Demonte Karavan yorumlar

Demonte Karavan yakın Abdullah Paşa Caddesi, Ziya Gökalp Mahallesi, Başakşehir, Istanbul, Marmara Region, 34490

  • Adres: Ziya Gökalp, Abdullah Paşa Cd. NO:41, 34306 Başakşehir/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 212 912 55 90
  • Web sitesi: demontekaravan.com
  • Enlem, Boylam: 41.0818138, 28.7827014

Demonte Karavan, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Demonte Karavan yorumlar

Uzun zamandır fendt marka çekme karavan kullanan bir aile olarak daha mobil olabilmek adina camper yapmaya karar verdik. Uzun araştırmalar sonucunca Demonte Karavan ile tanıştık, Gökhan bey bize istediğimiz model konusunda oldukça yardımcı … Daha fazla

Motokaravan istediğime karar verdiğimde doğal olarak bu işi yapan bir kaç firmayı araştırdım, görüştüm. Ve ilk olarak ta Demonte karavanı ziyaret ettim ve yaptıklarını gözle de görünce karar vermek zor olmadı. Özellikle de müşteri … Daha fazla

Demonte karavan ve Gökhan bey e çok teşekkürlerimizi sunuyoruz sıfır aracımızı orjinal Campervan dönüşümü için bıraktık ve kusursuz bir sürprizle karşılaştık emekleri için çok çok teşekkür ederiz. aracımız beklentilerin üzerinde ve kalitesi ile tartışmasız bir Karavan a dönüştü. Ellerinize sağlık

2023-09-25 Ayşe

Uzun zamandır fendt marka çekme karavan kullanan bir aile olarak daha mobil olabilmek adina camper yapmaya karar verdik. Uzun araştırmalar sonucunca Demonte Karavan ile tanıştık, Gökhan bey bize istediğimiz model konusunda oldukça yardımcı oldu. Hem iç mekan tasarımı hem de dış görünümüyle çok memnun kaldık. Kesinlikle tavsiye ediyoruz.

2023-09-25 Ahmet

Motokaravan istediğime karar verdiğimde doğal olarak bu işi yapan bir kaç firmayı araştırdım, görüştüm. Ve ilk olarak ta Demonte karavanı ziyaret ettim ve yaptıklarını gözle de görünce karar vermek zor olmadı. Özellikle de müşteri hizmetleri ve personelin ilgisinden oldukça memnun kaldım. Harika bir deneyim oldu.

2023-09-25 Meryem

Demonte karavan ve Gökhan bey e çok teşekkürlerimizi sunuyoruz sıfır aracımızı orjinal Campervan dönüşümü için bıraktık ve kusursuz bir sürprizle karşılaştık emekleri için çok çok teşekkür ederiz. Aracımız beklentilerin üzerinde ve kalitesi ile tartışmasız bir Karavan a dönüştü. Ellerinize sağlık.

2023-10-10 Mehmet

Birkaç kez Demonte Karavan Bayii'ne gittim ve her seferinde harika bir deneyim yaşadım. Personel çok yardımcı ve profesyonel. Ürünlerin kalitesi mükemmel. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-15 İlknur

Demonte Karavan Bayii'nden aldığım ürünlerden çok memnun kaldım. Her detay düşünülmüş ve mükemmel bir işçilik var. Fiyatları da oldukça uygun. Teşekkürler Demonte!

2023-10-20 Emre

Demonte Karavan Bayii'ni arkadaşımın tavsiyesi üzerine ziyaret ettim ve çok etkilendim. Ürünlerin kalitesi gerçekten çok yüksek. Personel çok ilgili ve yardımcı. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-25 Gül

Demonte Karavan Bayii'nde harika bir deneyim yaşadım. Ürünlerin kalitesi çok yüksek. Personel çok profesyonel ve yardımcı. Fiyatlar da oldukça uygun. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-30 Burhan

Demonte Karavan Bayii'nde aldığım hizmetten çok memnun kaldım. Ürünlerin kalitesi mükemmel. Personel çok yardımcı ve profesyonel. Fiyatlar da oldukça uygun. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-04 Sevgi

Demonte Karavan Bayii'nde harika bir deneyim yaşadım. Ürünlerin kalitesi gerçekten çok yüksek. Personel çok ilgili ve yardımcı. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-09 Hakan

Demonte Karavan Bayii'ne gittiğimde çok güzel bir atmosferle karşılaştım. Ürünlerin kalitesi çok yüksek. Personel çok yardımcı ve profesyonel. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-14 Yasemin

Demonte Karavan Bayii'nen aldığım ürünlerden çok memnun kaldım. Her detay düşünülmüş ve mükemmel bir işçilik var. Fiyatları da oldukça uygun. Teşekkürler Demonte!

2023-11-19 Selim

Demonte Karavan Bayii'ne arkadaşımın tavsiyesi üzerine gittim ve harika bir deneyim yaşadım. Ürünlerin kalitesi gerçekten çok yüksek. Personel çok ilgili ve yardımcı. Kesinlikle tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Demonte Karavan?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?