My Dream Dance Dans Kursu yorumlar

My Dream Dance Dans Kursu yakın Zipcar, 12, Şehit Ahmet Sokağı, Kuştepe, Kuştepe Mahallesi, Şişli, Istanbul, Marmara Region, 34381

  • Adres: Mecidiyeköy, Şht. Ahmet Sok. No:20A D:9001, 34381 Şişli/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 535 890 00 20
  • Web sitesi: mydreamdance.com
  • Enlem, Boylam: 41.069162, 28.992952

My Dream Dance Dans Kursu, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
My Dream Dance Dans Kursu yorumlar

İnstagram reklamlarından şans eseri bulup gittiğim dans okulu. piyasada bu kadar çok kurs varken eğitmen kalitesi olarak yüksek bulduğum ve rast geldiğim için çok şanslı olduğumu düşünüyorum. Siz de düşünmeden gidebilirsiniz ???? …

Hiç düşünmeden katılabileceğiniz , çok tecrübeli ve cana yakın hocalarına sahip dansı yaşayan bir okul

Tek kelimeyle "Harika" her yönden donanımlı hocalarımızın eşliğinde dans eğitimi alıyor olmamın mutluluğunu yaşıyorum. My Dream Dance gelenlerin iyiki gelmişim dediği, keşfedip gelemeyenlerin ise keşkesi olacaktır.

2023-09-21 Ayşe

İlk izlenim ve atmosfer: Dans salonuna gittiğimde, içerideki atmosfer ve dekorasyon beni çok etkiledi. Salon temiz ve düzenliydi, dans derslerinin yapılacağı alan da geniş ve ferah görünüyordu. Çalışanlar da nazik ve misafirperverdi. İyi bir ilk izlenim bıraktı.

2023-09-21 Ahmet

Personel hizmeti ve görev süresi: Dans salonundaki eğitmenler gerçekten deneyimli ve cana yakındı. Derslerin verimli geçmesini sağlamak için ellerinden geleni yapıyorlardı. Öğrencilerin sorularını yanıtlamak için sabırla bekliyorlardı. İyi bir müşteri hizmeti deneyimi yaşadım.

2023-09-21 Merve

Bekleme süresi ve rezervasyon: Dans salonuna gittiğimde beklemek zorunda kalmadım çünkü rezervasyon yaptırmıştım. Rezervasyon süreci kolay ve hızlıydı. Dans derslerim başlamadan önce beklemek zorunda kalmadığım için memnun oldum.

2023-10-06 Mustafa

Kişisel deneyimler: Dans derslerine katılmaktan gerçekten keyif aldım. Hocalarımız çok yetenekli ve eğitimliydi. Sabırla bize dans hareketlerini öğrettiler ve her hafta ilerlememizi görmek beni motive etti. Kişisel gelişimimde büyük bir etkisi oldu.

2023-10-11 Selma

Para karşılığı değeri: Dans derslerinin fiyatı diğer kurslarla karşılaştırıldığında oldukça makuldi. Aldığım eğitim ve deneyim için ödediğim ücreti kesinlikle hak ettiğini düşünüyorum. İyi bir değer-karşılık ilişkisi sağlandığını düşünüyorum.

2023-10-16 Kadir

Tesisler ve imkanlar: Dans salonu geniş bir alanı kaplıyor ve dans dersleri için gerekli tüm ekipmana sahip. Kullanmak için hiçbir eksiklik yoktu. Temiz ve bakımlıydı. Ayrıca, soyunma odaları ve dinlenme alanı gibi ek imkanlar da mevcuttu.

2023-10-21 Gülay

Ürün/hizmet kalitesi: Dans eğitimi kaliteli ve profesyoneldi. Hocalarımızın bilgisi ve deneyimi sayesinde dans becerilerim gelişti. Dersler ilgi çekici ve öğreticiydi. Hizmetin genel kalitesinden memnun kaldım.

2023-10-26 Emre

Genel deneyim: My Dream Dance Dans Kursu, dansı seven herkesin katılması gereken bir okul. Burada dans etmek gerçekten büyük bir mutluluk. Hocalarımız sıcakkanlı ve yardımsever. Dans derslerinden son derece memnun kaldım ve burada dans etmek için yüksek kaliteli bir deneyim yaşadım.

2023-10-31 Seda

İlk izlenim ve atmosfer: Dans salonuna gittiğimde, içerideki atmosfer ve dekorasyon beni etkiledi. Salon ferah ve temizdi. Çalışanlar da güler yüzlüydü ve yardımcı oldular. Güzel bir ilk izlenim bıraktı.

2023-11-05 Tolga

Personel hizmeti ve görev süresi: Hocalarımız çok tecrübeli ve profesyoneldi. Dersler boyunca bize rehberlik ettiler ve becerilerimizi geliştirmemize yardımcı oldular. Sorularımıza sabırla ve anlayışla cevap verdiler. Personel hizmetinden memnun kaldım.

2023-11-10 Selin

Bekleme süresi ve rezervasyon: Dans salonunda rezervasyon yaptırmıştım. Rezervasyon süreci oldukça kolaydı ve anında onay aldım. Derslerim başlamadan önce beklemek zorunda kalmadım. Memnun kaldım.

2023-11-15 Ali

Kişisel deneyimler: Dans derslerine katılmaktan gerçekten mutlu oldum. Hocalarımız çok yetenekli ve deneyimliydi. Bize hareketleri öğretirken sabırlı ve anlayışlıydılar. Dersler biraz zorlu olabilir, ancak ödülü kesinlikle değer.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? My Dream Dance Dans Kursu?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?