Prof. Dr. Hasan Gök yorumlar

Prof. Dr. Hasan Gök yakın Denizli-Salihli yolu, Barış, Alaşehir, Manisa, Aegean Region, 45600

  • Adres: Kurtuluş, Karahanlılar Sok No:13, 45600 Alaşehir/Manisa, Türkiye
  • Telefon: +90 850 811 9089
  • Enlem, Boylam: 38.3620606, 28.5299275

Prof. Dr. Hasan Gök, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Prof. Dr. Hasan Gök yorumlar

Hastanıza olan ilgi ve alakanız için çok teşekkürler hocam. Keşke tüm doktorlar sizin gibi olabilseydi...

2023-09-20 Ayşe

Hastanıza olan ilgi ve alakanız için çok teşekkürler hocam. Keşke tüm doktorlar sizin gibi olabilseydi...

2023-09-20 Mehmet

Prof. Dr. Hasan Gök Kardiyolog'a ilk kez gittim ve çok memnun kaldım. Hastasına verdiği ilgi ve alaka çok güzeldi. Tedavi sürecinde anlattıkları her şeyi açıklayıcı bir şekilde anlattı ve beni her konuda destekledi. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-09-20 Fatma

Prof. Dr. Hasan Gök Kardiyolog gerçekten çok ilgili bir doktor. Randevu almak kolaydı ve bekleme süresi de çok kısaydı. Ofis personeli de çok yardımseverdi. Tedavi sürecimde bana her konuda yardımcı oldular. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-05 Ali

Kardiyolog olarak Prof. Dr. Hasan Gök'e gittim ve çok memnun kaldım. Kendisi çok bilgili ve tecrübeli bir doktor. Tedavi sürecinde her adımı açıklayıcı bir şekilde anlattı ve beni rahatlattı. Ayrıca ofisinin temiz ve düzenli olması da çok hoşuma gitti. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-10 Zeynep

Prof. Dr. Hasan Gök Kardiyolog'a muayene oldum ve çok memnun kaldım. Kendisi çok sabırlı ve anlayışlı bir doktor. Muayene sürecinde her sorumu cevapladı ve endişelerimi giderdi. Tedavi sürecimde de her zaman yanımda oldu. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-15 Cem

Prof. Dr. Hasan Gök Kardiyolog gerçekten harika bir doktor. Hem bilgi hem de tecrübe açısından çok yetenekli. Tedavi sürecinde her aşamayı detaylı bir şekilde anlattı ve beni her konuda destekledi. Ayrıca ofis çalışanları da çok yardımseverdi. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-20 Nil

Prof. Dr. Hasan Gök Kardiyolog'a muayene oldum ve çok memnun kaldım. Kendisi çok ilgili ve alakalı bir doktor. Muayene sürecinde her detayı açıklayıcı bir şekilde anlattı ve beni rahatlattı. Tedavi sürecinde de her zaman yardımcı oldu. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-25 Hüseyin

Prof. Dr. Hasan Gök Kardiyolog gerçekten harika bir doktor. Tedavi sürecinde bana her konuda destek oldu ve endişelerimi giderdi. Hem bilgisi hem de tecrübesi çok iyi. Ofisi de çok temiz ve düzenli. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-30 Sedef

Prof. Dr. Hasan Gök Kardiyolog'a gitmek benim için çok iyi bir deneyimdi. Kendisi çok anlayışlı ve sabırlı bir doktor. Tedavi sürecimde her detayı açıklayıcı bir şekilde anlattı ve beni rahatlattı. Ofis de çok temiz ve düzenli. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-04 Murat

Prof. Dr. Hasan Gök Kardiyolog gerçekten çok iyi bir doktor. Hem bilgi hem de tecrübe açısından çok yetenekli. Tedavi sürecinde her adımı detaylı bir şekilde anlattı ve bana her konuda destek oldu. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-09 Ebru

Prof. Dr. Hasan Gök Kardiyolog gerçekten çok özenli bir doktor. Muayene sürecinde her aşamayı detaylı bir şekilde anlattı ve beni rahatlattı. Tedavi sürecinde de her zaman yanımda oldu. Ayrıca ofis çalışanları da çok yardımseverdi. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-14 İsmet

Prof. Dr. Hasan Gök Kardiyolog'a ilk kez gittim ve çok memnun kaldım. Muayene sürecinde her detayı açıklayıcı bir şekilde anlattı ve endişelerimi giderdi. Tedavi sürecimde de her zaman destek oldu. Kesinlikle tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Prof. Dr. Hasan Gök?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?