ODTÜ Ormanı yorumlar

ODTÜ Ormanı yakın Oran Mahallesi, Çankaya, Ankara, Central Anatolia Region

  • Adres: Oran, 06550 Çankaya/Ankara, Türkiye
  • Enlem, Boylam: 39.8339899, 32.8058155

ODTÜ Ormanı, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
ODTÜ Ormanı yorumlar

Ormanı orman yapanlardan Allah razı olsun. Sayelerinde tertemiz bir hava soluyup, yürüyüş yapabiliyor, bisiklet sürebiliyoruz. Ormana gelenlerden bir ricam; meşhur kahvecilerden aldığınız zahmet edip ormana kadar taşıdığınız karton bardak … Daha fazla

ODTÜ Oran Ormanı Ankara'nın en temiz havasına sahip ve doğallığı bozulmamış nadir yerlerden birisidir. Yürüyüş yapmak, Eymir Gölü ve Gölbaşı manzaralarını seyretmek için oldukça güzel bir yer. Ancak, orman içindeki başıboş köpeklerin … Daha fazla

Ankara da insanların nefes almasını sağlayan az yerlerden birisi ODTÜ ormanı.

2023-09-27 Ahmet

Ormanı orman yapanlardan Allah razı olsun. Sayelerinde tertemiz bir hava soluyup, yürüyüş yapabiliyor, bisiklet sürebiliyoruz. Ormana gelenlerden bir ricam; meşhur kahvecilerden aldığınız zahmet edip ormana kadar taşıdığınız karton bardakları ve kupaları lütfen çöp kutusuna atın. Burayı temiz tutarsak hep birlikte daha güzel vakit geçirebiliriz.

2023-09-27 Ayşe

ODTÜ Oran Ormanı Ankara'nın en temiz havasına sahip ve doğallığı bozulmamış nadir yerlerden birisidir. Yürüyüş yapmak, Eymir Gölü ve Gölbaşı manzaralarını seyretmek için oldukça güzel bir yer. Ancak, orman içindeki başıboş köpeklerin varlığı biraz rahatsız edici olabiliyor.

2023-09-27 Mehmet

Ankara da insanların nefes almasını sağlayan az yerlerden birisi ODTÜ ormanı.

2023-10-12 Zehra

ODTÜ Ormanı çok sakin ve huzurlu bir atmosfere sahip. Burada yürüyüş yapmak gerçekten keyifli oluyor. Fakat tuvaletlerin temizliği konusunda biraz daha özen gösterilebilir.

2023-10-17 Ali

ODTÜ Ormanı'na en son temmuz da gitmiş olduğumda güzel bir yenilik yapılmıştı. Zemindeki taşlar düzeltilmiş ve daha rahat bir yürüyüş yapılabiliyor. Tek eksik biraz daha geniş ahşap banklar yapılabilirdi.

2023-10-22 Nazlı

ODTÜ Ormanı'ndaki yürüyüş yolları oldukça temiz ve bakımlı. Ayrıca, ormanda yer alan seyir terasları göl manzarasının keyfini çıkartmak için harika birer nokta.

2023-10-27 Kemal

ODTÜ Ormanı'ndaki orman alanı oldukça geniş ve yeşildir. Burada doğayla baş başa kalıp stres atmak için harika bir yer.

2023-11-01 Fatma

ODTÜ Ormanı'nı daha önceden duymuştum ancak son ziyaretimde gerçekten etkilenip tekrar gitme isteği oluştu. Burası gerçekten doğayla iç içe olmak isteyenler için muhteşem bir yer.

2023-11-11 Gülay

ODTÜ Ormanı'na hafta sonları piknik yapmak için gidiyoruz. Burada çocuklarımızla güzel vakit geçiriyoruz. Ancak piknik alanları daha geniş olabilirdi.

2023-11-21 Emine

ODTÜ Ormanı her sezon farklı bir güzelliğe bürünüyor. İlkbahar ve sonbaharda burada yürüyüş yapmak gerçekten harika bir deneyim. Ancak yaz aylarında sıcak olabiliyor.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? ODTÜ Ormanı?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?