Nilüfer Dans yorumlar

Nilüfer Dans yakın Özlem Sokak, Özlüce, Özlüce Mahallesi, Nilüfer, Bursa, Marmara Region, 19130

  • Adres: Özlüce, Erdemli sokak No 3, 16120 Nilüfer/Bursa, Türkiye
  • Telefon: +90 532 602 50 08
  • Enlem, Boylam: 40.2365479, 28.9101358

Nilüfer Dans, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Nilüfer Dans yorumlar

Alanında çok başarılı eğitmenler ve samimi bir ortam. Hem hobi amaçlı hem de sportif olarak dans etmek için kesinlikle tavsiyedir. Yetişkin dersleri ve çocuk dersleri ile her yaştan dans severi dans eğitimiyle buluşturuyor. İyi ki varsınız ???? …

Bursa’nın en güzel dans okulu.???????? Özlem hanım ve ekibi çok başarılı. Kızımı 3 senedir Nilüfer Dans'a yolluyorum. Çok memnunuz. Özlem öğretmenimiz çok ilgili ve yetenekli. Her yaş grubuna özel dans dersleri var. Hiç düşünmeden gidin derim. Dans etmeyi severlere şiddetle tavsiye ederim.???????? …

Nilüfer dans uzman eğitim kadrosu, egitmenlerin ilgi alakası. Öğretme arzusu, çocuklara dansı sevdırmesi gerçekten çok güzel. Hobi sınıfıyla başladık inşallah ilerde sportif sınıflarda devam etmeyi arzuluyoruz. Sizleri çok seviyoruz. Herkese şiddetle tavsiye ederim.

2023-10-22 Ayşe

Alanında çok başarılı eğitmenler ve samimi bir ortam. Hem hobi amaçlı hem de sportif olarak dans etmek için kesinlikle tavsiyedir. Yetişkin dersleri ve çocuk dersleri ile her yaştan dans severi dans eğitimiyle buluşturuyor. İyi ki varsınız ????

2023-10-22 Mehmet

Bursa’nın en güzel dans okulu.???????? Özlem hanım ve ekibi çok başarılı. Kızımı 3 senedir Nilüfer Dans'a yolluyorum. Çok memnunuz. Özlem öğretmenimiz çok ilgili ve yetenekli. Her yaş grubuna özel dans dersleri var. Hiç düşünmeden gidin derim. Dans etmeyi severlere şiddetle tavsiye ederim.????????

2023-10-22 Emel

Nilüfer dans uzman eğitim kadrosu, egitmenlerin ilgi alakası. Öğretme arzusu, çocuklara dansı sevdırmesi gerçekten çok güzel. Hobi sınıfıyla başladık inşallah ilerde sportif sınıflarda devam etmeyi arzuluyoruz. Sizleri çok seviyoruz. Herkese şiddetle tavsiye ederim.

2023-11-06 Ahmet

Dans stüdyosunda aldığım hizmetten çok memnun kaldım. Eğitmenler çok tecrübeli ve ilgiliydiler. Ortam da çok samimi ve sıcaktı. Her yaştan ve seviyeden dansçılara uygun olan dersler sayesinde kendimi geliştirme fırsatı buldum. Kesinlikle tavsiye ederim!

2023-11-11 Selin

Nilüfer Dans Dans Stüdyosu'na gitmekten çok memnunum. Hem eğlenceli hem de profesyonel bir ortam sunuyorlar. Eğitmenler gerçekten çok yetenekli ve ilgili. Hem dans yeteneklerimi geliştirmek hem de stres atmak için burayı tercih ediyorum. Teşekkürler Nilüfer Dans!

2023-11-16 Ayhan

Nilüfer Dans Dans Stüdyosu'nu çok beğendim. Eğitmenler çok deneyimli ve ilgililer. Ortam çok samimi ve hoş. Ders saatleri de uygun ve esnek. Hem eğlenmek hem de dans becerilerimi geliştirmek için burayı tercih ediyorum. Kesinlikle tavsiye ediyorum!

2023-11-21 Nazlı

Nilüfer Dans Dans Stüdyosu harika bir yer! Eğitmenler çok yetenekli ve içinizdeki dansçıyı ortaya çıkarmak için ellerinden geleni yapıyorlar. Hem yetişkinler hem de çocuklar için uygun dersler mevcut. Hem eğlenceli vakit geçirmek hem de dans yeteneklerini geliştirmek isteyen herkese öneriyorum.

2023-11-26 Kadir

Nilüfer Dans Dans Stüdyosu'nda geçirdiğim zaman çok keyifliydi. İlgili ve yardımsever eğitmenler sayesinde dans yeteneğimi geliştirdim. Hem eğlenmek hem de kendimi geliştirmek için burayı tercih ediyorum. Herkese tavsiye ederim!

2023-12-01 Gül

Nilüfer Dans Dans Stüdyosu'nda aldığım dans eğitiminden çok memnunum. Eğitmenler çok yetenekli ve ilgili. Ortam da çok samimi ve sıcak. Hem kaliteli dersler almak hem de eğlenceli vakit geçirmek için burayı tercih ediyorum. Tavsiye ederim!

2023-12-06 Ali

Nilüfer Dans Dans Stüdyosu'ndan aldığım hizmetten çok memnunum. Eğitmenler çok profesyonel ve yardımsever. Ders saatleri de esnek ve uygun. Hem eğlenmek hem de dans becerilerimi geliştirmek için burayı tercih ediyorum. Kesinlikle tavsiye ederim!

2023-12-11 Zeynep

Nilüfer Dans Dans Stüdyosu'na geldiğim için çok mutluyum. Eğitmenler çok deneyimli ve ilgili. Dersler çok eğlenceli ve öğretici. Hem dans becerilerimi geliştirmek hem de yeni insanlarla tanışmak için burayı tercih ediyorum. Şiddetle tavsiye ederim!

2023-12-16 Cem

Nilüfer Dans Dans Stüdyosu'nu çok seviyorum. Eğitmenler çok yetenekli ve ilgili. Hem eğlenceli dersler almak hem de dans becerilerini geliştirmek için burayı tercih ediyorum. Kesinlikle tavsiye ederim!

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Nilüfer Dans?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?