Fidan Elektronik Güvenlik Sistemleri Ltd..Şti.. yorumlar

Fidan Elektronik Güvenlik Sistemleri Ltd..Şti.. yakın Dyna Dental İmplant Türkiye, 30, Eski Osmanlı Sokağı, Mecidiyeköy, Mecidiyeköy Mahallesi, Şişli, Istanbul, Marmara Region, 34387

  • Adres: Mecidiyeköy, Eski Osmanlı Sk. No:29, 34381 Şişli/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 212 356 65 95
  • Web sitesi: fidanelektronik.com.tr
  • Enlem, Boylam: 41.0692825, 28.9955994

Fidan Elektronik Güvenlik Sistemleri Ltd..Şti.., bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Fidan Elektronik Güvenlik Sistemleri Ltd..Şti.. yorumlar
2023-09-22 Ömer

Fidan Elektronik Güvenlik Şirketi'nden aldığım ürünlerden oldukça memnun kaldım. Ürünlerin kalitesi gerçekten çok iyi ve fiyatları da oldukça makul. Müşteri hizmetleri de oldukça ilgili ve yardımcı oluyor. Genel deneyimim çok olumlu!

2023-09-22 Ayşe

Fidan Elektronik Güvenlik Şirketi'nin sahip olduğu tesisler oldukça modern ve temiz. Bekleme süreleri oldukça kısa ve rezervasyon yapmak da çok kolay. Ürün ve hizmet kalitesi beklentilerimi karşıladı ve fiyatlar da oldukça uygun. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-09-22 Mehmet

Fidan Elektronik Güvenlik Şirketi'ni ziyaret ettiğimde personel oldukça yardımcı ve ilgiliydi. İlk izlenimim çok olumlu oldu ve atmosfer oldukça profesyonel ve samimi. Ürünlerin kalitesi ve hizmetlerin memnuniyet verici olduğunu söyleyebilirim. Kesinlikle tekrar gideceğim.

2023-10-17 Zeynep

Fidan Elektronik Güvenlik Şirketi'ndeki deneyimim oldukça olumlu oldu. Bekleme süresi kısa ve personel oldukça ilgiliydi. Ürünlerin kalitesi çok iyi ve fiyatlar da uygun. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-22 Hasan

Fidan Elektronik Güvenlik Şirketi'nin tesisleri oldukça modern ve hijyenik. Personel samimi ve ilgili. Ürün ve hizmet kalitesi beklentilerimi karşıladı. Fiyatlar da uygundu. Memnun kaldığım bir deneyim oldu.

2023-11-01 Ahmet

Fidan Elektronik Güvenlik Şirketi'nden aldığım ürün ve hizmetten oldukça memnun kaldım. Personel ilgili ve yardımcı oldu. Ürünlerin kalitesi gerçekten çok iyi ve fiyatlar uygun. Kesinlikle tekrar tercih edeceğim.

2023-11-06 Nil

Fidan Elektronik Güvenlik Şirketi'nin tesisleri oldukça modern ve temiz. Personel de oldukça ilgili ve yardımcı. Ürün ve hizmet kalitesi beklentilerimi karşıladı. Fiyatlar da uygun. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-11 Deniz

Fidan Elektronik Güvenlik Şirketi'nin sahip olduğu tesisler oldukça modern ve temiz. Bekleme süreleri kısa ve rezervasyon yapmak da kolay. Ürün ve hizmet kalitesi oldukça iyiydi. Fiyatlar da uygun. Memnun kaldım.

2023-11-16 Emre

Fidan Elektronik Güvenlik Şirketi'nin sahip olduğu tesisler oldukça modern ve hijyenik. Personel de ilgili ve yardımcı oldu. Ürün ve hizmet kalitesi beklediğim gibi oldu. Fiyatlar da makul düzeyde. Memnun kaldım.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Fidan Elektronik Güvenlik Sistemleri Ltd..Şti..?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?