Samtek Yapı Elektrik

Samtek Yapı Elektrik yakın Kaptan Sokak, Yeşilbağlar Mahallesi, Pendik, Istanbul, Marmara Region, 34893

  • Adres: Yeşilbağlar, Helis Gold Ofis, Dumanlar Sk., 34893 Pendik/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 216 671 05 31
  • Web sitesi: samtekelektrik.com
  • Enlem, Boylam: 40.8947045, 29.2270639

Samtek Yapı Elektrik, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Samtek Yapı Elektrik yorumlar

Güvenli uzman Kadrolu

2023-09-18 Ayşe

Samtek Yapı Elektrik Elektrik Tesisatı Hizmeti'ni kullanmaktan çok memnun kaldım. İlgi alaka çok güzeldi ve işlerini iyi yapıyorlar. Fiyat olarak da makul bir seviyeye sahipler. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-09-18 Mehmet

Samtek Yapı Elektrik Elektrik Tesisatı Hizmeti'ni ilk defa kullanmama rağmen, işin uzmanlarının güven verici tavırları ile güzel bir ilk izlenim bıraktılar. Hizmet kalitesi de beklentilerimi karşıladı. Tek sıkıntı bekleme süresiydi, ancak telefonla randevu alarak biraz hızlandırabiliyorsunuz. Genel olarak memnun kaldım.

2023-09-18 Fatma

Samtek Yapı Elektrik Elektrik Tesisatı Hizmeti'nden aldığım hizmetten çok memnun kaldım. Çalışanlar çok profesyonel ve işlerini iyi yapıyorlar. Ürün ve hizmet kalitesi mükemmel. Tek sıkıntı rezervasyon yapmak biraz zaman alıyor. Yine de kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-03 Ahmet

Samtek Yapı Elektrik Elektrik Tesisatı Hizmeti'ni ilk defa kullandım ve çok memnun kaldım. İşlerini iyi yapıyorlar ve müşteri hizmetleri de çok iyi. Biraz bekleme süresi var, ancak randevu alarak kısaltmak mümkün. Genel olarak olumlu bir deneyim oldu.

2023-10-08 Hatice

Samtek Yapı Elektrik Elektrik Tesisatı Hizmeti gerçekten kaliteli bir hizmet sunuyor. Çalışanlar çok ilgili ve işlerini iyi yapıyorlar. Atmosfer ve dekorasyon da hoşuma gitti. Fiyat olarak da makuldü. Çok memnun kaldım.

2023-10-13 Ali

Samtek Yapı Elektrik Elektrik Tesisatı Hizmeti'ni kullanmak benim için olumlu bir deneyim oldu. Çalışanlar güler yüzlü ve işlerini iyi yapıyorlar. Ancak rezervasyon yapmak biraz zor olabiliyor. Genel olarak memnun kaldım.

2023-10-18 Zeynep

Samtek Yapı Elektrik Elektrik Tesisatı Hizmeti gayet başarılı bir hizmet sunuyor. Çalışanlar güven verici ve profesyonel. Ürün kalitesi de çok iyi. Sadece biraz beklemak zorunda kalabilirsiniz. Genel olarak memnun kaldım.

2023-10-23 Hasan

Samtek Yapı Elektrik Elektrik Tesisatı Hizmeti'ni kullanmak gerçekten iyi bir tercih oldu. İşlerini iyi yapıyorlar ve müşteri hizmetleri de çok iyi. Atmosfer ve dekorasyon da hoşuma gitti. Tek sıkıntı bekleme süresi oldu. Genel olarak memnun kaldım.

2023-10-28 Ayhan

Samtek Yapı Elektrik Elektrik Tesisatı Hizmeti her yönden tatmin edici bir hizmet sunuyor. İşlerini iyi yapıyorlar ve çalışanlar güvenilir. Fiyat olarak da uygun bir seviyede. Tek sıkıntı zaman zaman yoğunluk olması ve bekleme süresi. Genel olarak memnun kaldım.

2023-11-02 Şeyma

Samtek Yapı Elektrik Elektrik Tesisatı Hizmeti gerçekten kaliteli bir hizmet sunuyor. Çalışanlar işlerini iyi yapıyor ve güvenilirler. Ancak rezervasyon yapmak biraz zaman alabiliyor. Genel olarak memnun kaldım.

2023-11-07 Erdal

Samtek Yapı Elektrik Elektrik Tesisatı Hizmeti'nden çok memnun kaldım. Çalışanlar güler yüzlü ve işlerini iyi yapıyorlar. Ürün ve hizmet kalitesi çok iyi. Tek sıkıntı bekleme süresi olabilir. Genel olarak memnun kaldım.

2023-11-12 Merve

Samtek Yapı Elektrik Elektrik Tesisatı Hizmeti'ni ilk defa kullanmama rağmen, çok memnun kaldım. Çalışanlar güvenilir ve işlerini iyi yapıyorlar. Fiyat olarak da uygun bir seviyede. Tek sıkıntı zaman zaman yoğun olmaları ve bekleme süresi. Genel olarak iyi bir deneyimdi.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Samtek Yapı Elektrik?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Bu yerlere hiç gittiniz mi?