Nature Rafting Canyoning yorumlar

Nature Rafting Canyoning yakın Karabük, Manavgat, Antalya, Mediterranean Region

  • Adres: Karabük mah. Topalkız mevkii, no 17, 07550 Manavgat/Antalya, Türkiye
  • Telefon: +90 537 327 22 54
  • Web sitesi: naturerafting.com
  • Enlem, Boylam: 37.1571678, 31.184943

Nature Rafting Canyoning, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Nature Rafting Canyoning yorumlar

Çok eğlendik ve güzel bir gün geçirdik özellikle Bekir Bey e çok teşekkür ederiz ortam harikaydı yemekler lezettliydi ve çalışanlarin güler yüzlü hizmeti ...şiddetle tavsiye olunur :)

One of the best trips we did while vacation. The team is pretty cool, super nice, very good self made food! Very good service! We‘ll come a second time! Daha fazla

We had a brilliant day with Nature Rafting. Pick up and drop off from our hotel, canyoning was incredible. We kayaked alongside rafting groups and had a really fun time with lots of rapids. Food was very good and we loved the mid stop where … Daha fazla

2023-09-26 İrem

Çok eğlendik ve güzel bir gün geçirdik özellikle Bekir Bey e çok teşekkür ederiz ortam harikaydı yemekler lezettliydi ve çalışanlarin güler yüzlü hizmeti ...şiddetle tavsiye olunur :)

2023-09-26 Ayşe

One of the best trips we did while vacation. The team is pretty cool, super nice, very good self made food! Very good service! We‘ll come a second time!

2023-09-26 Fatma

We had a brilliant day with Nature Rafting. Pick up and drop off from our hotel, canyoning was incredible. We kayaked alongside rafting groups and had a really fun time with lots of rapids. Food was very good and we loved the mid stop where …

2023-10-11 Mehmet

Nature Rafting'de geçirdiğimiz gün mükemmeldi. Personel çok iyiydi ve yemekler harikaydı. Konaklama hizmetlerinden de çok memnun kaldık. Tekrar gelmeyi düşünüyoruz!

2023-10-16 Emre

Harika bir deneyim oldu! Tekne turları ve kano turlarıyla harika vakit geçirdik. Çalışanlar çok yardımcı oldular ve yemekler çok lezzetliydi. Kesinlikle tavsiye ederim!

2023-10-21 Gizem

Nature Rafting'de rafting yaptık ve harika bir gün geçirdik. Yemekler çok lezzetliydi ve personel çok yardımcı oldu. Kesinlikle tekrar geleceğiz!

2023-10-26 Eren

Çok eğlenceli bir gün geçirdik! Rafting ve kano turları çok keyifliydi. Yemekler de harikaydı ve personel son derece profesyoneldi. Tekrar gelmeyi düşünüyoruz!

2023-10-31 Zeynep

Nature Rafting'de geçirdiğimiz gün inanılmazdı! Özellikle yemekler çok lezzetliydi ve eğlenceli bir zaman geçirdik. Personel çok dostça ve yardımcıydı. Kesinlikle tavsiye ederim!

2023-11-05 Ahmet

Muhteşem bir gün geçirdik. Hava güzeldi ve doğal güzellikler çok etkileyiciydi. Yemekler mükemmeldi ve personel son derece yararlıydı. Kesinlikle tekrar gideriz!

2023-11-10 Osman

Nature Rafting'de çok eğlendik. Doğal bir ortamda rafting yapmak harikaydı. Personel çok profesyonel ve yemekler lezzetliydi. Tekrar geleceğiz!

2023-11-15 Selin

Nature Rafting'de mükemmel bir gün geçirdik. Personel son derece dostça ve yardımcıydı. Yemekler çok lezzetliydi ve rafting turu çok eğlenceliydi. Kesinlikle tavsiye ederim!

2023-11-20 Kemal

Nature Rafting'e gittiğimizde inanılmaz bir deneyim yaşadık. Rafting rehberleri çok profesyonel ve yemekler harikaydı. Herkese tavsiye ederim!

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Nature Rafting Canyoning?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?