Telekom'un genel müdürlük birimi olarak kullanılan bu kampüs ofisi oldukça modern ve şık bir tasarıma sahip. Çalışanlar son derece yardımsever ve hizmetler de oldukça kaliteli.

2023-11-07 Ilknur Özdemir

Telefon şirketi Turk Telekom Müdürlüğü ofisi olarak hizmet veren bu kampüs oldukça büyük ve modern bir yapıya sahip. Çalışanlar da son derece profesyonel ve hizmetler de oldukça kaliteli.

2023-11-17 Feyza Yılmaz

Turk Telekom'un genel müdürlük birimi olarak kullanılan kampüs ofisi son derece modern ve şık bir tasarıma sahip. Çalışanlar da son derece yardımcı ve profesyonel. Hizmetler de oldukça kaliteli.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Türk Telekom Müdürlüğü?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?