My Mother’s restaurant

My Mother’s restaurant yakın Göreme, Göreme, Nevşehir Merkez, Nevşehir, Central Anatolia Region, 50180

  • Adres: Orta Mah, Milli Sk. No:6, 50180 Göreme/Nevşehir Merkez/Nevşehir, Türkiye
  • Telefon: +90 384 271 23 35
  • Enlem, Boylam: 38.6428369, 34.8288052

My Mother’s restaurant, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
My Mother’s restaurant yorumlar

Cozy place with a very friendly and professional service. The food is good and at good prices for the region. We order a blotte of wine and it meet our expectation and the price was reasonable. Definitely a must visit in Goreme. Daha fazla

The view is exceptional, a bit pricey (I went in April).. their pottery kebab (we got beef) is delicious.. I really liked the taste. Would recommend.. had manti once. It was alright.. and had chicken tandoor, nothing good.. Daha fazla

A pleasant restaurant with a beautiful view of the city The authentic food is highly recommended, fresh, beautifully presented and very tasty. We received a recommendation from the staff for 2 local dishes of the area and it was wow!!! Good and kind service Daha fazla

2023-09-17 Ayşe

Çok samimi ve profesyonel bir hizmetle sıcak bir yer. Yemekler iyi ve bölge için iyi fiyatlarla. Şarap tadıyoruz ve beklentimizi karşılıyor ve fiyatı makul. Kesinlikle Goreme'de ziyaret edilmesi gereken bir yer.

2023-09-17 Mehmet

Manzara olağanüstü, biraz pahalı (Nisan'da gittim).. seramik kebablarını (sığır eti aldık) lezzetli.. tadını gerçekten beğendim. Tavsiye ederim.. bir kez manti yedim. İyiydi.. ve tavuk tandır yaptırdım, hiç iyi değil..

2023-09-17 Fatma

Şehrin güzel bir manzarasına sahip hoş bir restoran. Otantik yiyecekler tavsiye edilir, taze, güzel sunulmuş ve çok lezzetli. Personelden bölgenin 2 yerel yemeği için bir öneri aldık ve süper oldu!!! İyi ve nazik servis

2023-10-02 Ali

Yiyecekler iyiydi ama ben daha iyi bir hizmet bekliyordum. Garsonlar çok kaba ve ilgisizdi. Ayrıca restoran biraz pahalıydı. Genel olarak deneyimim orta düzeydeydi.

2023-10-07 Gizem

Restoranın dekoru harika. Yemekler lezzetli ve taze. Ancak garsonlar biraz yavaştı ve beklememiz gerekti. Genel olarak hoş bir deneyimdi ancak hizmet biraz daha iyi olabilirdi.

2023-10-12 Can

Restoranın manzarası harika. Ancak fiyatlar biraz pahalı. Yemekler lezzetli ancak bazıları beklentilerimi karşılamadı. Personel nazik ve yardımseverdi.

2023-10-17 Deniz

Restoranın atmosferi çok sıcak ve davetkar. Yemekler çok lezzetliydi ve servis mükemmeldi. Fiyatlar da çok makul. Tekrar ziyaret etmek için sabırsızlanıyorum.

2023-10-22 Cemal

Restoranın beklemesi uzun ve rezervasyon yapmak gerekiyor. Ancak personel çok kibar ve yardımseverdi. Yemeklerin fiyatları da uygun ve lezzetliydi.

2023-10-27 Sevgi

Restoranın manzarası harika. Ancak yemekler biraz pahalı ve lezzetleri beni tatmin etmedi. Garsonlar ise çok ilgili ve yardımcıydı.

2023-11-01 Ahmet

Restoranın dekoru çok şık ve hoş. Yemeklerin kalitesi çok iyi ancak fiyatları biraz yüksek. Personel nazik ve profesyonelce hizmet veriyor.

2023-11-06 Ebru

Restoranda hoş bir atmosfer vardı. Yemekler çok taze ve lezzetliydi. Fiyatlar da makuldu. Personel nazik ve yardımsever.

2023-11-11 Yusuf

Restoranın manzarası güzeldi ancak yemeklerin lezzeti biraz düşüktü. Hizmet ise oldukça iyiydi.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? My Mother’s restaurant?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Bu yerlere hiç gittiniz mi?