Marden clinic yorumlar

Marden clinic yakın Yenikent Mahallesi, Eroğlu, Kızıltepe, Mardin Province, Southeastern Anatolia Region, 47400

  • Adres: Aşiti, Unnamed Road, 47440 Kızıltepe/Mardin, Türkiye
  • Enlem, Boylam: 37.235884, 40.6288699

Marden clinic, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Marden clinic yorumlar

There are the big money machine makers on the one hand and then there are the small super nice medical clinics like this one on the other hand; with little to no marketing (I am the first person to post a comment !!!). They see and treat … Daha fazla

Cool Daha fazla

Profesyonel saç ekimi

2023-09-22 Selin

Bu klinik gerçekten harika bir deneyim sunuyor. İlk izlenimime göre, klinik oldukça temiz ve düzenli görünüyor ve personel çok profesyonel ve nazik. Saç ekimi işlemim oldukça iyi geçti ve sonuçtan çok memnun kaldım. Gerçekten cebimize uygun bir fiyatla harika bir hizmet aldık. Bekleme süresi oldukça makul ve randevu almak da sorun değildi. Tesisler ve olanaklar sorunsuz ve rahat bir ortam sunuyor. Genel olarak, bu kliniği kesinlikle tavsiye ederim.

2023-09-22 Ayşe

Bu kliniği öneririm. Personel çok nazik ve yardımsever, her soruya cevap vermek için ellerinden geleni yaparlar. İlk girişimde ve atmosferde sıcak bir atmosfer oluşturuyorlar. Ayrıca, hizmetin kalanı boyunca sürekli olarak yardımcı oldular ve her aşamada bize rehberlik ettiler. Ben beklentilerimin üzerinde bir sonuç aldım. Genel olarak, mükemmel bir deneyim yaşadım.

2023-09-22 Mehmet

Bu kliniği bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine keşfettim ve kesinlikle doğru bir karar olduğunu söyleyebilirim. Personel çok kaliteli ve işlerini çok iyi biliyorlar. Tüm sorularıma sabırla cevap verdiler ve işlem sırasında beni sürekli olarak bilgilendirdiler. Sonuçtan çok memnun kaldım ve kesinlikle tekrar düşünmeden gelecekteki ihtiyaçlarım için buraya geri geleceğim.

2023-10-07 Ali

Bu kliniğin hizmetlerinden çok memnun kaldım. İlk girişim ve atmosfer oldukça profesyonel ve rahattı. Personel çok dostça ve yardımcı oldular. Saç ekimi için beklemek zorunda kalmadım, randevuyu önceden ayarlamıştım ve hemen hemen hiç beklemedim. Tesisler temiz ve düzenliydi ve hizmetler mükemmeldi. Genel olarak, çok olumlu bir deneyimdi ve bu kliniği herkese tavsiye ederim.

2023-10-12 Elif

Bu kliniği ziyaret etmekten çok memnun kaldım. İlk izlenimim oldukça olumlu, çünkü klinik çok temiz ve düzenli görünüyor. Personel de çok profesyonel ve nazikti. Randevu almak sorun değildi ve beklemek zorunda kalmadım. Hizmet mükemmeldi ve sonuçtan çok memnun kaldım. Genel olarak, bu kliniği arkadaşlarıma ve aileme kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-17 Yasin

Bu kliniğe ilk defa gittim ve son derece etkilendim. İsimlerini duymamış olmama rağmen, personelleri gerçekten profesyonel ve saygılıydı. İşlem sırasında ayrıntılı olarak bilgilendirildim ve tüm sorularıma cevap aldım. İşlem sonunda sonuçtan çok memnun kaldım ve kesinlikle tekrar geleceğim.

2023-10-22 Esra

Bu kliniği çok beğendim. Personel çok profesyonel ve nazikti. İlk girişimde ve atmosferde harika bir intiba bıraktılar. Randevu almak kolaydı ve beklemek zorunda kalmadım. İşlem sırasında personel çok dikkatliydi ve sonuçtan çok memnun kaldım. Tesisler rahat ve temizdi. Genel olarak, harika bir deneyim yaşadım ve tekrar geleceğim.

2023-10-27 Murat

Bu kliniği arkadaşımın tavsiyesi üzerine denedim ve kesinlikle doğru bir karar olduğunu söyleyebilirim. İlk girişimde ve atmosferde olumlu bir intiba bıraktılar. Personel çok profesyonel ve dostça. Randevu almak kolaydı ve beklemek zorunda kalmadım. Tesisler temiz ve düzenliydi ve hizmetler mükemmeldi. Sonuçtan çok memnun kaldım ve tekrar geleceğim.

2023-11-01 Gizem

Bu klinik gerçekten mükemmel bir hizmet sunuyor. İlk izlenimime göre, klinik temiz ve düzenliydi ve personel çok profesyonel ve nazikti. Bekleme süresi oldukça kısa ve randevu almak da çok kolaydı. İşlem sırasında personel çok dikkatliydi ve sonucu çok beğendim. Genel olarak, bu kliniği tavsiye ederim.

2023-11-06 Can

Bu kliniği ziyaret etmek benim için çok olumlu bir deneyimdi. İlk izlenimim oldukça olumlu, çünkü klinik temiz ve düzenliydi ve personel çok profesyonel ve nazikti. Randevu almak kolaydı ve beklemek zorunda kalmadım. İşlem sırasında personel çok dikkatliydi ve sonuçtan çok memnun kaldım. Genel olarak, çok olumlu bir deneyimdi ve bu kliniği tavsiye ederim.

2023-11-11 Fatma

Bu kliniği tavsiye ederim. Personel çok profesyonel ve nazik. İlk girişimde ve atmosferde sıcak bir atmosfer oluşturuyorlar. Randevu almak kolaydı ve beklemek zorunda kalmadım. Tesisler temiz ve düzenliydi. İşlem sonrası sonuçtan çok memnun kaldım ve tekrar geleceğim.

2023-11-16 Demet

Bu kliniği kesinlikle tavsiye ederim. İlk izlenimim oldukça olumlu, çünkü klinik temiz ve düzenliydi. Personel çok profesyonel ve nazikti. Randevu almak kolaydı ve beklemek zorunda kalmadım. İşlem sırasında personel çok dikkatliydi ve sonuçtan çok memnun kaldım. Genel olarak, harika bir deneyimdi ve tekrar geleceğim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Marden clinic?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?