Antalya Rafting - Aktiv Outdoor (Beşkonak) yorumlar

Antalya Rafting - Aktiv Outdoor (Beşkonak) yakın Pelitdibi, Karabük, Manavgat, Antalya, Mediterranean Region

  • Adres: Bozyaka Mahallesi, Olukluköprü (Köprülü Kanyon) Milli Parkı, 07550 Manavgat/Antalya, Türkiye
  • Telefon: +90 242 324 86 72
  • Web sitesi: aktivoutdoor.com
  • Enlem, Boylam: 37.127664, 31.207201

Antalya Rafting - Aktiv Outdoor (Beşkonak), bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Antalya Rafting - Aktiv Outdoor (Beşkonak) yorumlar

Very good the rafting is the best experience of all . One star taking for the rafting video is stupid editing and expensive, this is why nobody bought it . As a family of 2 adults and 2 children, we end up paying €200 for tickets and 4 … Daha fazla

Kesinlikle ziyaret edebileceğiniz bir yer, işletme olarak farketmez. Deniz ayakkabısı veya sandalet ile gitmeniz fotoğraf çekilmek istiyorsanız sudan koruyan kılıf almanızda fayda olacaktır.

Rafting için gittik. Konaklama yapmadık. Rafting haricinde köprülü kanyon doğa harikası kesinlikle görmek lazım. Daha fazla

2023-09-21 Kübra

Rafting için gittik. Eğlenceli ve heyecanlı bir deneyim oldu. İlk defa rafting yapacaklar için ideal bir yer. Rehberler çok yardımcı ve profesyonel. Fiyat performans açısından da memnun kaldık. Tek olumsuz yanı, rafting videosunun pahalı ve düzgün bir şekilde düzenlenmemiş olması.

2023-09-21 Mehmet

Aktiv Outdoor'un Beşkonak Motel'inde konakladık ve rafting yaptık. Otel oldukça temiz ve rahattı. Personel çok ilgili ve misafirperverdi. Rafting deneyimi harikaydı. Rehberler her şeyi açıklayıcı bir şekilde anlattı ve güvende hissettirdi. Buraya kesinlikle tekrar gelmek isteriz.

2023-09-21 Ayşe

Rafting deneyimi için tercih ettiğimiz yerlerden biri oldu Aktiv Outdoor. Rehberler çok profesyonel ve güven vericiydi. Tekrar gelmeyi düşünüyoruz.

2023-10-06 Ali

Aktiv Outdoor'da rafting yaptık ve konakladık. Her şey beklentimizin üstünde oldu. Rafting deneyimi unutulmazdı. Oteldeki personel çok yardımcı oldu. Kesinlikle tekrar gelmeyi düşünüyoruz.

2023-10-11 Elif

Beşkonak Motel'in müşteri hizmetlerinden çok memnun kaldık. Otelde konforlu ve rahat bir konaklama geçirdik. Rafting deneyimi de harikaydı. Rehberler her şeyi açıkladı ve güvende hissettirdi. Tavsiye ederiz.

2023-10-16 Kadir

Aktiv Outdoor'da rafting deneyimi yaşadık ve çok memnun kaldık. Rehberler çok profesyonel ve güven vericiydi. Fiyatlar da uygun. Kesinlikle tekrar gelmeyi düşünüyoruz.

2023-10-21 Selin

Rafting yapmak için Aktiv Outdoor'u tercih ettik ve çok memnun kaldık. Rehberler çok iyi ve deneyimliydi. Rafting deneyimi harikaydı. Tekrar yapmak için sabırsızlanıyoruz.

2023-10-26 Eren

Aktiv Outdoor'da rafting yaptık ve konakladık. Her şey harikaydı. Otelde konforlu bir konaklama geçirdik. Rehberler çok profesyonel ve yardımcıydı. Kesinlikle tavsiye ederiz.

2023-10-31 Gül

Beşkonak Motel'de konakladık ve Aktiv Outdoor'da rafting yaptık. Her şey beklentimizin üzerindeydi. Personel çok yardımcı ve ilgiliydi. Rafting deneyimi çok eğlenceliydi. Tekrar gelmek istiyoruz.

2023-11-05 Murat

Aktiv Outdoor'da rafting deneyimi yaşadık ve çok beğendik. Rehberler çok profesyonel ve güven vericiydi. Fiyatlar da uygun. Kesinlikle tavsiye ederiz.

2023-11-10 Fatma

Aktiv Outdoor'da rafting deneyimi yaşadık ve çok memnun kaldık. Rehberler çok iyi ve deneyimliydi. Fiyatlar da uygun. Kesinlikle tavsiye ederiz.

2023-11-15 Mustafa

Aktiv Outdoor'da rafting yaptık ve çok beğendik. Rehberler çok profesyonel ve güven vericiydi. Fiyatlar da uygun. Rafting videosu ise pahalı ve düzgün bir şekilde düzenlenmemişti. Bu yüzden kimse satın almadı. Aile olarak 2 yetişkin ve 2 çocuk olarak toplamda 200 Euro ödedik.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Antalya Rafting - Aktiv Outdoor (Beşkonak)?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?