ODTÜ Geliştirme Vakfı Özel Kayseri Okulları yorumlar

ODTÜ Geliştirme Vakfı Özel Kayseri Okulları yakın ODTÜ Geliştirme Vakfı Özel Erkilet İlköğretim Okulu, Akarsu Sokağı, Erkilet Ertuğrul Gazi Mahallesi, Erkilet, Kocasinan, Kayseri, Central Anatolia Region, 38050

  • Adres: Cami Kebir Mah. Hasbağ Kümevler No:81 Erkilet, 38170, Türkiye
  • Telefon: +90 352 344 20 00
  • Web sitesi: odtugvo.k12.tr
  • Enlem, Boylam: 38.80241, 35.439469

ODTÜ Geliştirme Vakfı Özel Kayseri Okulları, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
ODTÜ Geliştirme Vakfı Özel Kayseri Okulları yorumlar

Atatürk devrimlerine bağlı laik ve bilimsel eğitim verilen okul.

2023-09-24 Ayşe

Özel Kayseri Okulları gerçekten çok iyi bir eğitim veriyor. Öğretmenler alanlarında uzman ve çok ilgili. Okulda Atatürk devrimlerine bağlı laik ve bilimsel bir eğitim alıyorsunuz. Öğrencilerin moral ve motivasyonunu yüksek tutmayı amaçlıyorlar. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

2023-09-24 Mehmet

Özel Okul çok güzel bir ortama sahip. Okula ilk giriş yaptığınız andan itibaren etkileyici bir atmosferi var. Öğrenciler için her türlü imkanı sağlıyorlar. Eğitim kalitesi de oldukça yüksek. Öğretmenler öğrencilere çok ilgili ve özen gösteriyorlar. Benim için kesinlikle değer bir okul.

2023-09-24 Esra

Okulun atmosferi oldukça sıcak ve samimi. Öğretmenler öğrencilerle çok iyi ilişki kuruyorlar ve onlara gerekli desteği sağlıyorlar. Öğrencilerin yeteneklerini keşfedip geliştirmelerine yardımcı oluyorlar. Okulun tüm imkanları da oldukça güzel. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-09 Ahmet

Özel Okul, öğrencilere Atatürk devrimlerine bağlı laik ve bilimsel bir eğitim veriyor. Eğitim kalitesi oldukça yüksek. Okulun öğretmenleri uzman ve ilgili. Fiziki imkanları da oldukça güzel. Öğrencilerin gelişimine ve başarısına önem veriyorlar. Başarılı bir okul.

2023-10-14 Zeynep

Özel Okul, öğrencilere çok güzel bir eğitim imkanı sunuyor. Öğretmenler öğrencilerin ilgi ve yeteneklerini önemseyerek eğitim veriyorlar. Okulda öğrencilerin moral ve motivasyonunu yüksek tutmak için çeşitli etkinlikler düzenleniyor. Genel olarak çok memnunum.

2023-10-19 Murat

Okulun atmosferi oldukça güzel. Öğretmenler öğrencilere çok iyi yaklaşıyor ve ilgi gösteriyorlar. Eğitim kalitesi de oldukça yüksek. Okulun tüm imkanları öğrencilerin kullanımına açık. Genel olarak çok beğendim.

2023-10-24 Gizem

Özel Okul'da öğrencilere Atatürk devrimlerine bağlı laik ve bilimsel bir eğitim veriliyor. Okulun atmosferi oldukça güzel ve öğretmenler öğrencilere ilgi gösteriyor. Fiziki imkanları da oldukça iyi. Ancak bazen öğrenci sayısı fazla olduğu için öğretmenlerin yeterli ilgiyi gösteremediklerini düşünüyorum.

2023-10-29 Burak

Özel Okul'da çok güzel bir eğitim alıyorum. Öğretmenler alanlarında uzman ve öğrencilere çok iyi yaklaşıyorlar. Okulun atmosferi de oldukça güzel. Ancak bazen bazı derslerin içeriği biraz sıkıcı olabiliyor. Genel olarak memnunum.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? ODTÜ Geliştirme Vakfı Özel Kayseri Okulları?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?