Nihat Karadağ Fotoğrafçılık Kursu

Nihat Karadağ Fotoğrafçılık Kursu yakın 3, Ortaklar Caddesi, Fulya Mahallesi, Şişli, Istanbul, Marmara Region, 34346

  • Adres: Mecidiyeköy, Büyükdere Cd. No:58, 34394 Şişli/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 850 840 4333
  • Web sitesi: nihatkaradag.com.tr
  • Enlem, Boylam: 41.065932, 28.9956229

Nihat Karadağ Fotoğrafçılık Kursu, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Nihat Karadağ Fotoğrafçılık Kursu yorumlar

Temel fotoğraf eğitiminin ardından Nihat Karadağ Fotoğraf Kursundan İleri çekim teknikleri, photoshop eğitimlerini aldım. Bu eğitimlerdeki, eğitimcilerin profesyonelliğini ve konuların işleyişindeki yöntemlerini takdir etmeliyim. Makinamı … Daha fazla

Hobimi profesyonel olarak devam etmeye karar verdiğimde tanışmış oldum Nihat Karadağ Fotoğraf Eğitim Merkeziyle.. Temel ve Ileri fotoğrafçılık kursu , Uygulamalı ileri atölye kursu, Doğum Fotoğrafçılığı kursu ve Photoshop eğitimlerini … Daha fazla

Fotoğraf çekmeyi ve gezmeyi çok seviyorum. İstanbul’da ki ilk fotoğraf gezim photoplay ekibi ile oldu. O günden sonra da bu hiç değişmedi :) Yılların verdiği tecrübeyi geziye başladığınızda hissediyorsunuz. Çok bilgili, saygın ve aşırı … Daha fazla

2023-09-18 Mert

Temel fotoğraf eğitiminin ardından Nihat Karadağ Fotoğraf Kursundan İleri çekim teknikleri, photoshop eğitimlerini aldım. Bu eğitimlerdeki, eğitimcilerin profesyonelliğini ve konuların işleyişindeki yöntemlerini takdir etmeliyim. Makinamı daha iyi kullanmayı öğrendim ve photoshop yeteneklerimi geliştirdim. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-09-18 Seda

Hobimi profesyonel olarak devam etmeye karar verdiğimde tanışmış oldum Nihat Karadağ Fotoğraf Eğitim Merkeziyle.. Temel ve Ileri fotoğrafçılık kursu , Uygulamalı ileri atölye kursu, Doğum Fotoğrafçılığı kursu ve Photoshop eğitimlerini aldım. Her biri benim için çok değerli oldu. Eğitmenler çok tecrübeli ve bilgili. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-09-18 Aylin

Fotoğraf çekmeyi ve gezmeyi çok seviyorum. İstanbul’da ki ilk fotoğraf gezim photoplay ekibi ile oldu. O günden sonra da bu hiç değişmedi :) Yılların verdiği tecrübeyi geziye başladığınızda hissediyorsunuz. Çok bilgili, saygın ve aşırı profesyonel bir ekipleri var. Her zaman tavsiye ederim.

2023-10-03 Yasin

Fotoğrafçılık kursuna katılmadan önce hiç tecrübem yoktu. Nihat Karadağ Fotoğrafçılık Kursu sayesinde fotoğrafçılık hakkında temel bilgileri öğrendim ve pratik yapma fırsatım oldu. Eğitmenler çok yardımcı ve sabırlı. Kesinlikle kursa katılmak isteyenlere öneriyorum.

2023-10-08 Aysu

Nihat Karadağ Fotoğrafçılık Kursu'nda harika bir deneyim yaşadım. İleri çekim tekniklerini öğrenme fırsatım oldu ve bunun için eğitimcilerimize minnettarım. Kurs süreci çok verimliydi ve çok şey öğrendim. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-13 Tolga

Nihat Karadağ Fotoğrafçılık Kursu'na katıldım ve çok memnun kaldım. Eğitimcilerin bilgisi ve tecrübesi kesinlikle takdire şayan. Kurs boyunca çok şey öğrendim ve bu sayede fotoğrafçılık becerilerimi geliştirdim. Çok teşekkür ederim.

2023-10-18 Cemre

Nihat Karadağ Fotoğrafçılık Kursu'nda temel ve ileri fotoğrafçılık kurslarına katıldım ve harika bir deneyim yaşadım. Eğitmenler çok bilgili ve ilgiliydi. Kurs sürecinde fotoğrafçılığın temellerini öğrendim ve uygulama yapma fırsatı buldum. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-23 Batuhan

Fotoğrafçılık kursunda temel bilgileri öğrenmek istedim ve Nihat Karadağ Fotoğrafçılık Kursu'nu tercih ettim. Beklentilerimi karşıladığına inanıyorum. Eğitmenler çok iyi ve kurs süreci çok verimliydi. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-28 Ece

Nihat Karadağ Fotoğrafçılık Kursu'nda temel ve ileri düzey fotoğrafçılık eğitimleri aldım. Eğitimcilerin bilgi ve deneyimi sayesinde fotoğrafçılık konusunda önemli bir adım attım. Kurs süreci çok verimli ve keyifliydi. Tavsiye ederim.

2023-11-02 Onur

Nihat Karadağ Fotoğrafçılık Kursu'nda temel ve ileri düzey fotoğrafçılık eğitimlerini aldım. Her iki kurs da çok faydalıydı ve eğitimcilerin bilgisi gerçekten etkileyiciydi. Kurs süreci çok keyifliydi ve beklentilerimi karşıladı. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-07 Defne

Fotoğrafçılık kursuna katılmak istedim ve Nihat Karadağ Fotoğrafçılık Kursu'nu tercih ettim. Bu kararımdan çok memnun kaldım. Eğitimcilerin bilgisi ve yöntemleri gerçekten takdire şayan. Kurs süreci çok verimli ve öğreticiydi. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-12 İrem

Nihat Karadağ Fotoğrafçılık Kursu'nda temel ve ileri düzey fotoğrafçılık eğitimlerini aldım. Beğendiğim eğitimcilerden photoshop eğitimi de aldım. Tüm eğitimlerden çok memnun kaldım ve yeni beceriler edindim. Kesinlikle tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Nihat Karadağ Fotoğrafçılık Kursu?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Bu yerlere hiç gittiniz mi?