Native Hands yorumlar

Native Hands yakın Bahceli Sokak, Göreme, Göreme, Nevşehir Merkez, Nevşehir, Central Anatolia Region, 50300

  • Adres: Bahçeli Sk. No:17, 50180 Göreme/Nevşehir Merkez/Nevşehir, Türkiye
  • Telefon: +91 98457 56776
  • Web sitesi: nativehands.co
  • Enlem, Boylam: 38.6472298, 34.8320027

Native Hands, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Native Hands yorumlar
2023-09-23 Ayşe

Mağazanın ilk izlenimi hoş oldu, içerisi çok temiz ve düzenli. Reçineler için çok fazla seçenekleri var. Personel çok yardımcı oldu ve güler yüzlüydü. Ürünlerin kalitesi de gayet iyi. Fiyatlar da makul. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim.

2023-09-23 Mehmet

Dükkânın ortamı oldukça sakin ve rahatlatıcıydı. Personel çok yardımcı oldu ve benim için özel bir sipariş bile verdi. Ürünlerin kalitesi harikaydı. Tek olumsuz yanı beklemem gereken bir rezervasyonun olmamasıydı. Yine de genel olarak harika bir deneyimdi ve burayı herkese tavsiye ederim.

2023-10-08 Seda

Bu mağazaya ilk kez geldim ve gerçekten etkilendim. Ürünlerin kalitesi çok yüksek ve fiyatlar da oldukça makul. Personel çok yardımcı oldu ve bana doğru ürünü bulmamda yardımcı oldu. Mağazada biraz bekleme süresi oldu ama sonunda beklediğime değdi. Benim için en iyi sanat malzemeleri mağazası Burası!

2023-10-13 Fatma

Mağazaya girer girmez havanın sıcaklığını hissettim. İç ortam oldukça ferah ve güzeldi. Personel güleryüzlü ve yardımseverdi. Fiyatlar da diğer mağazalara göre oldukça uygun. Bekleme süresi çok kısaydı ve rezervasyon da yapmama gerek kalmadı. Genel olarak harika bir deneyimdi ve tekrar ziyaret edeceğim.

2023-10-18 Ali

Bu mağazaya çeşitli sebeplerden dolayı birkaç kez gittim. Her seferinde, personelin samimiyeti ve yardımseverliği beni etkiledi. Ürünlerin kalitesi de oldukça yüksek. Fiyatlar biraz yüksek olsa da, buna değer. Bekleme süresi çok kısaydı ve mağazanın temizliği de iyiydi. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-28 Deniz

Bu mağaza benim favori sanat malzemeleri mağazam. Personel her zaman yardımcı oluyor ve ürünlerin kalitesi harika. Fiyatlar da oldukça makul. Bekleme süresi hiç olmadı ve rezervasyon yapma ihtiyacı duymadım. Mağaza da temiz ve düzenli. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-07 Serap

Mağaza oldukça güzel görünüyor ve personel çok kibar ve yardımcı. Ürünlerin kalitesi harika, ancak fiyatlar biraz yüksek. Bekleme süresi hiç olmadı ve rezervasyon yapma ihtiyacı duymadım. Mağaza da oldukça temiz ve düzenli. Genel olarak, harika bir deneyimdi.

2023-11-17 Gizem

NativeHands, sanat malzemeleri mağazaları için harika bir seçim. İçeri girer girmez, rahat bir atmosferle karşılaştım. Personel oldukça ilgiliydi ve beni doğru yönlendirdi. Ürünlerin kalitesi de oldukça yüksek ve fiyatlar da uygun. Mağazada bekleme süresi çok kısaydı ve rezervasyon ihtiyacı duymadım. Tavsiye ederim!

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Native Hands?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?