Ocean Rafting yorumlar

Ocean Rafting yakın Pelitdibi, Karabük, Manavgat, Antalya, Mediterranean Region

  • Adres: Bozyaka, Unnamed Road, 07550 Manavgat/Antalya, Türkiye
  • Telefon: +90 542 566 60 84
  • Web sitesi: instagram.com
  • Enlem, Boylam: 37.1395182, 31.1898868

Ocean Rafting, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Ocean Rafting yorumlar

We visted as a large group, we had an amazing time here. Very friendly and welcoming. Would highly recommend this activity if visiting. Daha fazla

Ocean rafting, organize ve profesyonel di. Çalışanların ilgi ve alakaları için teşekkür ederim, herşei en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş ve ayarlanmış. Herkese tavsiye ederim. Rafting turuna gelirken yanınızda Deniz ayakkabısı ve su geçirmez poşet getirirseniz iyi olur. Soğuk sularla tekrardan buluşmak dileğiyle....

Antalya’ya geldiğimizden beri en güzel günümüzdü. Mükemmel bir işletme gerçekten. Çalışanların tümü çok samimi ve çok içten. Bütün gün eğlencenin dibine vurduk. Çok mutlu olduk. Sabri Bey’e ve diğer herkese çok çok teşekkür ediyoruz. :)

2023-09-24 Ahmet

Grup halinde ziyaret ettik, burada harika zaman geçirdik. Çok dostane ve misafirperverlerdi. Ziyaret ederseniz bu etkinliği kesinlikle tavsiye ederim.

2023-09-24 Mehmet

Ocean rafting, organize ve profesyonel di. Çalışanların ilgi ve alakaları için teşekkür ederim, herşei en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş ve ayarlanmış. Herkese tavsiye ederim. Rafting turuna gelirken yanınızda deniz ayakkabısı ve su geçirmez poşet getirirseniz iyi olur. Soğuk sularla tekrardan buluşmak dileğiyle....

2023-09-24 Ayşe

Antalya’ya geldiğimizden beri en güzel günümüzdü. Mükemmel bir işletme gerçekten. Çalışanların tümü çok samimi ve çok içten. Bütün gün eğlencenin dibine vurduk. Çok mutlu olduk. Sabri Bey’e ve diğer herkese çok çok teşekkür ediyoruz. :)

2023-10-09 Fatma

Muhteşem bir deneyimdi. Personel çok nazikti ve tüm sorularımıza yardımcı oldular. Harika bir gün geçirdik ve şiddetle tavsiye ederim!

2023-10-14 Ali

Rafting turu harikaydı. Rehberler çok iyi ve güvenli bir deneyim yaşattılar. Tüm ekip çok profesyonel ve yardımseverdi. Tekne çok temiz ve düzenliydi. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-19 Hülya

Eşimle birlikte bu turu yaptık ve inanılmaz eğlendik. Rehberler çok ilgiliydi ve bize her adımda yardımcı oldular. Kesinlikle tekrar geleceğiz!

2023-10-24 Cem

Çok keyifli bir gezinti oldu. Rehberler çok profesyoneldi ve her adımı açıkladılar. Kesinlikle tekrar yapacağım.

2023-10-29 Elif

Çok güzel bir deneyimdi. Rehberler çok cana yakın ve yardımseverdi. Tüm gün boyunca eğlenceli aktiviteler vardı. Harika bir turdu!

2023-11-03 Mustafa

İyi organize edilmiş bir turdu. Her şey planlandığı gibi gitti ve rehberler çok bilgiliydi. Tekne temiz ve konforluydu. Kesinlikle memnun kaldım.

2023-11-08 Sevgi

Personel çok cana yakındı ve her adımda yardımcı oldular. Harika bir gün geçirdik ve çok eğlendik. Tavsiye ederim!

2023-11-13 Erdem

Deneyim gerçekten harikaydı. Rehberler çok profesyonel ve güvenli bir ortam sağladılar. Tekne temiz ve düzenliydi. Kesinlikle tekrar geleceğim!

2023-11-18 Gülden

Ocean rafting turuna katıldık ve harika bir deneyim yaşadık. Rehberler çok bilgiliydi ve her adımda bize rehberlik ettiler. Kesinlikle tavsiye ederim!

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Ocean Rafting?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?