Bolu Et Mangal - Nevşehir yorumlar

Bolu Et Mangal - Nevşehir yakın Aksaray-Nevşehir yolu, 2000 Evler Mahallesi, Bahçelievler Mah., Bahçelievler Mahallesi, Nevşehir, Nevşehir Merkez, Nevşehir, Central Anatolia Region, 50100

  • Adres: Güzelyurt, Necip Fazıl Kısakürek Blv., 50130 Nevşehir Merkez/Nevşehir, Türkiye
  • Telefon: +90 384 213 20 30
  • Web sitesi: boluetmangal.net
  • Enlem, Boylam: 38.6318267, 34.7243161

Bolu Et Mangal - Nevşehir, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Bolu Et Mangal - Nevşehir yorumlar

Kapanışına yakın gittim. Normalde kapanışa yakın gittiğim yerlerde maalesef çok kaliteli yemek ve hizmetle karşılaşmıyorum. Ama bu mekan gerçekten bu olumsuz deneyimimi kırdı. Mekan çok ferah, çok temiz ve nezih. Biz Nevşehir tavası ve … Daha fazla

Göreme dönüşü haritalardan bularak gittik. Mekan havadar, park sıkıntısı yok. Fiyatlar güzel. 4-5 çeşit meze geldi ve soğan dışındakilerin hepsini bitirdik, hepsini çok beğendik. Ana yemek olarak testi kebabı ve Nevşehir tava yedik. İkisi … Daha fazla

Hizmet, mekân ve lezzet çok güzel. Servis hızlı, mezeler çeşitli ve personel güler yüzlü. Fiyatlar da bu şartlara göre uygun. Kısacası Nevşehir'de güzel yemek yenilebilecek bir yer. Daha fazla

2023-09-27 Mehmet

Kapanışına yakın gittim. Normalde kapanışa yakın gittiğim yerlerde maalesef çok kaliteli yemek ve hizmetle karşılaşmıyorum. Ama bu mekan gerçekten bu olumsuz deneyimimi kırdı. Mekan çok ferah, çok temiz ve nezih. Biz Nevşehir tavası ve testi kebabı denedik. Her ikisi de çok lezzetliydi. Personel çok yardımcı oldu ve hızlı bir şekilde servis yaptılar. Yemeklerin fiyatları da oldukça uygun. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-09-27 Ayşe

Göreme dönüşü haritalardan bularak gittik. Mekan havadar, park sıkıntısı yok. Fiyatlar uygun. Mezeler çeşitli ve lezzetliydi. Testi kebabını denedik ve gerçekten çok beğendik. Mekanın genel atmosferi güzeldi ve personel çok kibar ve yardımseverdi. Kesinlikle tekrar gideceğiz.

2023-09-27 Mustafa

Bolu Et Mangal gerçekten mükemmel bir yer. Yemeklerin lezzeti harikaydı. Tavuk şiş, pirzola ve testi kebabı denedik ve hepsi çok lezzetliydi. Mekanın dekorasyonu çok şık ve personel çok profesyonel. Kesinlikle tekrar gideceğim.

2023-10-12 Hatice

Hizmet mükemmel. Personel çok kibar ve yardımsever. Yemeklerin lezzeti harika. Mezeler çeşitli ve lezzetliydi. Mekanın dekorasyonu da çok güzel. Fiyatlar da uygun. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-17 Ahmet

Bolu Et Mangal'da çok güzel bir deneyim yaşadık. Yemeklerin lezzeti harikaydı. Nevşehir tavasını denedik ve gerçekten çok beğendik. Mekanın atmosferi de çok güzeldi ve personel çok yardımcı oldu. Fiyatlar da uygun. Kesinlikle tekrar gideceğim.

2023-10-22 Emine

Bolu Et Mangal'da geçen hafta akşam yemeği yedik. Mekan çok ferah ve temizdi. Testi kebabını denedik ve gerçekten çok lezzetliydi. Personel çok ilgili ve hızlı servis yapıyorlar. Fiyatlar da makul. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-27 Ali

Bolu Et Mangal çok güzel bir restoran. Kapanışa yakın gittik ama yemekler hala taze ve lezzetliydi. Mezeler çeşitliydi ve hepsi çok lezzetliydi. Nevşehir tavasını denedik ve gerçekten çok beğendik. Mekanın atmosferi de çok güzeldi. Kesinlikle tekrar gideceğim.

2023-11-01 Selin

Bolu Et Mangal'da geçen hafta akşam yemeği yedik. Testi kebabını denedik ve çok beğendik. Mezeler de çok lezzetliydi. Mekanın atmosferi ise çok güzeldi. Personel çok yardımcı oldu ve hızlı bir şekilde servis yaptılar. Tavsiye ederim.

2023-11-06 Murat

Bolu Et Mangal'da yemek yedik ve gerçekten çok güzel bir deneyim yaşadık. Yemeklerin lezzeti harikaydı. Mezeler çeşitli ve lezzetliydi. Mekanın dekorasyonu da güzel. Personel çok ilgili ve yardımsever. Fiyatlar da uygun. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-11 Gül

Bolu Et Mangal'a geçen hafta akşam yemeği için gittik. Mekanın dekorasyonu çok güzel ve personel çok yardımcı oldu. Yemeklerin lezzeti harikaydı. Mezeler çeşitli ve lezzetliydi. Fiyatlar da uygun. Kesinlikle tekrar gideceğiz.

2023-11-16 Ömer

Bolu Et Mangal'da akşam yemeği yedik. Yemeklerin lezzeti harikaydı. Mezeler de çok lezzetliydi. Mekanın dekorasyonu da çok güzel ve personel çok ilgili. Fiyatlar da uygun. Kesinlikle tekrar gideceğim.

2023-11-21 Elif

Bolu Et Mangal'da yemek yedik ve gerçekten çok güzel bir deneyim oldu. Mekan ferah ve temiz. Testi kebabını denedik ve çok beğendik. Mezeler de lezzetliydi. Fiyatlar da uygun. Kesinlikle tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Bolu Et Mangal - Nevşehir?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?