NewVision Massage yorumlar

NewVision Massage yakın Latif Sokağı, Nişanca Mahallesi, Istanbul, Fatih, Istanbul, Marmara Region, 34130

  • Adres: Nişanca, Türkeli Cd. No:98, 34130 Fatih/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 534 834 78 05
  • Web sitesi: power-of-massage.business.site
  • Enlem, Boylam: 41.0063997, 28.9600579

NewVision Massage, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
NewVision Massage yorumlar

Maya is so amazing!! I had a lymph drain massage after surgery and I feel one million times better. I will be seeing her again every day until I leave. If I could give them 10 stars ✨ I would. Very gentle and very amazing. Lots of love from Canada!! Daha fazla

Amazing. If you’re looking for the most incredible massage at the best price this is the place to do it! Great energy of the mother and son. I had my deep tissue massage done by Maya. Thank you so much for this experience. :)

Beka and his Mom were very good. They came to our hotel and we enjoyed a exceptional massage. I will surely call them next time I am in Istanbul. Daha fazla

2023-09-21 Maya

Maya çok harika!! Cerrahi sonrası lenf drene masajı yaptırdım ve kendimi bir milyon kat daha iyi hissediyorum. Her gün tekrar onu göreceğim. Eğer 10 yıldız verebilseydim ✨ verirdim. Çok nazik ve çok muhteşem. Kanada'dan sevgiler!!

2023-09-21 Maya

Harika. Eğer en inanılmaz masajı en iyi fiyata arıyorsanız, bunu yapmanız gereken yer burasıdır! Anne ve oğlunun harika enerjisi vardır. Derin doku masajımı Maya tarafından yaptırdım. Bu deneyim için çok teşekkür ederim. :)

2023-09-21 Beka

Beka ve annesi çok iyiydi. Otelimize geldiler ve olağanüstü bir masaj keyfi yaşadık. İstanbul'a bir daha geldiğimde kesinlikle onları arayacağım.

2023-09-26 Maya

Maya çok harika!! Cerrahi sonrası lenf drene masajı yaptırdım ve kendimi bir milyon kat daha iyi hissediyorum. Her gün tekrar onu göreceğim. Eğer 10 yıldız verebilseydim verirdim. Çok nazik ve çok muhteşem. Kanada'dan sevgiler!!

2023-10-11 Maya

Maya is so amazing!! I had a lymph drain massage after surgery and I feel one million times better. I will be seeing her again every day until I leave. If I could give them 10 stars I would. Very gentle and very amazing. Lots of love from Canada!!

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? NewVision Massage?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?